Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 616
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40062 Üzenet linkje2007-08-07 08:39:55  Válasz a #40055. hsz-ra

Szia Iloth!

Sikerült megtalálnod a Smartot?Vagy sikerûlt máshonnan is valami infot szerezned.Tudod az én angol tudásom is elég szegényes,de ezeket azért kitudtam bóklászni.Rendeltek talán neten,vagy majd ott?

Mofly nem irt,remélem õ még tán jobban tudja a dörgést.

Szia: atosz icon_smile.gif

# 617
Cselotei
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40112 Üzenet linkje2007-08-07 13:26:27 

Sziasztok!

Hosszas tanakodás után úgy döntöttünk, hogy Zakynthos-ra megyünk nyaralni. Bár sok infót olvastam már itt a fórumban, pár dologra még kíváncsi lennék. Nekünk minden nyaralás úgy telik, hogy robogót bérelünk, és bejárjuk a szigetet. Arra lennék konkrétan kíváncsi, hogy vannak-e a szigeten olyan öblök, amelyeket nem csak csónakkal lehet megközelíteni. ?Mert ugye a nyugati part, amely véleményem szerint, a képek alapján a legszebb csak a tenger felõl érhetõ el.

# 618
Mofly
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40139 Üzenet linkje2007-08-07 16:03:35 

Iloth icon_smile.gif
Igen, tudom hogy erre gondoltál, csak én sem vagyok valami penge angolból, azért nem akartam hülyeséget mondani. Gondoltam, hátha bejelentkezik egy profibb angolos. Igen, az árat mi itthonról már megbeszéltük. A szerzõdés angolul volt. A hölgy minden pontját részletesen elmagyarázta. Nekünk nem volt benne önrész, és ezért + eurókat se kellett fizetni. Érdemes olyan helyet választani, amit mások is ajánlanak, akkor kisebb az átverés esélye.

# 619
Mofly
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40141 Üzenet linkje2007-08-07 16:36:36 

Zotya icon_smile.gif
Remélem, hogy jó élményekkel jöttök haza!
Egyik legjobb apartman? icon_rolleyes.gif Pfú, hát gondolom olvastad errõl a korábbi hozzászólásomat? Szerintem nem a legcsodálatosabb, de ha felkészülsz, hogy egyszerû, akkor nem vészes. Legalább nyugodt helyen van. A robogó kb. 70 € 7 napra. Azt nem tudom, hogy ki lehet-e vinni a szigetrõl. Mi nem mentünk át Kefalóniára. Itt is annyit tudtunk mászkálni, az már nem fért bele. Melyik irodával mentek?

# 620
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40162 Üzenet linkje2007-08-07 19:23:05 

Hello "Lányok"!

Most már mindenkit mozgosítottunk a gk-i bérléssel kapcsolatban,már egy másik honlapon Zantét, aki megigérte ,hogy konkrét választ ad egy rövid idõn belül. Szerintem már csak a tûzoltókat kell értesiteni... icon_eek.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif Szóval szerintem minden jó lesz,én biztos vagyok benne.

Iloth: szerinted? Te is optimita tipus vagy,ennek ellenére úgy mint én sok esetben azért lehetnek fenntartásaink.Szerintem ebben a világban ez helyénvaló mentalitás. icon_exclaim.gif

# 621
Harlas
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40167 Üzenet linkje2007-08-07 20:48:28  Irány Zaky sziget!

Sziasztok!

Pénteken elrajtolunk Szegedrõl a sziget felé! Ideje pihenni egy keveset. Amennyiben bárki úgy gondolja, csatlakozzék hozzánk, több-autós túrát szerveztünk. Mi is hallottuk a híreket a szigetrõl, de nincs az a (rém)hír, ami már eltántorítana bennünket az indulástól. Tavaly a Chalkidiki égett közvetlenül az apartmanunk mellett, Paralián 4 éve 6 napos égszakadást éltünk meg, Románián és Bulgárián át megküzdöttünk a koldusokkal, rendõrökkel, útviszonyokkal, Korfun majd elsüllyedt a komp velünk, olyan vihar kerekedett.......szóval kezdem azt hinni velünk van a gond. Na de pénteken indulunk és mint mindíg, minden nehézség nélkül jövünk is (sajnos) majd vissza. Képeket és élményeket szívesen megosztunk az utazásról, ha lesz rá igény MKedves Fórumtársak! Irány a horizont...... icon_wink.gif

# 622
Mofly
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40248 Üzenet linkje2007-08-08 11:08:26 

Harlas!

Katasztrófamentes utazást kívánok Nektek! icon_wink.gif icon_biggrin.gif

# 623
Szöszy!!!
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40301 Üzenet linkje2007-08-08 15:11:00 

Sziasztok!
Látom többen édeklõdtök a Smartól.Minden nap este 9-11 ig van ott egy magyar dolgozó,aki segít.Szóval érdemes 2 nappal a kölcsönzés elõtt felkeresni egyik este,és megbeszélni vele mindent,így biztosan nem vágják át az embert.

# 624
M Zotya
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40344 Üzenet linkje2007-08-08 20:06:28 

Kedves Mofli icon_biggrin.gif
Mi az IBUSSZAL megyünk.
Végül is a szállással kapcsolatos igényeink kicsik:) pl. tiszta csendes és kultúrált legyen! ( ja és ami csak nekem fontos , hogy ne legyen messze a tengerpart.) Nem sokat szoktunk az apartmanba lenni.
Általában aktív pihenés a miénk, nem csak napozós.
Immáron 4 éve éhezünk ZAKYNTHOS-ra. Sajnos csak most érkeztünk összehozni , és a kicsilányunk nélkül megyünk..
Csak 10 hónapos , és ha vinnénk nem lenne senkinek pihenés , és kikapcsolódás. Tudod , hogy hová érdemes Görög estre menni? vagy hol is van a kismotorcsónak kölcsönzõ ?
Nagyon szívesen venném a jó kis tippeket , mint Friss Tsilivistölicon_biggrin.gificon_biggrin.gif Üdvözlettel ZOTYA

# 625
Mofly
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40450 Üzenet linkje2007-08-09 12:16:47 

Zotya!
Jajj, hát most nézem, Ti nem oda mentek ahol mi voltunk! Kettõ Planos van. A tiétek sokkal szebb, kulturáltabb. Közelebb is van a sûrûjéhez. Arrafelé a part is zsúfoltabb.
Ilyen pici gyerekkel szerintem sem érdemes menni. Csak kínlódás lenne.
Mi is nagyon sokat mentünk. Kétszer ha lenéztünk Tsilivi strandra. Mi a másik vége felé voltunk. Arra kevesebben vannak, és a vízben sincsenek kövek az elején. Csónakot szerintem Laganasnál érdemes bérelni, hogy átmenj a Teknõs szigetre, vagy még inkább a nyugati oldalon, ahol szép öblök vannak. Itt nincs semmi látnivaló.

Mindig elfelejtem mondani: Zakynthos város tetejére nagyon érdemes fölmenni. Este nyûzsgõ élet van, hangulatos zegzugos, régi köves utcák, rálátás a városra. És van itt egy nagy erõd múzeum, bentrõl szinte az egész szigetet belátni!

# 626
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40559 Üzenet linkje2007-08-10 08:47:22  Válasz a #40301. hsz-ra Előzmény #40301

Sziiia Szöszy! icon_smile.gif

Megkeressük azt a magyar fickót amit köszi ,hogy írtál és perfekt magyarsággal megkérdezem tõle ajánlatát,mert az én angol beszédemet csak a süketek értenék meg...Hátrányunk nem származhat belõle és majd kompenzálom szivességét egy két fröccsel a sarki kricsnibe mert egy igaz magyar az ilyen "napközibe" nevelkedett.Én is...nemtagadom.Valamikor Rákospalotán a 6452-es számú italbolt volt az én napközim.A menûnket már kívülrõl tudták, nem kellett e-mailt küldenem,csak felemeltem a jobb kezem és tudták a szöveget... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Komolyra fordítva a szót megkeressük ezt a srácot.Apropó ti milyen kocsit béreltetek?Most nem akarok vissza keresni.

Üdv: atosz

# 627
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40562 Üzenet linkje2007-08-10 09:27:13  Válasz a #39793. hsz-ra Előzmény #39793

Hello Iloth!

Van már valami utazási terved?Irtad jómultkor,hogy kezdesz vele foglalkozni.Nejem már elkészítette a mitfáreri tervét,hát én majd igyekszem akkor végrehajtani.Persze egy két veszejedéssel módosulhat... icon_wink.gif icon_biggrin.gif

Üdv: Atosz

# 628
Szindbád
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40816 Üzenet linkje2007-08-12 13:44:00  Válasz a #40167. hsz-ra Előzmény #40167

Nyugi,Zakynthoson csak a föld szokott rengeni,de meg lehet szokni.Viszont este 11-ig minden koktél 2 euró icon_smile.gif /Laganasban./
# 629
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40901 Üzenet linkje2007-08-12 22:31:29 

Szia Iloth!

Csak nem beteg vagy,már rég nem olvastam a hozzászolásod egy linkem sem. icon_rolleyes.gif

Üdv :Atosz

# 630
M Zotya
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40921 Üzenet linkje2007-08-12 23:59:57 

Már csak 4-et kell aludni icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió