Toroni
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 91
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Broadsword
Aktív fórumos
Aktív fórumos
57 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36840 Üzenet linkje2007-07-17 13:39:51 

Sziasztok!

Volt mostanában valaki Toroniban? Ha Igen,milyen volt?

# 92
Gjoe
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37201 Üzenet linkje2007-07-19 12:47:25  Válasz a #36840. hsz-ra Előzmény #36840

Igen.
Mi a Hotel flórában voltunk, a Sakis mellett.
Szállás elfogadható volt. A strand kicsit gyorsan mélyül ezért a gyerekek miatt inkább Marmarosba jártunk át.
Rengeteget lehetne írni ezért a kérdésedet ha lehet akkor szûkítsd.

üdv

# 93
Broadsword
Aktív fórumos
Aktív fórumos
57 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37206 Üzenet linkje2007-07-19 13:16:31 

Szia!

Köszi a segítséget.A katalógus amit láttam nem igazán ad információt. Csak azt írja,hogy nyugis hely és az apartmanok a tengerhez közel vannak.
mekkora hely Toroni? milyen vásárlási lehetõségek vannak? Igaz,hogy homokos a tengerpartja?Be lehet fizetni fakultatív programokra? Milyen az esti élet?
Hirtelen ennyi jutott eszembe. lehet,hogy bugyuta kérdések de fontosak.
ja! és egyetlen Toronis képen sem láttam templomot? Ugye azért van templom?icon_smile.gif
Köszi a válaszokat és ha eszembe jut vmi még kérdezek.
Nagyon várom már a jövõ pénteket, hogy induljunk!
Köszi, Judit

# 94
Gjoe
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37220 Üzenet linkje2007-07-19 15:19:59  Válasz a #37206. hsz-ra Előzmény #37206

Szia Judit!

A hely tényleg nyugis, de azért késõ estig hallani a tavernák zaját.
Az apartmanokat a tengertõl csak az út válassza el. Kb 100 méteren belüli mind. Szinte 1 sor ház de az minimum 3-4km hosszan. Van pék (Carlos feliratot keresd. õ már a Sarti felõli kijáratnál van és inkább cukrász) és több "supermarket" nálunk sarki fûszeres, és sok taverna.
A tengerpart nem homokos!! Olyan mint a többi helyen nagyon-nagyon apró kavics. Az esti életrõl nem tudok írni mivel mi két kicsivel voltunk.
Fakultatív programokra be lehet fizetni. Nézd meg a sithon travel honlapját
[url]https://www.sithontravel.hu/hu/index.php?sithon=excursions
Idegenvezetõ jár át szinte minden nap Sakis házba, Flóra házba és még biztos máshová is, õ magyar nála lehet befizetni.
Van egy szép rom a Beach végén azt érdemes megnézni, templomról nem tudok, de az ófalu részen lehet hogy van.
Az élelmiszeren kívüli egyéb bevásárlásra érdemes átmenni Sartira vagy Neos Marmarosba. (ajándéktárgyak, ruhák, stb.)

Üdv
Joci[/url]

# 95
Broadsword
Aktív fórumos
Aktív fórumos
57 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37230 Üzenet linkje2007-07-19 16:45:13 

Szia Joci!

Köszönjük szépen az információt, mi már "veteránok" vagyunk, csak Toroniban nem jártunk még. Sartiban voltunk már, ahhoz képest milyen a hely? Árak? (ásványvíz, kenyér, gyros - hol a legjobb?) A mi apartmanunkat többen leszólták (Gina)
és azt írták, hogy rengeteg a szúnyog. Ezt mi nem tapasztaltuk a korábbi években. Ti mit tapasztaltatok?
Válaszod elõre is köszönjük.

# 96
Ok
Aktív fórumos
Aktív fórumos
89 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37684 Üzenet linkje2007-07-23 10:10:11 

Hello Mindenki!

Az idén még senki sem volt Toroniban, esetleg a Vangelis apartmanban? icon_cry.gif Ha igen jó lenne tudni, hogy most milyen a helyzet, mire kellene odafigyelni az önellátóaknak, mi az amit elengedhetetlen vagy ajánlatos vinnie, hogy ne érje váratlan meglepetés. Milyenek az idei árak ill. a parton lehet-e napernyõhöz és napágyhoz jutni, hogy egykis árnyékot teremtsünk. Illemhely és zuhanyozási lehetõség stb. Köszönettel: OK icon_wink.gif

# 97
Gjoe
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37727 Üzenet linkje2007-07-23 12:53:24  Válasz a #37230. hsz-ra Előzmény #37230

Sartin csak fürödni voltunk, így nem tudomnekedösszehasonlítani. De valószínû az éjszakai élet sokkal csendesebb.
Ásványvíz 6*1,5l 2-3Euro
Kenyér ???????? nem tudom fejbõl
Gyros 2euro

Gyrost Toroniban nem ettünk így azt nem tudom hol a legjobb.

Szúnyog nem volt.

Üdv: Joci

# 98
Xandros
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37818 Üzenet linkje2007-07-23 21:18:10  Válasz a #37727. hsz-ra Előzmény #37727

Helló!

Toroniban mi ahhoz a gyros-oshoz jártunk, amelyik, ha elindulsz a falun átmenõ úton az Apollonos apartmanoktól, akkor az elsõ aszfaltos útkeresztezõdéstõl (itt van a díszburkolatos gyalogút vége is) kb. 20-25 méterre van a mellékutcában. Itt tavaly 2 euró volt egy gyros pitában.

Strandok közül a fentebb felsoroltakhoz hozzátenném még Skala Sikia homokos, lassan mélyülõ strandját és Porto-Koufo lassan mélyülõ strandját is.

Üdv,
xandros.

# 99
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38401 Üzenet linkje2007-07-27 11:35:57  A vár-rom Toroninál

# 100
Kharisz
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
20 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38995 Üzenet linkje2007-07-31 14:46:42 

Üdvözlet Mindenkinek!

Az idén a párommal mi is Toroniba készülünk (aug 17-én indulunk az apollontravellal). A Vangelis apartmanban lesz a szállásunk, azért ezt választottuk, mert olyan szép pálmafák voltak elõtte a katalógusban, remélem nem fogunk csalódni! icon_lol.gif Esetleg van valakinek információja a szobákról, illetve azok tisztaságáról!? Illetve nincs véletlenül valakinek információja a helyi buszok menetrendjérõl, mert szeretnénk felfedezni a környezõ településeket is (tavaly Bulgáriában voltunk, és ott is helyi buszokkal fedeztük fel a környéket) icon_cool.gif ) Azt hiszem kicsit be vagyok már sózva, mert milliónyi kérdés jut az eszembe pl.: Porto Koufo nincs messze, igaz? Nyüzsgõbb, mint Toroni? A gyorsan mélyülõ part mennyire gyorsan mélyül Toroniban? Elõre is köszönöm a válaszokat!
Kharisz

# 101
Kristin1
Törzstag
Törzstag
501 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39054 Üzenet linkje2007-07-31 18:49:40  Válasz a #38995. hsz-ra Előzmény #38995

Szia Kharisz!

Én 2 éve voltam Toroniban, mi is az Apollon Travel-lel utaztunk, de mi nem a Vangelis-ben laktunk, hanem a mellette lévõ Sakis-ban, úgyhogy ebben nem tudok segíteni.
A buszokkal kapcsolatban: nekünk az idegenvezetõ elmondta, hogy mikor megy busz. Mi Sartiba mentünk busszal, arra emlékszem, hogy reggel 8-kor ment busz, és délben. Azt tudni kell, hogy a buszok nem pontosak, +/- 1/4 óra-fél óra teljesen természetes, és a buszt le kell inteni, különben nem áll meg. A buszmegálló ott van rögtön az apartmanokkal átellenben, szinte semmit nem kell gyalogolni. A menetrendrõl legjobb, ha megkérdezitek az idegenvezetõt, biztos segít, de az is lehet, hogy ki van írva a buszmegállóban.
Porto Koufo-n átmentünk, nagyon szép hely lehet, szerintem Toronihoz hasonló, csendes, kicsi falu.
A tenger nagyon gyorsan mélyül Toroniban, 1-2 méter, és nyakig ér a víz. Viszont gyönyörû szép part, kristálytiszta a tenger. Sünök a sziklás részeknél vannak, vigyázzatok majd.

# 102
édes
1000. Fórum tag
1000. Fórum tag
273 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39060 Üzenet linkje2007-07-31 19:47:38 

A Vangelis háznál azok a szép pálmák egy tavernát takarnak.A szobákról nincs infóm-
# 103
Kharisz
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
20 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39061 Üzenet linkje2007-07-31 19:50:05  Válasz a #39054. hsz-ra Előzmény #39054

Szia Kristin1!

Nagyon köszönöm az információkat, sokat segítettél! icon_lol.gif Ha esetleg van valami egyéb hasznos információd nagyon örülnék neki! Még sosem voltam Görögországban, és most igyekszem minél többet megtudni az országról és magáról Toroniról isl! Mégegyszer nagyon köszönöm! icon_biggrin.gif

# 104
Kharisz
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
20 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39062 Üzenet linkje2007-07-31 19:52:59 

Szia Édes! Neked is köszi!
# 105
Kristin1
Törzstag
Törzstag
501 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39068 Üzenet linkje2007-07-31 20:26:08  Válasz a #39061. hsz-ra Előzmény #39061

Az elsõ görögországi nyaralásom nekem is Toroniban volt, ezért is vagyok elfogult Toronival... Nagyon kellemes hely, de igaz ami igaz, strandoláson, pihenésen kívül nem nagyon lehet mit csinálni... Érdemes átmenni Sartiba, az nyüzsisebb hely, és olyan szép a tenger színe, hogy hihetetlen. Neos Marmaras is szuper hely. (Az egész Chalkidiki félsziget egy gyöngyszem. icon_lol.gif )
Nem tudom, fakultatív kirándulásokat terveztek-e. Mi a Meteorás kiránduláson voltunk, és egy hajókiránduláson, Toroneos túra volt a neve, ha jól emlékszem. Nagyon jó volt mind a két kirándulás, ajánlom õket. És még Toroniban szeretnék ajánlani egy éttermet, Haus Badis a neve, egy gyönyörû szép kertben vannak az asztalok, nagyon hangulatos hely, a pincérek kedvesek voltak, mi 2x is vacsiztunk ott. Biztos megtaláljátok a helyet, mert Toroninak egyetlen fõutcája van, ott van az összes étterem, szupermarket, pékség.
Ha van bármi kérdés, nyugodtan tedd fel. icon_wink.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 6 7 8 ... 44 45 46   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu