Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1456
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Nixi007
Aktív fórumos
Aktív fórumos
261 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37125 Üzenet linkje2007-07-18 22:40:11  Válasz a #37122. hsz-ra

Elfog varázsolni,és imádni fogod!
Csak így lenna ötösöm a lottón! icon_lol.gif

# 1457
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37149 Üzenet linkje2007-07-19 07:44:03 

Köszönöm a segítõ együttmûködést, akkor a beszállókártyákra én is igényt tartanék! icon_wink.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Lisa! Még én sem láttam olyan bõröndöt amit én fullosra ne tudnék pakolni! Az én pakolási módszerem a köv.: rakd ki napokkal indulás elõtt amit be akarsz csomagolni. Idõvel rakd vissza a dolgok felét és amikor hazaérsz rájössz, hogy az így maradt dolgoknak közel a felére nem is volt szükséged. icon_lol.gif Persze ez nem jelenti azt, hogy mindent el is raktál ami tényleg kellett volna. Mi pl. a CD-ket hagytuk itthon többek közt. Indulás elõtt a férjem kezébe adtam õket tegye be a kocsiba. A köv. mozdulattal letette az asztalra. icon_confused.gif

# 1458
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37163 Üzenet linkje2007-07-19 10:12:53  Válasz a #37149. hsz-ra Előzmény #37149

Hát ha ekkora súllyal nem szállítanak le minket a határon, akkor felejthetetlen nyaralás lesz icon_smile.gif
Asszem hétvégén el kell mennünk újabb bõröndöket venni, mert ennyi jelentkezõ esetén már nem fogtok elférni icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

# 1459
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37164 Üzenet linkje2007-07-19 10:21:47 

Nyugi! Én pehely súllyal vagyok! Ráadásul a meleg végett napok óta csak gyümölcsöt eszem nap közben, emellett kerítésfestés a progi ami felér egy kiadós szaunával. icon_lol.gif Még jó, hogy Neiben elõnapoztam, most már nem égek le a napon! icon_wink.gif
Máskülönben jó kis bõröndjeink vannak különbözõ méretekben!!

# 1460
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37190 Üzenet linkje2007-07-19 11:59:04  Válasz a #37164. hsz-ra Előzmény #37164

Ja akkor jó... Majd szorítunk mindenkinek helyet. Jaj... bárcsak már ott tartanánk... Esküszöm ez a 8 nap lassabban telik, mint ez eddigi 150 icon_biggrin.gif
# 1461
Lisa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
42 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37261 Üzenet linkje2007-07-19 21:01:47 

Nah igen,meg kell hogy fogadjam Rebeka tanácsát,már most nem elég az a börcsi amit kaptam a kedvesemtõl,pedig a legnagyobbat kaptam meg. icon_twisted.gif ...de hallgatok rád Rebeka,bár ahogy magunkat ismerem tuti hogy mi is itthon fogunk hagyni valamit. Yah,és megkapod a beszállókártyádat Te is B.Robertel együtt,s aki még jönni szeretne. icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif
B.Robert! Sztem is igazad lesz,tegnap este belegondoltam mit is szeretnék vinni,mire is lehet még szükségünk és bizony az én börcsim lesz a nehezebb.
Huhhh,már annyira várom hogy kint lehessünk Nei-ben. Igértem a páromnak hogy én minden reggel fürdéssel kezdem a napocskát a tengerben./korán reggel/...kinevetett. icon_twisted.gif Remélem majd én fogok rajta nevetni,mikor Õ még ébredezni fog,mikor én már fitten készen állok majd az utazásokra. icon_twisted.gif
Jut eszembe,a partra mennyire szerencsés korán reggel kimenni? icon_smile.gif
Puszi mindenkinek! icon_smile.gif

# 1462
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37265 Üzenet linkje2007-07-19 21:44:00 

Rebeka és BRobert!

Valami csoda folytán meg tudtam nézni az albumotokat icon_smile.gif

Nagyon tetszett. Majd mi is készítünk képeket és feltöltjük...

# 1463
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37312 Üzenet linkje2007-07-20 10:05:31 

Lisa!
Mire gondolsz amikor arra kérdezel: mikor szerencsés lemenni a partra? Tudni kell, hogy Nei bizony elég zsúfolt part, igazából nem az én álmaim strandja ezen a téren. Mi 5 gyerekkel voltunk amihez viszont minden más téren tökéletes volt. Lassan mélyül, kristálytiszta, kellemesen homokos, stb. Ezért is vannak itt ennyien. icon_wink.gif Mivel kicsi gyerek is volt velünk érdemes volt minnél közelebb lenni a parthoz, ráadásul napközben a homok is felforrósodott, futva lehetett megközelíteni a partot. (Komplett fittnes progi icon_wink.gif ) A tömeg úgy 10 óra után alakul ki, délben legtöbbször szinte kiürül a part, majd délután megint sokan vannak. Mi a végére a köv. technikát alakítottuk ki: reggel kitettük a napernyõt pár gyékénnyel a megfelelõ helyre amit majd csak este hoztunk be. Nagy veszteség nem ért volna minket ha valaki elviszi, de soha nem történt ilyen. Az viszont igaz, hogy volt néhány értetlen ember, közvetlenül a gyékényeink mellé pakoltak, bár lett volna még hely, aztán morcogtak amikor leértünk és elkezdtünk pakolászni. Az, hogy ilyen "szemtelenek" voltunk csak egyérészrõl volt azzal indokolható, hogy kisgyerekkel voltunk, ennél nyomósabb indokaink is voltak, de ezt most nem részletezem. Nem is igen szóltak ezért nekünk amikor nekik is világossá vált a dolog, de láthatólag más is bevezette ezt a "trükköt".
Másrészt: ha neked kicsinek bizonyult a börönd hidd el sok felesleges dolgot raktál oda. Gondold végig: mindenre szükséged van? Én inkább elöblítek pár pólót, a fürdõruhákat úgy is át kell mosni naponta többször és a törölközõkbõl is inkább a vékonyabbakat teszem oda. Ruhából inkább a jól variálhatóakat tedd oda, szellõs és kényelmes legyen. Amibõl sok kell: naptej, testápoló, tusfürdõ, sampon. Meleg ruhát felejtsd el, egyetlen pulcsit szoktam oda tenni, az is velem van az utazáskor, éjszaka én fázós vagyok.

# 1464
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37313 Üzenet linkje2007-07-20 10:06:43 

Lisa & Sancho!

Köszönöm a dicséretet, de meg kell mondjam, hogy "hozott" anyagból dolgoztam...ha nem lenne a környezet ilyen csodaszép, akkor a képek sem sikerültek volna ilyen jól icon_smile.gificon_smile.gif
Már csak egy hét !!! icon_smile.gif Nagyon jó Nektek !! icon_sad.gif icon_smile.gif

# 1465
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37315 Üzenet linkje2007-07-20 10:16:15 

Rebeke, Lisa!

Az én párom mindig minden ruha, cipõ tipusból bepakol + még az ezernyi apróság. És ha megkérdezem, hogy miért, a válasz az, hogy : "Sosem, tudhatod, lehet, hogy kell"....
Na ezzel az érveléssel nem tudok vitatkozni...így marad a hatalmas, púpos bõrönd icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

# 1466
Leni
Aktív fórumos
Aktív fórumos
82 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37340 Üzenet linkje2007-07-20 12:14:57 

Sziasztok!

Ahogy olvasom az eddig leírtakban másnak is van olyan gondja, hogy a párja mit akar magával vinni. Én leegyszerûsítettem a dolgot, tegye ki majd Én kiválogatom és amikor lent vagyunk eszébe sem jut, hogy mit rakott ki ha pedig rákérdez azt mondom ezeket készítetted ki, úgysem mert vitatkozni. Nekem mondjuk nagyobb bajom van az anyámmal, mert Õ pakolási fõpróbát akart tartani, amikor ezt kimondta akkor fontos dolgom lett. Elõre félek az indulástól, hogy hányszor pakolja ki és be a csomagtartót. Az egészben az a szép, hogy Mi Gyõrbõl megyünk Õket Pedig Szeged mellett vesszük fel.

A beszállókártyákat már postáztam a cím: a szomszéd mellett

# 1467
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37382 Üzenet linkje2007-07-20 16:47:32  Válasz a #37313. hsz-ra Előzmény #37313

BRobert!

De azért meg is kellett látni hogy mi az amit le akarsz fényképezni icon_smile.gif
Majd kiváncsi leszek Lisára és a hajnali fürdésére icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Én Skyathost várom nagyon. A Papadimiantis utcát. Az valahogy nagyon megfogott a képeken. Én is szeretnék ott sétálni, háttérben az Olimposszal, és beülni egy étterembe souvlakit falni icon_smile.gif

# 1468
Lisa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
42 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37391 Üzenet linkje2007-07-20 17:41:31 

Annyira aranyosak vagytok,nagyon köszönöm! icon_razz.gif icon_razz.gif
Rebeka! Ahogy olvasom az írásod,egyre jobban beismerem hogy az igazság Nálad van. icon_razz.gif A tanácsod megfogadom... csak a legszükségesebbet pakolom be mert a cél a lényeg. Nei Poriban nyaralni a kedvesemmel. icon_razz.gif icon_razz.gif A gyógyszereken kívül nem hiszem hogy bármi más fontosabb lenne,mint hogy jól érezzük magunkat. Igaz vannak nélkülözhetetlen dolgok is a nyaraláshoz,de azokat már jóval hamarébb bepakoljuk. icon_smile.gif Épp most közölte velem a Kedvesem,hogy készít nekem egy bepakolós listát. icon_cool.gif Szerintem Rebeka,Te segítettél benne Neki. icon_razz.gif (nah,ezt jól megmondtam) icon_smile.gif)) Apropó a kédéssel kapcsolatban,a kora reggeli órákra céloztam hogy mennyire forgalmas,sokan vannak-e a parton.Hogyan készüljek neki a reggeli partos merítõzésnek? icon_cool.gif Õszintén... erre nagyon vágyom. icon_razz.gif
B.Robert! A kedvesednek is igaza van,soha nem tudni... icon_smile.gif
Bele tetted a kedvesem fülébe a sörös képet,tegnap említette hogy nem hagyhatja ki. icon_razz.gif Fényképeznem kell,söröcskével a kezében. icon_razz.gif Tudod,megteszem Neki mert szeretem, icon_razz.gif s az utacskánkat Nei Poriba is a kedvesemnek köszönhetem,ha Õ nem sietteti akkor lehet nem nyaralnánk most Nei-ben. icon_razz.gif
Leni! Csak pozitívan. icon_cool.gif
Rebeka és B.Robert,készüljetek 7 nap és Nei felé tarthattok velünk együtt. icon_smile.gif))

# 1469
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37448 Üzenet linkje2007-07-20 23:08:30 

Lisa & Sancho!

A lista remek ötlet, nekünk is volt...igaz pár dolog még így is lemaradt, de bekerült helyette pár más dolog, ami nem is volt felírva icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif
Bár ezt Rebekátol kérdezted, de...amikor mi voltunk, akkor általábban reggel fél 8-8 között kezdetek szállingózni az emberek a partra. Ha most is így van, akkor nem sokan fognak zavarni a "hajnali" fürdõzésen icon_smile.gif
A sör nagyon fontos, mert hozzátartozik egy adott ország kultúrájához. Hiszen mindenki készít sört, de mindenki egy kicsit (vagy nagyon) másként, ezért meg kell kostolni mindenhol icon_smile.gif És hát ugye a szép emlékeket meg kell örökíteni icon_smile.gificon_smile.gif
Már megkezdtem a fogyokúrát, hogy kényelmesebben elférjünk a csomagtartóban icon_biggrin.gif

# 1470
Maca
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37451 Üzenet linkje2007-07-20 23:36:41 

Meg tudná nekem mondani valaki,hogy lehet a legolcsóbban hazatelefonálni.?
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 97 98 99 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu