Már most megszépültek az emlékek, és mindenkit irigylek aki most megy.
Jó tanács : nem kell a 3 ajtós szekrényt elvinni mert csak a negyede kell mint amit bepakolunk.
Mindenkinek jó utat és nyaralást kívánok!
Sziasztok!
Szerintem nem kell eltúlozni a Beával kapcsolatos negatívumokat.
Nagyon kedves fiatal hölgy,aki a lehetõségeihez képest igyekszik segíteni.
Amennyiben erre módja van.Sajnos még nem született olyen ember aki mindenkinek maximálisan megfelelne.Bea sem tökéletes,/gondolom/,bár nekünk pozitív tapasztalataink voltak vele kapcsolatban.
A fórumon is rengeteget segített,és Görögországban meg kifejezetten jó érzés volt hogy nem voltunk ,,egyedül".Azaz ott volt Õ.
Szerintem nem szabad egy-egy kis apróságból ilyen negatív véleményeket leszûrni.
Katus
Kedves Katus!
Valóban nem kell eltúlozni a dolgokat Beával kapcsolatban,mert mint írtam én is,jó idegenvezetõ.Mi vele voltunk Skiathoson,és nagyon készséges volt,rengeteg információval szolgált. Ha csak ennyibõl állna a munkaköre, biztos,hogy mindenki az egekig magasztalná.Ám a konkrét segíteni akarás nincs meg benne.Lehet,hogy errõl sem tehet,hisz õ egy alkalmazott,és elképzelhetõ,hogy fõnöki utasításra nem segít.De legalább azt is mosolyogva teszi.
Tudjátok,hogy fent van az iwiwen?
Bár megfogadtam nem szólok bele, de nem megy. Már leírtam, hogy nekünk csak pozitív élményeink voltak a Beával kapcsolatban, pedig mi többször is fordultunk felé kéréssel és mindig készségesen, mosolyogva SEGÍTETT. Ennek ellenére senki élményeit nem vonom kétségbe, nem tehetem, nem voltam ott. De halkan megkérdem: ha nem ismerjük innen a fórumról, hanem egy vadidegen vár mindenkit akkor is ilyen port kavarna a személye, vagy az apró kellemetlenségek felett elsiklanánk?
Nos egyetlen dolog miatt szólok a Bea mellett: nem azért hogy védjem( nekem elég rátermettnek tünik ahoz, hogy erre ne szoruljon rá), csupán azért mert az utánunk utazókat lassan sikeresen ellene fordítjuk úgy, hogy még nem is találkoztak vele. Eleve félelmet keltünk bennük, és így elég nehéz jó kapcsolatot kialakítani. Nem azt mondom, hogy ne írja le mindenki a negatív tapasztalatait, dehogynem! De gondoljuk végig, tényleg ekkora túlspirázást érdemel a dolog?
És most ezzel részemrõl le is zártam a dolgot. Mi csak jószívvel gondolunk vissza rá.
Hát... ma utazunk:) 11:30-kor indulunk a buszhoz. Most éppen nyomtatom a tételeket, hogy majd annyira azért ne unatkozzak:(
Remélem minden rendben lesz, és nyûglõdés nélkül kibirom majd az utat (egy mozifilmet is nehezen tudok végig ülni... ).
De minden jó lesz és már alig várom, hogy odaérjünk.
Jó utat nektek és nagyon kellemes nyaralást! Hidd el nem fogsz unatkozni, de ha kell egy kis agymozgatás soha sem árt! Kint meg úgysem veszed a tételeket elõ, arra sem lesz idõd amit szeretnél sajnos, nagyon hamar eltelik az a pár nap sajnos.
Várunk vissza kellemes élményekkel tele!
Sziasztok!
Mennyire kell hinni a 15 napos idõjárás elõrejelzésnek?(93.oldalon találtam)Mi 3.án indulunk és 4.-étõl csak felhõket látok az elõrejelzésben.Nyugtassatok meg légyszíves ha tudtok!!!!!!!
Szijasztok!
Rég jártam itt, szombaton kerültem ki a kórházból, úgyhogy volt mit visszaolvasnom. Lassan mindenki elindul, és csak én maradok itthon
Nagyon jó, hogy ennyi az infó, jegyzetelek bõszen Alig várom már, de mi csak szept. 17-én indulunk. Még 48 nap...:S Mondjuk legalább addigra kiheverem a kórházat Bár jól megkavartak belülrõl, talán kis e tudom majd próbálni a helyi kajákat teljes biztonsággal
De nagyon nagyon irigylek mindenkit, aki most kint van, vagy mostanában indul, érezzétek nagyon jól magatokat!!!!