Kedves Sziro!!
Nagyon koszonjuk a jokivansagokat!!
Az biztos, hogy ha sikerul epsegben megerkeznunk ez elegge aktiv pihenes lesz.A ferjem meg nem tudja mennyi kirandukast irtam ossze. Majd lassan adagolom!!
M.
ÉN is nagyon kellemes utat és sok-sok pihizést, kirándulást, fürdõzést... kívánok Nektek! MÁr csak egy nap!!! Ha lesz lehetõséged, várjuk a kinti bejelentkezést !
jaj 2 hét múlva ilyenkor már úton leszünk:), azt már féllábon is kibirjuk...majd kiirok pár görög kifejezést, biztos jólesik nekik azért az ilyesmi remélem jó idõnk lesz, augusztus vége...tapasztalat valaki?
Szia Aladina!!
Nagyon köszi mindent!!
Feltétlenül bejelentkezek és igyekszem minél több mindent lefotózni.
Bár az elõttem lévõket fotóilag már nem nagyon lehet überelni. Majd alakítunk valamit csak az idõ is jó legyen!!
M.
Azt szeretném megkérdezni kb mennyibe van Skyathos hajóval 2 fõnek?
ÉRdemes megnézni?Most megyünk elõször PAráliára PLs Help!
Érdemes-e megnézni Skiatost?? Ha gyönyörû helyet, és tényleg görög hangulatot szeretnél a nyaralásod alatt akkor igen. Néz be a skiatos topikba ott sok szép dolgot írtak már le.
Szia Timike!
A csoport nagyobb része ment az Oceanisba, mi a Villa Aegonba.
Visszatérõek vagyunk ebbe a villába.
Fakultatívra látom a többiek már írtak tippeket, csak azt tudom ajánlani, hogy olyan irodába menjetek, ahol beszélnek magyarul, így tudjátok miért fizettek.
Lehet majd reklamálni, ha nem volt jó! Amikor mi voltunk, 06.05-tõl egy hét, voltak olíanok akiket a kalózhajózással vezettek meg, de visszakapták a zsét a végét, mert tudtak reklamálni az irodában. Hogy pontosan melyik volt nem tudok, de az IBUSZ-nak a kihelyezett irodája lehetett.
A moto-Quad bérléshez nem tudok hozzászólni, de a többiek látom napra készek ebben is.
Üdv: Timur
Sziasztok!
Egyre jobban izgulunk, már csak három hét és eljön végre az indulás. Lehet hülye kérdés: de személyivel mehetünk, igaz??? (busszal) Nem kell útlevél? Mert nekem nincs, csak férjemnek, és elég gáz lenne, ha utolsó héten derülne ki Ezt is el is felejtettük megkérdezni. Köszi elõre a válaszokat.
Sziasztok!
Most pénteken megyünk Paráliára,elõször megyünk Görögbe.Esetleg van valakinek valani infója a Hotel Niky-rõl,különösen a 4 ágyas szobákról(légkondi,hûtõ,stb)?
Sziasztok!
Egyre jobban izgulunk, már csak három hét és eljön végre az indulás. Lehet hülye kérdés: de személyivel mehetünk, igaz??? (busszal) Nem kell útlevél? Mert nekem nincs, csak férjemnek, és elég gáz lenne, ha utolsó héten derülne ki Ezt is el is felejtettük megkérdezni. Köszi elõre a válaszokat.
Hetfõn lehetõleg az okmányirodán kezd a napot! Aztán imádkozz, hogy idõben megkapd az útlevelet. Én is szorítok érted.
Szia Aladina
Útlevél nélkül ne indulj el, mert biztosan vissza fordítanak.
Az okmány irodában kérjél telefonon vagy neten idõpontot, sürgõsséggel add be a kérelmet, 12.000 forintot kell érte fizetni, és általában "5 " munkanap után megérkezik a postán az érvényes útleveled, most csúcsidõben csúszhat néhány napot.
Üdv. Jó utat!