Én nem hiszem el, hogy ilyen létezik! Az egy hétbõl olyan nehéz azt az 1 napot végigcsinálnia!
Milyen feladata van egy idegenvezetõnek, hogy ennyire nem ér rá?
Mi a szösz lehet ennyi minden a vállán? Át kell utaznia Paralia-ra is, hogy ott se mondjon semmi, vagy mi???
Esetleg be kell állnia egy étterembe is segíteni(?) mellékfizetésért... vagy én nem értem.
Lustaság az egész? Vagy napozgat a parton? Egyszerûen képtelen vagyok felfogni!
Amúgy muszáj lesz majd bemennünk egy netcafe-ba Nei Poriban a 2 turnusváltás között.
Szóval ha addig valakinek eszébe jut valalmi, az nyugodtan kérdezzen (de ha lehet akkor inkább priviben, mert szerintem ott nem lesz idõm a fórumon utánaolvasgatni a dolgoknak...)
Jó lesz már elmenni innen, mert itt napfény minden hónapban csak egy héten keresztül van (nyáron!!). Rémes!... Ilyen pocsék idõt!
Holnap 11:30-kor indulunk a buszhoz. 12:30-ra van kiírva a találkozó, a párom szerint 13-kor fogunk indulni. De lehet, hogy aztán 12:30 lesz belõle... én nem tudom. (A napokban azt álmodtam, hogy az ezüst színû busszal fogunk menni.)
Így lehet, hogy még reggel benézek elköszönni. Nem bírom nélkületek;D
Christine!
Jó utat kívánok neked is és nagyon kellemes nyaralást! Azért a napfénybõl az idén nyáron több jutott mint egy hét/hónap, de nyílvánvaló hogy kint garantált ebben az idõszakban a jóidõ.
Érezzétek jól magatokat és ha hazatértek várjuk tõletek is a sok szép képet és élménybeszámolót.
Szia Christine!
Már megint valaki, akinek a neve alatt az van, hogy:"HOLNAP UTAZIK".
Jó utat és nagyon sok napfényt míg nyaraltok.
Érezzétek nagyon jól Magatokat.
Üdv.
Azért remélem eddig sem a körmöd rágtad az idegesség okán!
Na majd amikor a te neved alatt is ez a felirat olvasható! Persze akkorra már mindenkit emészt az irígység!
Szia Édes!
Sajnálom,hogy neked is ez a tapasztalatod volt Beával kapcsolatban.
Én nagyot csalódtam benne, de ha nem kérdezünk semmit akkor biztos jó a benyomásunk egymásról!
Még szerencse, hogy Nekünk nem a Beával kell találkoznunk.
Én is rettegnék. Csomagok sehogy sem állnak még mindig itt vagyok a munkahelyemen és nem látom, hogy mikor van vége az egésznek.
Sziasztok, aki itthon marad annak jó pihit itthon majd gondolunk rátok.
Ez van.De lehet,hogy a fak.kirándulásokon-ha õ kisér-jól el tudja mondani a dolgokat.Ezt nem tudom.Az szomorú,hogy a kihelyezett id.vezetõk egyre felkészületlenebbek.Õ is utasból lett id.vezetõ.Kár volt.Az elõdjét is kirugták,pedig az sokkal jobban állt a dolgokhoz.Õt csak két napig "tesztelhettem" tavaly.
Kivánok minden útrakelõnek szép nyarat .
Szépen, lassacskán eljön nekünk is a várva várt írás, de addig még alszunk egypárat. Remélem a Beával való találkozás csak a szállás megmutatására koncentrálódik és nem lesz vele más kapcsolat, amivel negatív véleményt váltana ki belõlünk. Mikor a mi nevünk alatt lessz, hogy " HOLNAP UTAZIK" Ti már mind csak az emlékekbõl fogtok csak Nei Pori-ra gondolni. Szerintem addigra még a Beával való találkozás emléke is megszépül. Már én is várom, hogy megismerhessem Beát a maga valóságában.
Üdv.: Cerezin