Szia h.apci!
köszönöm a segítséget, .Remélem ,hogy sikerel jársz és jó választ kapol (kapok) Addig nem is megyek be az Ibuszba,megvárom a válaszodat
Jelentkezett, akit kerestem, de már más a munkaköre, az illetékes kolléga meg nincs bent. Amint tud valamit (ha van anyag róla), azonnal elküldi. Bizakodjunk... Telefonáltál?
Nekem nagyon tettszett OB. Egyszerûen gyönyörû! Féltem utazás elõtt, mert mindenki Paráliát istenítette. Hát kellemesen csalódtam! Lehet én vagyok kis igényû, de minden megtalálható amit csak óhajtasz. Szép, tiszta, a boltosok kedvesek. A strand változó. Az elsõ napon a hullámok nagyon sok hordalékot (valami fûféle) kihoztak, de bennünket ez sem zavart. A sétálóutca végén található strand egy kicsit zsúfolt ezért mi mindig távolabb mentünk. Ott tiszta volt a víz, igaz hamarabb mélyült, de kevesebben voltak. Az árakat az elején felírtam, de utána belefáradtam. Rengeteg supermarket van, nagyjából egyforma árakkal. Pl.: Kenyér kb. fél kilós 0,60., tej 0,90., dobozos sör 0,60., 100 % ananászlé 1,29., ásványvíz (szénsavas) 1,5 l-es 0,60., sima ásványvíz 6*1,5 l-es 1,5 E., dinnye 0,30. A fehér rózsában voltunk enni, ott van magyar étlap és a pncérek nagyon jó fejek. Pl. a gyermekem csirkefalatokat evett én pedig csirekehúsos baconos suvlakit, isteni tatziki salátát + üditõ 14 eurót fizettünk, nagyon nagy adag volt alig bírtuk megenni és kaptu nk ajándék gyümölcstálat fagyival, sütivel. Ha van még kérdésed, majd írok. Jó nyaralást!
Ancsa
Szia Ancsa!
Én is kérdezhetek? Mi a jövõ pénteken indulunk oda, már nagyon várom, és persze a gyerekek is. Velük kapcsolatos a kérdésem: vigyek "tengerjáró" cipõt, van sok kagyló a vízben vagy valami ami megvághatja a lábukat? Lassan mélyülõ a part? Ti vittetek napernyõt, vagy béreltetek nyugággyal?
Még az is érdekelne, hogy láttad-e mondjuk sétád alkalmával a Michel apartmant?Mi oda megyünk. A Fehér Rózsát többen említettétek, így nem hagyjuk ki. Ti busszal mentetek?
Szia Ancsa!!
Nagyon köszönöm az infót. Voltatok valamilyen fakult. programon?
Mi is készülünk a Fehér rózsát "kipróbálni" de nekünk még bõ 2 hét.
Nem Ti voltatok a Stefanos apartmanban ugye??
Piacon nem voltál véletlenül?
Bocsi a sok kérdésért de tudod már nagyon mennénk..
Köszi elõre. M.
Szia H.apci
Felhívtam az irodát És azt mondta a hölgy ,hogy igen tudja ,hogy nyomdahiba történt .De ez szerinte lényegtelen dolog mert az õ apartmanaik mindenben megfelelõek .Hát majd meglátom mi lesz odakint ,úgy sincs sok hátra .De a te segítségedet azért várom
De jó is volt! Mi is ettünk ott többször és isteni volt a kaja. Aki megy, az mondja a Harris-nak (a tulaj srác), hogy terjed a jó híre, hadd örüljön! Magyarul egy picit tud, angolul megérti, mit akar az ember. Az a souvlaki...
Én vettem itthon "vizicipõt" a gyermekemnek kemény 2500 Ft-ért, a belsejébe volt írva, hogy nem vízálló - az eladó azt mondta, hogy ez pedig arra való. Na mindegy, a lényeg, OB-n szebbnél-szebb kimondottan vizicipõt árulnak 4 euróért. Nem árt, ha felveszi a gyerek, mert mi is itthon vettük észre, mennyi helyen van kihasadva a lábunk. Napernyõt vettem 4 euróért, mi nem béreltünk, mert általában csak reggel 9-11-ig és délután 4-tõl voltunk lenn a parton. A fõstrandon elég sekély a víz, viszont a zsúfoltság miatt mi mindig lejjebb mentünk, nem Parália felé, hanem ellentétesen, ott sokkal hamarabb mélyül a tenger, de ott is van olyan mély rész, amit átúszva ismét derékig ér a víz a parttól messze. (Igaz, ott már medúzát is láttunk ) Jó nyaralást! Ancsa
Voltunk a Meteoráknál (gyönyörû, mindenképpen meg kell nézni), és voltunk az Olymposzon (ezt a társaság nagy része kihagyta volna, hisz a hazautazás napján volt, de azért szép volt). Nem a Stefanosban voltunk, valami nevesincs apartmanban két kis aranyos nyugdijas vendégszeretetét élveztük. Piacon nem voltunk, mivel mi autóbusszal mentünk, nem mozdultunk ki OB-rõl csak Paráliára én egyik helyen sem találkoztam piaccal. Ancsa
Szia Ancsa!!
De nem égtetek le? Én egy kicsit tartok tõle mert nagyon fehér vagyok az idén. Én már voltam a Meteoráknál és Skiathoson is csak ennek már 15 éve . Most újra végigjárjuk az egészet. Az a lényeg, hogy jól éreztétek magatokat!!
Nagyon sok apartmant lefényképeztem, majd utánanézek van -e köztük ilyen. Busszal mentünk, röpke 24 óra alatt szinte 0 klímával odaértünk. Én nem vagyok panaszkodós fajta, a kicsi lányom pedig kifejezetten élvezte, õ visszaindulna akár holnap is. Ancsa
Vittem egy bizonyos márkájú 40 faktoros és 20 faktoros krémeket, hûsító zselét. A tízéves lányom gyönyörû barna lett, egyszersem pirult le. Én is fehérebb bõrû vagyok, én egyszer pirultam le, s utána barna lettem, nem is hámlott le a bõröm. Már lehet pont neked írtam, hogy mi megpróbáltuk elkerülni az erõs napsugárzást, 11-tõl 16-ig nem voltunk a parton. Mivel más a hõérzetünk közvetlenül a víz mellett, arra ügyeltem, mindig legyen a fejünkön - fõleg a gyerekeknek - sapka, kendõ. Ancsa
Az biztos, hogy busszal utazni embertpróbáló. Én minden buszos út után megfogadom, hogy csak repülõvel legközelebb. Aztán mégsem.
Milyen aranyos a lányod ezek után már szervezheted a jövõ nyári utat.
Várom a fényképeket!!
M.
Szia H.apci
Felhívtam az irodát És azt mondta a hölgy ,hogy igen tudja ,hogy nyomdahiba történt .De ez szerinte lényegtelen dolog mert az õ apartmanaik mindenben megfelelõek .Hát majd meglátom mi lesz odakint ,úgy sincs sok hátra .De a te segítségedet azért várom