Szia P!
Ezt a távolságot 3 nap alatt szeretnénk megtenni megterveztük az utat.
Indulás:Weston-super-mare /Anglia/,- Francia a tengerparton-Olasz a tengerparton le Bari-ig. Ott hajóval megyünk át Görög-be. Útközben 2-szer megalszunk valahol és a hajón éjszaka. Remélem azért nem lesz már annyira meleg.Bár augusztus közepe lesz. Ma is gondoltam rátok fórumozókra Magyarországra mert nálunk ma is esett. Aztán most este 8 órára gyönyörûen kisütött a nap. Elmebeteg idõ!!!
Megkérdeztem a gyerekeket,hogy nem találkoztak véletlenül ezzel az apartmannal,de sajnos nem emlékeznek rá.
Nagyon sajnálom,hogy nem tudtunk segiteni.
A katalógusban semmi nincs róla?
Szia Magdus!
De igen a katalógus is ír róla meg van kép is róla a katalógusban.De a nagy lapozgatás után vettem észre ,hogy a Parálián az Ermis apartman- nak is ugyan olyan a szobája mint a Sokratiszé az OB-én.Nekem ez furcsa ,hogy két külömbözõ helyen egyforma a szoba ,csak az Ermisben ki van húzva a sötétítõ, a Sokratisban meg be van húzva Vagy ez normális dolog ?És csak engemet idegesít a dolog!!!
Szia Magdus
Holnap készülök bemeni az Ibuszba mert megvártam még a férjem is hazajön a munkahelyérõl.De biztos valami különleges (Kicselezõ)választ fogunk kapni.! Ha meg nem akkor azon gondolkozom ,hogy felhivom az idegenvezetõket odakint ,hogy adjanak nekem valami választ a szobáról.Mert még is 2 kicsi gyerekkel megyünk és a lelakott (piszkos) szobában nem szeretném rakni magunkat Szerinted megtegyem a telefonhívást Ha nem lesz kielégítõ a válasz az Ibusztól
Mibõl gondolod,hogy lelakott és piszkos?Gondolom a kép szerint nem olyan.
Biztos kaptok kielégitõ választ az irodában.De ha az megnyugtat hogy felhivod õket,
nyugodtan próbáld meg.
Szia Magdus
Holnap készülök bemeni az Ibuszba mert megvártam még a férjem is hazajön a munkahelyérõl.De biztos valami különleges (Kicselezõ)választ fogunk kapni.! Ha meg nem akkor azon gondolkozom ,hogy felhivom az idegenvezetõket odakint ,hogy adjanak nekem valami választ a szobáról.Mert még is 2 kicsi gyerekkel megyünk és a lelakott (piszkos) szobában nem szeretném rakni magunkat Szerinted megtegyem a telefonhívást Ha nem lesz kielégítõ a válasz az Ibusztól
Marianna! Ne idegeskedj! Van egy kapcsolatom az IBUSZ Virtuális irodában; elküdtem emailben a problémát és kértem, ha van bõvebb anyaga a Sokratisról, küldje el. Már egyszer segített hasonló ügyben.
Nem hiszem, hogy rossz lenne ez a ház. Aki tavaly a helyszini kiküldött volt, és esetleg most is ott van, attól túl sokat ne várj!
Most jöttem haza OB-rõl, de egyetlen szúnyoggal sem találkoztam. Vittem 3 fajta szúnyogriasztót (elektromos, füstölõs, spray) de felbontatlanul hoztam haza. Az apartmanunkban tolóajtós szúnyogháló volt felszerelve.
Folyamatosan figyelem, de eddig semmi! Ha van valami anyaguk - és nincs szabin, akit keresek, akkor biztosan megkapom. Egy telefont azért elengedhetnél. Kíváncsi lennék, mit mondanak, vagy hajlandók-e utánanézni.
Tegnap jöttem meg Polimpic Beachrõl. Nagyon szép hely.
Érdemes ellátogatni a sétálóutcán lévõ Mariana Gold ékszerüzletbe, ahol nagyon olcsóak az ezüstök és az aranyak. Ezenkívûl van olyan étterem is, ahol a pincér kicsit beszél magyarul.
Érdemes ellátogatni a Centerbe is. Ez egy 3emeletes bolt, ahol szerintem a többi üzlethez képest kedvezõek az árak.
Internetkávézó is van, egy óra 2 euró, de sokszor nem üzemel a kávézó... 6szor mentem, ebbõl 3szor jutottam géphez.
Csodálatos bárok vannak a part közelében...