Valóban elfogytak a számok, de már jobban örülnék ha még vékonyabbak lennének
A minõség szerencsére nem romlott látványosan, úgyhogy azt hiszem az marad amit beállítottunk
Majd csinálok sörös képet is
Sancho!
Olyan hamar eltelik az a 9 nap, hogy máris a buszon érezhetitek magatokat! Nincs egy kis hely valamelyik táskátokban? Mennék én is vissza veletek. A meleg az már jó itthon is, de sajnos a kertben csak egy "kacsaúsztató" van amelyiknek nagyon látszik a túlsó partja, ráadásul a hullámok sem akarnak jönni.
Megértelek, ennyi várakozás után már az 1 is sok, nemhogy a 9 De nézd úgy...nem is olyan rég még 60 napod volt, ahhoz képest mi a 9
csak sörröl nincs képem, de én és a sör (maradék) kép, az van
Nos én imádom ezt az idõt! Neiben az elsõ héten bõven 40 fok felett volt, ja persze akkor ott volt a tenger. Még a víz is hihetetlenül meleg volt. Akkor volt a vízben amolyan általunk "szõrös malacfenék"-nek titulált, itthon szakirodalomból egyfajta vizisünnek beazonosított állatka. Amint 40 fok alá "sülyedt" a hõmérséklet eltüntek.
Én jobb híjján ma és holnap is kerítést festek. Idõnként meg elmerülök a "kacsaúsztatóban". Jövõre beruházok már valami komolyabb vízfelületre, fõleg ha tényleg mediterrán lesz az éghajlatunk. Kellene még egy óriásplakát pl. Nei Pori tengerpartjáról és teljes lenne a dolog.
Nállunk van egy kis hely a tetõboxban ha gondoljátok és befértek akkor ám legyen elviszek bárkit. Nekem van nagyobb kacsaúsztatóm, de a tenger semmi sem tudja pótolni az tuti. Akárhányszor Mi is hazaérünk egybõl vágyunk vissza. Várom az utaslistát a tetõboxra, hogy a beszállókártyákat tudjam küldeni.
Ha gondolod csinálunk helyet a bõröndben
Bár a csomagtárolóban vidáman el lehet ám férni. MI még kint sem voltunk, de már most visszamennénk, úgyhogy tökéletesen megértjük
Hétvégén mi is elõnyaraltunk... Elmentünk Szlovákiába a Vadasba és jól megégtünk
Nem baj... holnap már csak 8 lesz
Igen, én is azzal vígasztalom magam, hogy az elején még 150 valahány nappal kezdtük
Nekem múlt évbõl is van sörös képem, idén is csináltatok
Annyira jó olvasni amiket írogattok Nei Pori-ról Kedvesek vagytok nagyon,hogy ennyi infót megírtatok Nei-rõl .
Rebeka! Az én börcsimben van még hely,ugyanis a kedvesemtõl elég nagy bõröndöt kaptam a hétvégén,így még Te is beleférsz.
B.Robert! Az igaz hogy gyorsan telnek a napocskák,mert én még eszmélni sem tudtam és már 9 napunk van csak hátra. Istenem!...vajon elég idõnk lesz bepakolni? Bár ha most kellenne indulni,sztem pillanatok alatt eltudnánk készülni... csak tudjátok,az izgalom.
Jajjj,el ne felejtsünk túró rudikat vinni Beának és a görögöknek.
Jut eszembe az is hogy a fényképezõt sem szabad itthon hagynunk. Ugyebár,mi is szeretnénk rengeteg képeket csinálni,mert bizony az emlékekbõl fogunk élni mindaddig míg ismét ki nem jutunk Görögországba. Még kint sem vagyunk,de már vágyunk is vissza. Nagyon igaz mit a kedvesem írt.
Puszi mindenkinek,kitartás az utánunk utazóknak.
Jelenlegi méretemhez a bõrönd sajnos kicsi lenne, viszont a hajókofferben elférnék
Leni! én jelentkezem a tetõboxba, a beszállókártyát kérhetném az email címemre ?
sancho! megnézetm, csináltunk sörös képet idén is....a biztonság kedvéért jelentkeznék a csomagtatóba is, háta Leninél betellik a tetõbox
Lisa! A páromnak is kétszer akkora bõröndje volt, mint nekem mégis rá kellett ülnöm, hogy be tudjuk zárni
Hát, akkor úgy néz ki, hogy én már elöl járok, mert már szinte minden benn van a bõröndbe (kivéve, ami olvadós, vagy pl. a gyógyszerek).
Szóval ha azt mondanák, hogy 5 perc múlva indulás, akkor én vigyázban állva állnék már az ajtóban (csak mehessünk már!!!) Ezzel a nappal együtt 3 nap múlva megkezdjük mi is a visszaszámlálást. De jó lesz!!!! (fõleg mert még sosem láttam tengert;))