Ezek szerint sajna oda a HORIZON szállás (Elég tisztességtelennek tarom hogy így a szezon közepe-vége fele ezt "bedobják..de ez ne rontsa el a kedved...)
Más: hogy mit nem szabad kihagyni??
Eteket semmiféle képpen:
Én is kaptam levelet Aeoluséktól Horizont ügyden.
Érdeklõdnék hogy tud-e valaki valamit,látott-e már valaki (esetleg lakott-e) képeket a cserébe felajánlott Pygasus ap.-ról!?
Esetleg tapasztalat a Rinio apartmanról,vagy valami jó szállás tipp?
Csak most kezdtem bele a Kalymnos fórum böngészésébe,miután az iroda (aeolus) "kilakoltatott" a Horizontból. Elgondolkodtatott hogy változtassunk-e uticélt ha már felajánlották,vagy felüljünk-e a Pygasus-ra.Látom te régebb óta vagy fórum látogató,mi az ált.vélemény milyen a városok,szállások közti külömbség.
Egyébként mi is 26-án megyünk ha minden igaz ketten a barinõmmel.
Az iroda azt irta nagyon kevés a velük utazó magyar turista.Te kb. hány emberrel taliztál itt azi u.ebben az idõpontban utazik?
Mindenkinek köszönöm a gyors segitséget!
Végigolvastam mind a 13 oldalnyi élménybeszámolót,és teljessen meg vagyok gyõzve.Uhogy 26-ától remélem sokatokkal (de csunya szó,talán csak én találtam ki? ) találkozom,és igen jó 1 +1/2 hét vár ránk.
Apropó: Itt nem reng a föld mint Zakynthoson? Azt láttam erdõtüztõl nem kell tartani !
Szindbád!
Csak nyugi, garantáltan maradandó emlék lesz az ott töltött idõ. Segítségre ne számíts a kinti képviselõtõl, mi 17 napig színét se láttuk, úgy-hogy készülj fel magad, mert megéri-le ne maradj valamirõl, mert nem minden nap utazhat az ember Kalymnosra. Ha küldesz e-mail címet, Neked is elküldöm azt az anyagot, ami alapján mi tavaly bebarangoltuk ezt a csodát
Üdv Kónyu
Hát hogy õszinte legyek, én egy olyan emberrel találkoztam aki idén kiment Kalymnosra.
Õt is a pegazusban szállásolták el, de nem volt panasza,
amúgy mással nem,
az irodával én elõször utazom, szóval nem igazán van viszonyítási alapom.
A szállások 99%-a szerintem mind tengerre néz, mivel hogy a hegyoldalban épültek. A városok között nem nagy a távolság,
Massouri ahova mi megyünk és Myrties között 0,5 km a táv.
A fõváros már messzebb van,
Míg a sziget keleti része teljesen lakott, a nyugati oldala teljesen vad és erdõs, felfedezetlen . Itt van az a Híres mandarin völgy is Vathi,
De a szigeten úton útfélen kis öblökbe botlasz tehát a 12 nap szerintem kifog telni azzal, hogy felfedezzünk
Amúgy örülök, hogy jön még egy magyar pár velünk így legalább nem leszünk egyedül, ha bármi van.
Egyébként ha vissza olvasod a többi hozzászólást is akkor még térkép is van feltöltve a szigetrõl ,meg egyéb....