Szia Ancsa!!
Tudod az én férjem "különleges" Õ nem nagyon van oda a fürdésért pl. a napozásról ne is beszéljünk. Már most azt hallgatom: én nem veszem le a pólómat nem akarok megégni stb. Mondjuk nálunk egész nyáron nincs több most 20-22 foknál.
Egyébként ezelõtt /nagyon régen/ mikor még én jártam Görög o-ban egyáltalán nem volt a buszokon légkondi és az apartmanokban sem.
M.
Szia Ancsa!
Köszi a jókívánságot! Nagyon jók a képeid! Melyik kolostorban van az ikonfestõ mûhely? Finom volt a rákvacsora? Mi is megpróbálunk finom ételeket találni, bár a fiaim nem nagyevõk, és finnyásak is ráadásul
Miriam! Ugye milyen jó hogy rátaláltál erre a lapra? Én is sok infot találtam meg itt, sõt jó ismerõsökre is találtam, akik privát is szívesen ellátnak hasznos infókkal.
az ötlet nem rossz, bár biztosan nem teszem meg!!! nem vagyok olyan:)
mi a Michel stúdió vagy apartmanban fogunk lakni, nem közel a parthoz, úgy láttam a képen amit a helyrõl kaptunk:(
mi 8 és 10 éves fiainkkal megyünk. remélem nagyon jó lesz....
A Fehér Rózsába kellene egyik estére szervezni egy találkozót, szerintem annyi jót írtak errõl a vendéglõrõl, hogy úgyis mindenki ki akarja próbálni...
Szia Ági! Kata! Mindenki!!
Igen nagyon örülök ennek a lapnak!!
Hálás köszönet mindenkinek a segítségért. Így könyebb a hátralévõ idõt is kibírni. Azonkívül annyi sok szép fényképet láttam más helyekrõl, hogy beiktattunk még több városnézést, programot.
Mi aug. 16-tól leszünk a Stefanosban 2 hétig.
M.
Azt szeretném mondani nektek én is annyira szeretem
Görögországot, hogy amikor meghallom a Görög zenét hát majd elsírom magam. Pedig én még csak 2-szer voltam ott. De ha megérkezünk biztos az lesz . Imádom azt az országot.
M.
Miriam! De te ugye más országokban is megszállsz? Azok kevésbé tetszenek? Amúgy én is görög párti vagyok, noha máshol még nem voltam.te családosan utazol?összesen hány napos lesz ez a túra?