Lenne néhány kérdésem. Mi is az Ibusztól megyünk, a Németh Travel buszával az Oceanis apartmanházba. Ti is itt voltatok?
fakultatí utak árai és hol lehet ezeket vefizetni. Feljebb olvastam néhány infót, de nem tudom ez érvényese-e még, illetve egy vagy több helyen is be lehet-e fizetni ezekre.
Motort vagy autót lehet-e és mennyiért bérelni?
Röviden ennyi jutott eszembe, de ha bárki tud segíteni ezekben a kérdéekben, nagyon szívesen veszem és elõre is köszönöm!
Sziasztok!
Mi egyénileg utazunk Paraliara, az Oceanis apartmanba. Azt szeretném kérdezni, hogy aki volt ott (legfõképp ha Myra válaszolna annak örülnék, mert ha jól tudom nemrég jött onnan haza) milyennek tartja higiéniai szempontból? Normális ágynemû van-e és fõzõedényeket érdemes-e vinni?
Köszönöm a választ!
Sziasztok!
Még azt elfelejtettem megkérdezni, hogy csak 1 hétre tudtunk szállást foglalni, de szeretnénk pár nappal tovább maradni, szerintetek ez mennyire megoldható, vannak szabad szállások még, és lehet ott helyben foglalni?
Köszi
Köszi, de ezzel nem sokat érek. Nem most akarok utána nézegetni, csak annyit akartam, hogy aki most jött haza, leírhatná mit tapasztalt, vagy pl. Myra, hogy mennyire volt tele az Oceanis, mert +2-3 esetleg 4 napot akarunk maradni.
Köszi, de ezzel nem sokat érek. Nem most akarok utána nézegetni, csak annyit akartam, hogy aki most jött haza, leírhatná mit tapasztalt, vagy pl. Myra, hogy mennyire volt tele az Oceanis, mert +2-3 esetleg 4 napot akarunk maradni.
Köszi
bbarbi!
Ha ugyanott nem maradhattok, 3-4 napra érdemes másik apartmant is megpróbálni! Biztos találtok szabad szobát! Szerintem érdemes lenne már az elején lefixálni, hogy maradhattok-e tovább, ha nem akkor már az elsõ naptól puhatolózzatok, hol van lehetõség! De ez csak egy ötlet/vélemény.
Köszi
Mi szombaton jöttünk haza a Zeuszból, ami szemben van az Oceanisszal.
Én úgy láttam, teltház van, tehát nem valószínû, hogy tudtok hosszabbítani. De nézzetek körül a környéken, mert van néhány helyen üres szoba. Mi is megkérdeztünk egy-két apartmanban, csak úgy érdeklõdésszinten, és tudtunk volna 10-12 euróért/fõ/nap bérelni, ha kellett volna.
Amúgy az Oceanis, szép új ház, biztos, hogy jó lesz.
Egyedül az nem tetszett benne, hogy nincs az ablakokon redõny, csak sötétítõfüggöny. Reggelente pedíg erõsen odasüt a nap. Mármint az utcafrontra. Mondjuk, ha valaki szeret világosban aludni, annak ez nem gond.
Szia Barbageorgopulosz!
Akkor nem a Rena apartmanban voltatok? Krisztától kaptam az infót, hogy téged kérdezzelek az apartmannal kapcsolatban, mert ti oda jártok.
Akkor mégsem?
Elõre is köszi!
Szia Barbageorgopulosz!
Akkor nem a Rena apartmanban voltatok? Krisztától kaptam az infót, hogy téged kérdezzelek az apartmannal kapcsolatban, mert ti oda jártok.
Akkor mégsem?
Elõre is köszi!
Nem sikerült, mert az idén csak a Bolla tourstól lehetett volna kérni, és így sokkal többe került volna. ( Tavaly 9,6 Eur/fõ/nap volt)
Az idén a Zeuszt adta a Pieria travel.
Kosztasz, a Rena tulajdonosa, amikor meglátott bennünket, visszafordult a motorral, hogy üdvözöljön bennünket. Sajnálkozott, hogy az idén nem hozzá mentünk. ( Elõtte 3 évig ott voltunk.)
Kérdezz nyugodtan, képben vagyunk.
Mi a Tolna Tours-sal megyünk aug. 29-én a Rena apartmanba, 10 fõ (5 pár). Igazából minden érdekelne az apartmannal kapcsolatban, illetve legfõképpen a tisztaság, elhelyezkedés... tudod, mint ami mindenkit. Nem nagyon volt infó errõl az apartmanról a fórumon, ill. egyetlen nem túl jó hozzászólás. Meg tudsz nyugtatni?
Egyébként írtam neked privát üzit is ezzel kapcsolatban.
Ugy tudom hogy ti a Kyriaky apartmanba voltatok Parálián, és azt szeretném megtudni hogy mennyire megbizhatóak?? Értéket lehet a szobába hagyni??
És ugye nem járnak takarítani??
Nagyon várom a válaszod!!: mrt mi is oda megyünk két hét és indulunk nagyon várjuk már
Valamit tényleg nem jól csinálhattam, nem ment át a privát üzenetem.
Végülis csak ugyanúgy az apartmanról kérdeztelek.
Tudnál írni most pár szót?
Köszi a tel.számot, szerintem holnap rádcsörgök.
De egy rövid infót írhatnál. Legalább annyit, hogy jó-e a hely.
Szia dlia!!!
Megnéztem az albumod. Fantasztikus!!!!!!!!!!
Sok olyan dolgot lefényképeztél amirõl szó volt pl. "fabódés" kalózhajós irodát, etetõket na és a piacot. Azt Katerinibõl igaz??
Láttam paprikát is a piacon jöhet a LECSÓ!!
Jaj már nem sok van hátra!!!!!!!
M.