Ha gyalog mentem volna a hetem elmegy erre az egy látnivalóra.Motor bérlés 70 e+20e biztosítás/hét, qadot csak halomásból tudom napi 20e.Egyébként motorral Skala Marion-nál lehet elindulni majd maries-tõl föld út.Valaki segitsen már,hogy kell ide képet bemásolni?
megkeresed a képet a neten, rákatt jobb egér, tulajdonságok között URL (elérhetõséget) -t kimásolni (ctrl+c) majd az új hozzászólás címszó alatt bemásolni (ctrl+c), kijelölni és az img gombra kattitva az elérhetõség két "img" megjelölés közé kerül...akkor itt lesz a kép. Saját géprõl nem tudsz feltenni.
Sziasztok.Én nem bántani akartam Thasos-t de pl az ipsariosra vezetõ út valami katasztrofa motorral,néha tolni is kellet a vizátfolyások által mart lukakban.Korfun a Pandokrator-ra pl aszfalt út van,Lefkdán szintén mindenüt aszfalt van.
Kérdésem lenne, hogy szerintetek, ha két napra bérlünk motort, akkor be tudjuk járni a kötekezõket? : Aliki-Astris-Potos-Limenaria-Maries, Paradise Beach-Theologos-Panagia
Mindegyik helyen szeretnénk idõzni néhány órát, szóval nem rohanva akarjuk végigjárni a helyeket.
Szerintem is kevés a két nap. Alyki és Paradise Beach eleve egy nap. Alykin az ásatásokat is feltétlen nézzétek meg, onnan a kilátás pazar! (a felsõ szintrõl) Napokra bontva írtad a látnivalókat? Mert szerintem Theologost Potossal érdemes összekötni, ide még talán belefér Maries és Limenária. A többi a harmadik nap.
Szerintem ne 2napra kölcsönözz!Ha 3-ra akkor már kapsz valami kedvezményt:)!!!Lehet pont ez kell ahoz,hogy tökéletessen kielégítsd a vágyaidat és kúlturális igényeid.Személyszerint én mindenhol próbálok valamit alkudni, vagy gratis kérni.Ha össze számolom lehet már pár gurigával
(millió) elörébb vagyok:)Volt csak poénbol kérdeztem rá és engedtek 30%-ot,nem vicc.
Sziasztok! Ma értünk haza a szigetrõl, mi ugyebár Limenasban voltunk, szóval ha valakinek tudok segíteni friss infokkal, az nyugodtan kérdezzen. Motort nekünk 12 euroért sikerült egy napra is bérelnünk, sajnos el is estünk vele, így a thassos-i orvosokról is van némi infom...
Köszi mindenkinek a válaszokat!
ezek szerint 3 napra kéne bérelni robogót.
csocsika,
én kérdeznék tõled párat , ha lehet
érdekelnének árak, pl éttermi árak, kaja
hajókirándulás mennyibe kerül? és milyen napokon van?
Írhatnál egy kicsit magáról Limenasról is, Skala Potamian nem jártatok?
Az árak... Hajókiránduláson 34 euroért voltunk, ezt az utazási iroda szervezte, de nagyon szuper volt, nem szabad kihagyni. Végül mivel a tenger elég viharos volt, levittek minket busszal Limenáriába és onnan indult a hajó, állítólag a déli rész egyébként is szebb hajóval. 28 euroért lehet magánszervezéssel is Limenas kikötõjébõl indulni, majdnem minden nap indul, csak olyan sokan voltak rajta, hogy inkább választottuk a drágábbat. Limenáriában is látttunk ilyen lehetõséget.
Az éttermi árak: egy fõfogás 7-8 euro. Sajnos nem mindenhol adnak elõételt és sütit a végén, ki kell tapasztalni. Pizza 8-10 euro alatt nincs nagyon. Az üditõ elég drága az éttermekben. Gyros pitában: 2,20 a csirkés, görög sali 4-5 e, tzatziki 2-2,5 e
Boltban: tej 1,50 e, kenyér 0,70-0,80 e, gyümölcslé 1,90.
Limenas egyébként szuper hely, itt lehet a legtöbb mindent csinálni, és itt van a legnagyobb nyüzsi este, aki szeret bóklászni. A strandja sem csúnya, persze jóval szebbek vannak a szigeten, de azokat meg körbejártuk motorral. Skala Potamián éppen csak átmentünk, nem találtuk túl érdekesnek. Utazási irodával mentek? Az Apollon egyik apartmanját láttuk épp átmenõben, ami nagyon messze volt a parttól.
A legszebb part pedig szerintünk a Paradise Beach. A hajóról is sok szép partszakaszt fogtok látni. Egyébként 1 nap alatt is körbe lehet járni a szigetet még strandolással is, mi éppen csak azt néztük meg, ami a legjobban érdekelt.
Sajnos azt kell mondjam, hogy most már rengeteg a túrista, ezért is drágább minden.
Dióhéjban ennyit, ha van még kérdésed, írj nyugodtan.
Rekuc, mi is egy nap alatt jértuk körbe a szigetet, igaz autóval. Minen látnivalót megnéztünk és csomót strandoltunk is. Szóval szerintem elég a két nap is. Persze és sajnos nem jutott idõ az ilyen csodákra, mint az Ipsarióra való felmászás, meg az a belsõ tó.
Nekem a legjobban ez a pici strand tetszett, Potos közelöben. Az öblöcske végébenegy villa állt és bulldogok ugattak a kerítése mögül. A strandra csak az autóútról sziklákon lemászva lehetett odajutni, de csodálatos színei voltak és a víz hihetetlen tiszta volt:
Ez pedig Makryammos, ami szintén nagyon tetszett:
Legutóbb vojandi szerkesztette (2007-07-20 18:33:45), összesen 1 alkalommal