Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1501
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37802 Üzenet linkje2007-07-23 18:35:54  Válasz a #37796. hsz-ra

Szia Cerezin
Az éhes medve az utca végén balra a második taverna , a második hét végén fedeztük fel,hogy a kinti táblán ki van írva magyarul. az étlap magyar.

# 1502
Cerezin
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37810 Üzenet linkje2007-07-23 19:49:08 

Köszi az infókat Márti!
Írtam vissza a leveledre.

# 1503
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37819 Üzenet linkje2007-07-23 21:23:16  Válasz a #37810. hsz-ra Előzmény #37810

Szia Cerezin!

Bizony már csak négy nap és a mi utazásunk napja is zölddel lesz kiírva icon_smile.gif
Már nagyon várjuk. Ma voltam bent az irodában a részvételi jegyekért. Eddig izgultunk, hogy megkapjuk -e õket egyáltalán icon_smile.gif
Nos, a Ti idõtök is hamar eltelik és akkor még biztos nagyon meleg lesz, tehát nem maradtok le semmirõl icon_smile.gif

# 1504
Leni
Aktív fórumos
Aktív fórumos
82 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37821 Üzenet linkje2007-07-23 21:44:36 

Akkor Neked már jó. A Mi utazási irodánk nem fizette ki a díjat amit már marha régen Én kifizettem az utazási iroda felé ezért hívtak és még nincs részvételi jegyem.Nállam áll a bál és tök ideg vagyok. A családom nem idegeskedik.
Az Éhes medvében változatos a kaja? Az én fiamnak új hóbortja van és csak rántott husit kajál, azt lehet valahol kapni?
Ha nem akkor marad Neki a vajas kenyér. Ahogy írtátok szerintem is marad a csónak.
Nekem a csomagom alakul csak a férjem közben kitalálta, hogy hétvégére menjünk el motorostalálkozóra amit nem igazán értek, mert akkor ki fog bepakolni, mert Õ tuti nem. Ilyenek ezek a férjek. Jó pakolást a most indulóknak. Nekem is márcsak 9 nap.

# 1505
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37834 Üzenet linkje2007-07-23 22:31:16  Válasz a #37821. hsz-ra Előzmény #37821

Leni!

Eddig mi is izgultunk, mert a múlt nyári nyaralásomnál az akkori utazási iroda sûrûn küldözgetett mindenféle tájékoztatót. Most nem kaptam semmit. Az utat még februárban lefoglaltam és azt mondták, hogy a teljes részvételi díj befizetése után kapjuk meg a részvételi jegyeket. Nos, befizettem a teljes összeget és akkor is azt közölték, hogy az utazás elõtt 3-4 nappal menjek be az irodába és majd akkor kapom meg õket. Megvallom õszintén nagyon tartottam a dologtól, mert ugye annyi rosszat hall az ember, ráadásul ez egy kis iroda, ami a nagy utazási társaságok partner irodája. De ma telefonáltak a Diasnak és jött a fax a részvételi jegyekkel, tehát pénteken indulunk. Nagyon sajnálom, hogy nálatok ez a helyzet, de drukkolok, hogy minden megoldódjon és sikerüljön a nyaralás...

# 1506
Ltibi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
57 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37837 Üzenet linkje2007-07-23 22:40:46  Válasz a #37821. hsz-ra Előzmény #37821

Leni,
a rántott husi nem mindenhol megy Poriban.
Egy vendéglõsorral arrébb, szoval a játszótér után van a sarkon egy étterem, ahol rántott csirkemell /sültkrumplival együtt 4,80/ van. Magyar étlappal 1 magyar felszlgálóval. Illetve a falu szélén, amit elõzõleg jeleztem, a magyaroknál. Csirkemell biztosan.

# 1507
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37848 Üzenet linkje2007-07-24 07:12:04 

sancho!

Nézd csak mit fedeztem fel a hellasz hírei közt:
"A vadonatúj 5,5%-os prémium Vörös Mythos (Red Mythos) már megtalálható a görög piacon. Modern üvegben, a Mythostól megszokott minõségben, ez a karakteres ízû, vörös színû, habos nedû biztosan elnyeri a sörrajongók tetszését."
Úgy tûnik, hogy közüllünk ezt Te fogod elsõnek kipróbálni...tehát kérnék majd errõl is egy párszavas beszámolót icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

# 1508
Tabaer
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37865 Üzenet linkje2007-07-24 09:41:28 

Sziasztok!
Szeretnék egy kicsit pontosítani az Éhes medvével kapcsolatban,hogy mindenki akit érdekel eltaláljon oda.Ha elmentek,jó lenne,ha elmagyaráznátok annak a szép fekete hajú görög nõnek,hogy Magyarországon a neten olvastatok róluk.Megigértük nekik,hogy kedvességükért,vidámságukért népszerûsíteni fogjuk õket.Szóval Nei Pori déli részén /szinte a település végén/,a sétány utólsó elõtti étterme.Magyarul csak a megállító táblán szerepel az Éhes medve kiírva.Ez az üzlet elõtt van felállítva,s fekete táblán fehér krétával magyarul közli az információkat.Hogy ott van e rántott hús nem tudom,de a sétány "sûrûjében" az Iraklis étteremben /Posidonos 60/ egészen biztos, hogy van a menüben.Csupán 6 euroért lehet választani rántott húst,hozzá bármilyen salátát+még kóla is jár hozzá,felnõtteknek bor,v.sör.Magyar az étlap!Érdemes kipróbálni,mert ez is klassz hely.

# 1509
Tabaer
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37867 Üzenet linkje2007-07-24 09:50:56 

Szia Márti!
Képzeld,az a busz,ami odafelé eltévedt Thessalonikiben,ugyanazt eljátszotta visszafelé is.Érthetetlen,hogy egyáltalán miért tért le a pályáról,amikor egyenes út visz a határhoz.Ott ahol ketté válik az út Evzoni és Thessaloniki felé,õk az utóbbit választották,és össze-vissza keringtünk Thessalonikiben,mig az egyik utastársunk le nem ment navigálni.A sofõröknél még egy rohadt térkép sem volt.Persz ezt is viccesen fogtuk föl,ez volt számunkra a bónusz fakultatív program.

# 1510
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37869 Üzenet linkje2007-07-24 10:24:31 

Csak zárójelben fûzöm hozzá, hogy elég nagy baromság a görögöktõl, hogy nemzetközi fõútvonalon, autópálya csomópontnál csak egy neve sincs falut (határátkelõ) írnak ki és semmi mást. Más országban ki lenne írva, hogy Skopje, vagy Beograd, esetleg a határátkelõ jele, vagy bármi más, ami egyértelmûbb. Többektõl hallottam, hogy megszívták...
# 1511
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37872 Üzenet linkje2007-07-24 10:39:41  Válasz a #37848. hsz-ra Előzmény #37848

BRobert!

Köszi az infót, ígérem kipróbálom és elmesélem milyen volt...
De nem ám folyatni a nyálat icon_smile.gif

# 1512
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37883 Üzenet linkje2007-07-24 12:05:55 

sancho!

A biztonság kedvéért az olvasás elõtt majd bekészítek egy csomag papírzsepit icon_smile.gif
Legkésõbb jövõ nyáron én is (mi is) kipróbálom eme sört...bár most épp osztom-szorzom a családi költségvetést, hogy bele férne-e még idén õsszel 1 hét valahol Göröghonban icon_smile.gif

# 1513
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37885 Üzenet linkje2007-07-24 12:19:21 

Lisa & Sancho (és mindazok, akik mostanság indulnak),

Olvasva, nézve a híreket Görögországban, a félszigeten nappal 42-44 fokra lehet számítani, mely estére 31 fok körülire "hül" le. Javaslatom szerint a költõpénzbe bele kellene számolni a klíma napidíját is, hogy aludni tudjatok.
Érdemes elolvasni a hellasz fõoldalán a híreket: http://www.hellasz.hu/hellasz.php

# 1514
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37887 Üzenet linkje2007-07-24 12:24:41  Válasz a #37867. hsz-ra Előzmény #37867

Szia tabaer!
Hát gondolom ez már a hab volt a tortán, de legalább láttatok valamit Szalonikibõl.
Azonkívül nem értem,hogy lehet eltévedni mikor minden ki van táblázva ez elég súlyos dolog. Mi is elszoktunk kicsit tekeregni de egy hivatásosnál ez nem megengedett, fõleg mikor odafelé már eljátszotta !

# 1515
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37925 Üzenet linkje2007-07-24 14:57:40  Válasz a #37883. hsz-ra Előzmény #37883

BRobert!

Na akkor enne csak meg a sárga írígység ha idén megint kimennél icon_smile.gif
Jaj de szemét vagyok icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
De megígértem hogy elmesélem milyen is a Red Mythos icon_smile.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 100 101 102 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu