Köszönöm az infókat a Thesszaloniki útról.
Ebben a fakultatív programban van városnézés is, vagy csak bevisznek bennünket a Fehér Toronyig?
utóirat: már csak pár nap és utazunk
Elvisznek, lepakolnak a toronynál este felé meg értetek mennek. de így tényleg kényelmesebb, mintha vonattal meg busszal keveregne az ember. bár emberfüggõ hogy ki melyiket vállallja be
jó nektek hogy még csak most mentek!
Myra, ezért a thessaloniki útért végül többet nemigen kérhetnének. Én megdöbbentem most a 20 EUR-on is, mert tavaly 15 EUR volt. A benzin tavaly óta ennyit nem emelkedett, sõt. Végül is csak benzinköltség, mert ezt nem nevezném fakultatív kirándulásnak, hisz bevisznek Thessalonikibe meg visszahoznak. Még egy gyors buszos városnézés sem volt bent, sem idegenvezetõ.
Anyta, a mi buszos kirándulásunknál (4 éve) nem úgy volt, hogy bevittek s egész nap szabad program. Bementünk reggel, elvittek az ottani gyönyörû székesegyházba, volt buszos közös városnézés, mentünk együtt a piacra s utána volt 4 óra szabadprogram, majd a Fehér Toronynál volt találkozó indulás elõtt.
Myra én is jobban szerettem volna egy olyan kirándulást Thessalonikibe, mint a tiétek volt, fizettem is volna érte többet, ha lett volna rá lehetõség. Lehet, hogy jobban utána kellett volna érdeklõdni, több irodába bemenni, mert lehet, hogy valamelyik iroda ilyet szervezett. De azért így is nagyon tetszett a város, csak rengeteget gyalogoltunk.
Pont egy hónap és Mi is indulunk:), na jó ez még arrébb van, de mivel négyen megyünk csak ez az idõpont volt Mindenkinek jó...addig is szorgalmasan olvasgatunk:).
Sziasztok!
Egy kis segitség kéne nekem!Valaki utazott már az Ibuszal ,Paraliaba az Ermis Apartmanházba!Mert nem értek valamit!:Az Ibuszos Katalógusban az Ermisnek, és az OB-én a Sokratisz apartmanháznak ugyan úgy néz ki a fotója a szobáknak.Csak más szögbõl van lefotózva, és az Ermisnek be van húzva a sötétitõ a Sokratisnak meg nem.! És akkor most melyik kép melyik apartmané ,mert eddig nem tudom és már csak 13 nap és indulunk,a Sokratis apartmanba.De most akkor láthatatlan szobába megyünk Mert ez így nem jó dolog!Ha valaki tudna nekem segíteni az apartmanok ügyében az nagyon jó lenne.Aki volt valamejikben azt kérem irjon vissza. Köszike
Nem akarom elvenni a kedved, de az IBUSZ-nál az épület képe sem stimmel! Az összes többi irodánál más kép van, s az az igazi. (A lengyelek egy harmadik képet mutatnak! )
H.apci!
Köszike a képeket!A kedvemet nem lehet elvenni ,hisz megyünk a csodaszép Görögbe.De az Ibuszra most nagyon pipa lettem!!!!!!!A Sokratis apartmanról nem tudol valamit?
H.apci!
Köszike a képeket!A kedvemet nem lehet elvenni ,hisz megyünk a csodaszép Görögbe.De az Ibuszra most nagyon pipa lettem!!!!!!!A Sokratis apartmanról nem tudol valamit?
Sanos nem; nem ismerem egyiket sem, csak az IBUSZ-t. Nekem ugyan még nem volt bajom velük, de éppen Paralián mind a két szomszédom olyan család volt, akik nem azt kapták, amit befizettek, s ez a helyszinen derült ki, helyette oda irányították, ahol mi voltunk. Megjegyzem, jobban jártak... Õk azért nem voltak tõle vidámak.