Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 2611
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kuttus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
61 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37248 Üzenet linkje2007-07-19 18:30:39 

A fradis gyrosos az Omilos diszkó közelében van, kivülrõl nem látszik, mi sem találtuk meg ezért..
# 2612
Erici
Aktív fórumos
Aktív fórumos
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37250 Üzenet linkje2007-07-19 18:39:15  Válasz a #37247. hsz-ra Előzmény #37247

Mi azt hiszem a templomnál szálltunk le (a másodiknál amit láttunk útközben) . Zebrán át. Ott van a sétálóutca, az õ Váci utcájuk. Azon végignyargaltunk. Teljesen a Szerelmesek parkjáig. Ott sok szökõkút van. Mentünk vagy 5 percig míg odaértünk. Balra a park elõtt és már látod is a piacot.
# 2613
Kobobe
Aktív fórumos
Aktív fórumos
399 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37252 Üzenet linkje2007-07-19 18:53:01 

Szia Zjunior!
Ha megkéred a buszsofõrt, hogy legyen olyan kedves :-)szóljon hol kell a "bazar"-nál leszállni, akkor tutira gyorsan a Szerelmesek parkjánál lesztek, mert rögtön a sarkán van egy buszmegálló és ott rak le.
A fradis gyrosos az Omylos felõl indulva a második házsornál van a tengerparton és kb. a halászkikötõtõl a második hullámtörõnél. Mellette egy nagy , üres , kiadó terem van...Legalábbi június végén az volt.Rem. így metaláljátok, nagyon aranyos és jó a kaja nála.
Jó utat és nyaralást a most indulóknak!!

# 2614
Hatnaba
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37263 Üzenet linkje2007-07-19 21:30:39 

Sziasztok!

Augusztusban utazunk mi is Paraliára, és az érdekelne minket, h a fakultatív programokra hol érdemes befizetni? Azaz annál az utazási irodánál, amivel utazunk vagy egy görög utazási irodában, esetleg az utcán vannak bódék, ahol lehetõségünk van olcsóbban befizetni?
Jah és Athénrõl tudna vki beszámolót adni? Azt tudjuk, h rohamtempó várható, és az igaz, h csak az Akropoliszt nézzük meg?
Thesszalonikibe érdemes egyénileg vonattal elmenni egy napra vagy inkább fizessük be irodánál??
Elõre is köszönöm a választ.

# 2615
Miriam
Aktív fórumos
Aktív fórumos
107 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37266 Üzenet linkje2007-07-19 21:54:25  Lecsó

Erici!!
Én is olvastam a beszámolód köszi. icon_lol.gif

Azt szeretném kérdezni, hogy erõs hegyes paprikát vagy amibõl lecsót lehet csinálni lehet-e kapni?
Mert a gyros mellett a lecsó a kedvencünk!!
Köszi! M. icon_wink.gif

# 2616
Kobobe
Aktív fórumos
Aktív fórumos
399 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37268 Üzenet linkje2007-07-19 22:23:55  Válasz a #37266. hsz-ra Előzmény #37266

Hát zöld hegyespaprika az volt.... de nem erõs és a piacon sem láttam másfajtát.( Ez június végén volt )A paradicsom pedig nagyon finom... Én is sütöttem kint egyszer lecsót és nagyon kapós volt icon_smile.gif
# 2617
Barbageorgopulosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
241 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37270 Üzenet linkje2007-07-19 22:37:03 

Ha a piacot keresitek, a " laiki "-t, mondjátok, mert a bazárt nem mindíg értik meg. icon_wink.gif
# 2618
Ostor67
Aktív fórumos
Aktív fórumos
55 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37276 Üzenet linkje2007-07-19 23:04:46 

köszönöm a jókívánságokat! mi is mebegyünk Katerinibe ez szinte biztos, utazási irodás fak.program szerintem csak Meteora, skiathos és olympos meg valahol máshol fizetjük be, Athént kihagyjuk, majd ha Tolóba megyünk...
dlia jó utat, jó nektek holnap mentek...bár nekem is jó szombat idõmérõ, vasárnap futam icon_smile.gif hétfõn menés...

# 2619
Anyta71
Aktív fórumos
Aktív fórumos
90 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37288 Üzenet linkje2007-07-20 06:29:10  Válasz a #37263. hsz-ra Előzmény #37263

Szia Hatnaba!

Mi tavaly voltunk Paralián, ezért tudok egy-két kérdésedre válaszolni. A fakultatívok általában egy árban voltak, pl. a Skiathos a mi irodánknál felnõttnek 40 EUR volt, egy kicsit sokalltuk, ezért körülnéztünk, de mindenhol ennyi volt. Thessalonikibe elõször mi is azt terveztük,hogy vonattal megyünk. (Paraliára autóval mentünk, de azért Thessaloniki elég nagyváros nem akartunk keveregni ezért az autó szóba sem jött) A vonat Katerini állomásáról indult, azt már nem tudom neked megmondani, hogy milyen idõpontban, mert végül is letettünk róla, mert egy kicsit macerás lett volna így az út, mert Thessalonikiben még az állomásról is busszal be kellett volna jutni a belvárosba, onnan ugye vissza az állomásra, aztán Katerini és Paralia. Attól tartottunk, hogy mi lesz, ha lekésünk valamit. Így mi az irodával mentünk busszal, 15 EUR volt fejenként. A busz letett a Fehér Toronynál, adtak egy térképszerûséget és mondták, hogy akkor 5-kor itt találkozunk. Jó volt, mert oda mentünk, ahova akartunk, nem volt kötött. Az athéni útról annyit tudok, amit az apartmanban a szomszédunk elmesélt. Õ elment a lányával, azt hiszem hogy éjfél-1 óra körül indult a busz, reggel 7 óra körül voltak ott, õ is azt mondta, hogy rohanás volt az egész, Akropolisz, õrségváltás, kicsi szabadidõ és 3 órakor indultak vissza. Szerinte nem érte meg a sok utazást, mert nagyon kevés idõt voltak ott, és nagyon fárasztó volt. Mi is gondolkoztunk rajta, de letettünk róla, most Tolóba megyünk és oda közel van, úgyhogy most én is megnézem Athént. De Skiathost tudom ajánlani, gyönyörû egy hely, bár most erdõtüzek voltak, de attól függetlenül indítanak oda kirándulást.

Szia és jó nyaralást, Paralia nagyon jó hely icon_lol.gif

# 2620
Ostor67
Aktív fórumos
Aktív fórumos
55 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37308 Üzenet linkje2007-07-20 09:28:12 

lecsót mi is szándékozunk készíteni, meg paprikás krumlit lebbencs tésztával (öhön) és bolgár salátával (paprika, uborka, hagyma ecetes lében) icon_smile.gif
ti mit fõztetek még esetleg ezeken kívûl? ötletek? icon_smile.gif

# 2621
Dlia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
91 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37311 Üzenet linkje2007-07-20 09:57:32 

Sziasztok! 12.30kor indulunk, még 2 és fél óra. Már minden be van csomagolva, remélem nem felejtettem el semmit! Szerintem nincs sok csomagunk (lehet hazafelé nagyobb lesz icon_biggrin.gif ) Ha jól gondolom mindent megkérdeztem, amit akartam tudni. Jó nyaralást annak, aki most indul, akik meg már voltak, kitartást erre a kánikulára! Ostor köszi, nektek is jó utat, már csak 3 nap, az semmi, gyorsan itt lesz! Lehet még kint találkozunk is, csak nem tudunk majd róla icon_smile.gif Sziasztok!!!
# 2622
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37316 Üzenet linkje2007-07-20 10:16:49 

Jó utat nektek és mindenkinek aki mostanában utazik! Gondolj mindig arra: a nyaralás során lehetnek gondok, problémák, de ha már vannak inkább nevessünk rajtuk és ha lehet oldjuk meg, minthogy tönkre tegye azt a pár napot amire olyan régen vágytunk. Humorérzékkel, rugalmassággal ha nem is mindent, de sok dolgot meg lehet oldani!
De nektek erre nem lesz szükségetek, minden tökéletes lesz!!!

# 2623
Ostor67
Aktív fórumos
Aktív fórumos
55 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37319 Üzenet linkje2007-07-20 10:24:29 

dlia ha nyuszit látok kint, akkor tudom hogy te vagy az icon_smile.gif
# 2624
Miriam
Aktív fórumos
Aktív fórumos
107 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37320 Üzenet linkje2007-07-20 10:28:40  Válasz a #37308. hsz-ra Előzmény #37308

Szia Osti!!! icon_lol.gif icon_rolleyes.gif
Orulok, hogy nem csak mi szeretjuk a lecsot es a paprikaskrumplit. Ez a lebbencses valtozat nagyon jo en ismerem (miskolcias). Akkor a lecsot milyen paprikabol lehet megcsinalni odakinn? Hol lehet beszerezni hozza az "alkatreszeket"? Bocs, hogy ezt kerdem de mar en is gyujtom ezerrel az infokat augusztusra.
Koszi . M.

# 2625
Ostor67
Aktív fórumos
Aktív fórumos
55 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37332 Üzenet linkje2007-07-20 11:44:44 

miskolci vagyok icon_smile.gif
nem lesz csípõs paprika azt mondják, viszünk zacsis por paprikát, csípõsnek icon_smile.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 174 175 176 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu