hát ezt meg hol láttad most megnéztem 3 különbözõ oldalt is ami görög idõjárást mutat, mind jó idõt mond.. ne aggódj.
ha esik is,általában csak 1 óra és utána megint szép napos idõ van.
nemsokára Bridzs hazajön, ma van utolsó napjuk Stavrosban, ugye jól emlékszem, egy hétre ment? kiváncsi vagyok, mit ír majd..
A 15 napos elõrejelzés szerint jövõ hét péntektõl lesz rossz idõ.De Neked legyen igazad!
Én úgy tudom,hogy Bridzs csak szerdán ér haza addig mi már kint leszünk.
Magdus! Légyszi ne ijesztgess engem. Jövö héten pénteken indulok és nem vagyok hozzászokva, hogy ilyenkor rossz idõ legyen.
Én itt szoktam nézni az elõrejelzéseket és eszerint 28-30 fok várható a jövõ hétvégén: https://weather.yahoo.com/forecast/GRXX0019_f.html
Bocsi!Nem akartam én senkit megijeszteni,de itt a 42.oldalon Andra irt egy stavrosi 15 napos elõrejelzést.
Ez szerint pedig csak ennyi lesz,de remélem hogy Nektek lesz igazatok.
Jó Nektek!Már én is tûkön ülök,hogy mikor indulunk már.Igaz ezt a három napot már guggolva is.....
Ti mivel mentek,és melyik apartmanba?
Lehet hogy összefutunk kint.
Nagyon jó utat és nagyon-nagyon jó nyaralást Nektek!
Tudod hogy hol jó a strand?Voltál már a Meteoráknál és mennyire mesze van stavrostol?Mi ma indulunk 2órakor és nagyon izgulunk.Talán valahol összefutunk.
Sajna még én sem voltam soha Görögországban.Most megyünk elõször.Nagyon sokféle infót kaptam Stavrosról,jót-rosszat egyaránt.Nekem egy szigetet ajánlottak,ami képrõl nagyon tetszik.Gyönyörû tiszta a vize.Tripitibõl indulnak komphajók a szigetre,ez Stavrostól 50km-re van délre.A sziget neve Amouliáne.Itt a Hellász-on is van ilyen topic a szigetek között.
A Meteórák nagyon messze van kb.300km az út oda,de a látvány az gyönyörû lehet.
Szia!
Mi tavaly voltunk a Bebulában és most is oda megyünk, 24-én. Én teljesen meg voltam vele elégedve, nem fullos, de minden megvan ami egy nyaraláshoz kell és tiszta. Ti mikor mentek?
stimea