Én mikor elõször megláttam az X-Bone-t képen teljessen bezsongtam! Nem is akarok mást bérelni...A kocsi túl uncsi mindennapos dolog, robogóztam is már, na de ez hát ez nagyon buli lehet! Remélem sikerül majd bérelnünk egyet...,ha nem nagyon hisztis leszek:)
Én mikor elõször megláttam az X-Bone-t képen teljessen bezsongtam! Nem is akarok mást bérelni...A kocsi túl uncsi mindennapos dolog, robogóztam is már, na de ez hát ez nagyon buli lehet! Remélem sikerül majd bérelnünk egyet...,ha nem nagyon hisztis leszek:)
Én ha öszinte akarok lenni azért lennék hisztis ,ha nem láthatnám Kefalóniát és úgy el is lennék nélküle,pedig sokféle járgányt vezettem már.Az igaz,hogy mindenkinél más az elsõdleges,meg a másodlagos és a sokatlagos dolog.Figyelj és ezt mennyiért vesztegetik, ezt XBonét egy napra,közúton is használható, és milyen sebességet lehet vele elérni?
Persze, hogy nekem se ez az elsõdleges de valamilyen járgány mindenképpen kell, hogy a szigetbõl lássunk is valamit! Nem?És ha már lehet válogatni akkor én mindenképpen egy ilyennel szeretném körbejárni.
Azért hoztam fel ezt a témát, mert én is az árára lennék kiváncsi...
A többi kérdésedre se tudok választ adni.
(De már írtam az Unicornak e-mailt remélem minnél elõbb kapok választ, aztán majd nektek is beszámolok.)
Köszi Atosz! Várom is már nagyon... Így még soha nem vártam.
Neked sincs már sok vissza, ahogy látom...
Na ezt jól megírtad nekem.Én még azé reménykedem,hogy van még egy-két évem.Bár az orvos nem mondott semmit...Biztosan titkolódzik.
A francos..! Nem szégyenli magát.Orvosi titoktartás,biztos.
Jó poén volt...
De Atosz akinek a halálhírét terjesztik az sokáig él.... ...úgyhogy ne vedd úgy a szívedre!
Akkor kijavítom: Neked sincs már sok vissza az utazásig...
(Bár a magyar nyelvben nem nehéz átértelmezni a dolgokat.... )
Na megyek nem érek már rá....csomagolnom kell De jóóóóóóóóóóóó!!!
Na sziasztok! Majd mesélek ha hazajöttem!
Csak nem gondoltad komolyan,hogy a szívemre vettem? De ezt mint poen lehetõséget nem lehetett kihagyni.Nem szeretem ha mindenhol csak a szokványos adok -kapok kiscsoportos hangulat van.Én szeretem a spenótot,jajj énis szeretem a spenótot.Jajj nekem fõdig ér a lábam ,jajj érdekes nekem is...Savanyú Jóska kalandjai!