Fûûû addig még annyi minden változhat...És eztetet egy Vojandi nevezetû írta egy elõbbi alkalommal.
Ha majd már repülök oda, laptökön megírom. Nem cs-vel írtam? nem .jóvan..
Mint egy gyerek:rögtön kérdezek.Te már voltál Lesvoszon?Mert akkor a te infod érdemlegesebb mint amit netán írnak.Ha igen, akkor hogy és honnan és mennyiért,no az utobbit nem konkrétan gondoltam.Meg ez még a jövõ zenéje,szószerint.Andi úgy gondolja ,hogy priviben,de nekem errõl halovány fogalmam se nincs aztatat majd miképp is lehet lebonyolítani.Nálatok más, de én ebben nem vagyok potens...Ebben.
Köszönöm a reakciódat és ha innen, onnan még tudsz információt akkor megköszönném ha leirnád.
Bocs, hogy én válaszolok. Valcsi még nem volt Lesvoson. De biztosan õ is szívesen menne.
Én úgy gondoltam a privit, hogy veszel még idõn késõ õsszel a kinézett idõpontra egy Malév repjegyet (Athén- Bp) és szintúgy egy Athén - Lesvos jegyet (Olympic, vagy inkább Aegean Airlines). Ez január elõtti foglalás esetében kijön olyan 200-250 Euro körül fejenként oda-vissza.
Te már csináltál ilyet,akkor te ügyi vagy!...és relatíve ez nem is derága.Nem?
Ilyenkor szoktam magaamnak mondani,hogy nincs lehetetlen,csak tehetetlen. Nos Andi errõl még egy párszor értekezünk!Persze ha benne vagy.Most mennem kell,de majd jövök nefélj.
Mint Andi is írta, még nem voltam Lesboszon, de mivel az Aeolusszal utaztam idén harmadszor, így ismerem az utazási kínálatát.
Lesbosra Pozsonyból indulnak a repülõk. Az Aeolus budapesti irodája (Bp. VII. Rákóczi út 10.) elõtt van a találka, ahonnét egy kisbusszal visznek ki díjmentesen a pozsonyi reptérre. Visszafelé is Õk hoznak haza Pozsonyból az iroda elé. A barátaink tavaly Zakynthosra repültek onnan, mert nem volt már hely a Budapestrõl induló repülõre.
Egy 2 fõs stúdió június 15-tõl vagy szeptember 07-tõl 11 napra 98.50,-Ft/fõ. Ehhez jön még a reptéri illeték és a biztosítások.
A legdrágább szezonban július, augusztusban 12 napra 112.900,-Ft/fõ az ár. Ezek ellátás nélkül vannak, tehát kaja nincs bennük.
Valami hasonlóra számoltam,mint amit leirtál.Igaz Zantén ezért az árért 15 napig vagyok és még úgysem kerûl ennyibe, igaz first minut tarifával.Plusz nem kell haza buszozni Pozsonyból.Ezek az árak még 2008-ra változhatnak pozitívan és negatívan is.
Köszi szépen!
Atosz, még nem csináltam én sem úgy. De! az idén így készültünk Keára. Megvolt már minden repülõ, csak mi nem merünka neten szállást foglalni, mert félünk, hogy átvernek a pénzzel. Volt már erre sajnos példa az ismeretségi körben. Szóval, én a bátraknak nagyon ajánlom, hogy foglaljanak neten szállást, de negem nem lehet rávenni. Viszont én szinte minden hónapban foglalok a neten repülõjegyet és azzal nincs semmi gond, a lehetõ legolcsóbb megoldás. Majd ha lesz egy kicsit több idõm, megnézek neked pár repülõjegyet pár speci oldalon és szólok, hogy mi a helyzet. Addig is, ha egy picikét tudsz németül, nézd meg az Attika Reisen honlapján a foglalásokat. Ennek az irodának egy 300 oldalas katalógusa van csak Hellaszról (mi is velük megyünk Karpathosra), csak hogy lásd a kínálatot. www.attika.de
Majd még írok infót, csak most nincs idõm ezzel foglalkozni.
Igen, Zantéra olcsóbban el lehet jutni, de busszal és nem repülõvel. Ezt se hagyd ki a számításból. Egyébként szerintem jövõre nem emelkednek az árak, mivel idén sokkal drágábbak voltak az utak az év elején mint tavaly. Ez valószínûleg annak köszönhetõ, hogy tavaly nyáron nagyon felment az Euró árfolyama (280-290,-Ft) és az irodák nem ilyen árfolyammal kalkuláltak, ezért idén inkább magasabb árszintû eurót vettek alapul a számításoknál.
Tévedsz, nekem repülõvel olcsóbb az zantei 15 napos utazás,mint a lesvosi 11-12.Írtam, az enyim first minute út, ami némi anyagi kedvezménnyel jár.Néztem az Aeolus árakat és lehetõségeket erre az évre.
Ezek összehasonlítgatása lényegébe ha nagyon menni akar az ember fölösleges.Kéztördelés nem engedi feltürni az ingúját, van egy ilyen mondás.Ha ezt végképp elhatározzuk és nem jön semmi gátló körülmény közbe akkor irány Lesvos.Még jövõ tavaszig érlelõdhet,még nincs semmi eldöntve.
Andi azt hiszem ti sem vagytok határozat képesek-gondolom.
Te Valcsi még nem filóztál egy lesvoszi utazáson?
Andi azt hiszem ti sem vagytok határozat képesek-gondolom.
Te Valcsi még nem filóztál egy lesvoszi utazáson?
Nem éppen, atosz, de az élet más dolgaiban sem jellemzõ rám a határozottság.
Valcsi, erre én is kíváncsi lennék, mert már jó pár szigetet bejártatok és egyre nehezebb új célokat találni a kínálatban...Van már valami ötlet jövõre?
Nézegettem már én is Lesvost, tetszik is nagyon, de elõbb Kréta nyugati fele, Santoríni-Paros-Ios van tervben. Ezekre a helyekre Budapesti indulással is el tudok jutni. Tényleg sok szigeten jártam már, de azért bõven van még amit meg kell néznem majd.
Mindenkinek van némi elképzelése a jövõrõl,mit szeretne,mi az amit ebbõl megtudhat valósítani és mennyire segíti a szerencse.Az utóbbi dominál a legtöbbet, az bizonyos. No meg mindenkinek szuterén joga eldönteni,hogy mit akar.Ha jó össze számolom hét görög szigetet már bejártunk a nejemmel,ebbõl két szigetet 2x is,többezer km ezeken lepedáloztam és rengeteg görög helységgel és emberrel megismerkedtünk,ha netán valami megállítja ezt, én akkor is csak örülhetek és befoghatom a befogandot.Hát "röviden" errõl ennyit.A Samaria szurdokot meg kár lenne kihagyni, ha Ny-Krétára szerenétek menni.Abú csak egy van és örökös emlék.Nálam még marad Lesvos és Lefkada. MOST még pesze Zante!!!