Én a vizivipõt minden strandon hordtam. Lehett homokos, kavicsos, vagy köves... Én úgy vagyok vele, jobb félni, mint elszúrni a nyaralást, ha valahol véletlenül belelépek bármibe! Ráadásul, amilyen szerencsés tipus vagyok, ha a legtisztább homokos strandon lenne egy kis darab kagyló, tutira én lépnék bele úgy, hogy utána menni nem tudnék...
És akkor lõttek a kirándulásoknak, tútáknak...
Sziasztok!!!
Mi 20.-án indulunk Debrecenbõl Paráliára.
Atlantis apartmanban szálunk meg.
Érdekelne egy pár hasznos tanács, így utazás elõtt.
Hol lehet olcsón robogót bérelni, hol lehet finomakat enni, na meg persze az árak.
Mi nemrég jöttünk vissza Paraliaról és kicsit meglep, amit a discokról írtatok. Az Omilosban szinte csak tizenévesek voltak, mi elsõ nap voltunk ott. A Cocusnak meg nem valami jó a híre. Ha igazán igényes helyre akartok elmenni, ott van a Gold és a Da luxe. Ez a 2 disco egymással szemben van, a templommal szemben levõ utcán kell elindulni és nem kell messzire menni, gyalog nagyon könnyû. A discók meg annyira ki vannak világítva, hogy nem lehet eltéveszteni. A fiúk figyelmét felhívnám, hogy csak hosszú nadrágban lehet bemenni. Mindkét helyen van Ladies Night. Nézzétek meg a www.goldtheclub.com oldalt. Ott van még a Hoola-Hop is Olimpic Beach felé, ezen a helyen nem voltam, csak ismerõseim. Újdonságként emelték ki, hogy úszómedence van a discoban és át lehet úszni a dj pult alatt. Emellett van a Habana, ami kisebb, ezért családiasabb. Ha választani kellene és a Gold-ot és a Da luxe-ot választanám.
A gyros ára 1,80; 1,90 Euro, a csirkésé 1,50, de az nincs olyan finom.
Egy fagyi 2 Euro volt. Egy sütemény szintén 2 Euro, de azt mindenkinek meg kell kóstolnia, itthon ilyen süti nincs, bármelyiket is vegyétek. A kenyér kb. 0,80 Euro volt. A többire nem nagyon emlékszem, általában a többiek vásároltak és úgy dobtuk szét. Tengeri herkenytûk ára a különbözõ éttermekben változó. Én ajánlom a Hotel Orea Eleni elõtti téren levõ éttermet. Nem tûnik valami nagy helynek, de az ára kisebb, a kaja pedig jobb, mint a kikötõnél levõ nagyobb és igényesebb étteremé. Itt általában minden étel 5 Euro volt. Görög salit mindenképp egyetek, nem tudom, hogy csinálják, de ezerszer finomabb, mint itthon.