Legjobb ételek - italok
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Általános tapasztalatok
Hozzászóló Üzenet
# 1396
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42201 Üzenet linkje2007-08-21 15:15:01 

Ez természetes!
Azért így viszagondolva mennyiõnk búcsúzását hallgattad végig és kívántál jó utat...
Mondhatnám "megszenvedte már..." icon_wink.gif

Hú de már megint "dumcsis" téma! Moderálnom kell magunkat, mert lesz ne mulass! icon_smile.gif

# 1397
Mono
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
646 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42234 Üzenet linkje2007-08-21 19:57:06 

Bevásároltam én is,tzatzikibõl nem volt vödrös kiszerelés,csak kicsi.Viszont vettem 3 csomag pitát,joghurtot,fetát,mélyhûtött spenotós leveles tésztát stb......csak 1 baj van,hogy én ilyenkor nem tudok ellenállni és mindenbõl egyszerre akarok enni,ez most is így volt icon_lol.gif remélem az éjszaka nem fogok a wc elõtt gondolkodni hogy üljek-e rá,vagy hajoljak-e fölé icon_rolleyes.gif icon_confused.gif icon_lol.gif bocs icon_redface.gif
# 1398
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42237 Üzenet linkje2007-08-21 20:07:19 

Szia Mono!

Bárki bármit mond ez az "üljek,vagy hajoljak" ez nekem tetszett!Frappéns és elég visszafogott!

Csutek!
Sokat kell enned,ha mindannyiunkra gondolni akarsz!Ha kérhetem,rám valami tengeri finomság közben! Az idei nyár nagy kulináris élményei neken a polip és az osztriga volt,légyszi valami halféle közben elmondani:ha ezt a miskolciak is megkóstolhatnák!Mert most ugyan még szorgalmasan nézegetem a képeket,de nem árt mindenoldalról erõsiteni!Egyébként meg,jó utat,jó idõt,jó vizet!!

# 1399
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42261 Üzenet linkje2007-08-22 05:21:59 

Szia Miskolciutas!

Ha nem kell tintahalat és polipot ennem, akkor szívesen fogyasztom a tenger nyújtotta finomságokat. Kagyló csipegetés közben majd a miskolciakat fogom éltetni. icon_wink.gif
Köszönöm a jókívánságokat, de a jó étvágyat lemaradt icon_lol.gif icon_lol.gif .

# 1400
Rozinante
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
221 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42301 Üzenet linkje2007-08-22 13:06:55 

Mono írta:
Bevásároltam én is,tzatzikibõl nem volt vödrös kiszerelés,csak kicsi.Viszont vettem 3 csomag pitát,joghurtot,fetát,mélyhûtött spenotós leveles tésztát stb......csak 1 baj van,hogy én ilyenkor nem tudok ellenállni és mindenbõl egyszerre akarok enni,ez most is így volt icon_lol.gif remélem az éjszaka nem fogok a wc elõtt gondolkodni hogy üljek-e rá,vagy hajoljak-e fölé icon_rolleyes.gif icon_confused.gif icon_lol.gif bocs icon_redface.gif

Én is bevásároltam, viszonylag még mindenbõl volt pár darab icon_razz.gif , a pénztárnál csak néztek, hogy a görög "készleten" kivül mást alig vettünk icon_biggrin.gif
Beterítettük a futószalagot icon_lol.gif
A pita nagyon kis helyes, és a joghurtok isteniek icon_lol.gif

# 1401
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42303 Üzenet linkje2007-08-22 13:19:34 

Csutek írta:
Szia Miskolciutas!

Ha nem kell tintahalat és polipot ennem, akkor szívesen fogyasztom a tenger nyújtotta finomságokat.

Próbáltad már, vagy csak elvi kifogásaid, fenntartásaid vannak? Ebben is van kevésbé jól sikerült és szuper! Ki nem hagynám soha, ha már ott vagyok, de az a baj, hogy sok mást sem... icon_wink.gif icon_lol.gif

# 1402
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42309 Üzenet linkje2007-08-22 13:45:43 

Látom H.apci nem olvastad a beszámolómat. Itthon is többször próbálkoztam a tintahallal és tavaly kint is. A kinti sokkal nagyobb csalódás volt, mint itthon a fagyasztott.
A polipot még nem próbáltam, de nem is igazán akarom. Ami életében is undort vált ki belõlem, az készételként sem vonz. Azt mondják hasonló az állaga mint a tintahalnak, ez sem engedi, hogy kockáztassak.
A kagylót, rákot és halféléket viszont minden mennyiségben pusztítanám (sülve, fõve, de akár nyersen is). Még a gyomorrontás sem riaszt el.

# 1403
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42312 Üzenet linkje2007-08-22 14:05:34 

Szia Csutek!

Én már itt annyi mindent olvastam itt az elmúlt közel egy év alatt, hogy erre tényleg nem emlékszem. icon_redface.gif Nekem érdekes módon más az alapállásom. Nem sorolom, hogy mi mindent ettem már idáig (sokmindent régebben a nyugati üzleti partnerek jóvoltából), de úgy voltam vele, ha ezt egy ilyen menõ helyen fel merik szolgálni, mi bajom lehet tõle... Nem emlékszem, hogy csalódtam volna, sõt; lelkesedésemben képes voltam otthon éti csigából ragut készíteni (a képét valahova itt már feltettem). Éppen a legutóbbi görög utunkon ettem sajnos pocsék (rágós) tintahalat és polipot is, de szerencsére szupert is. Ezt sajnos idegen helyen nem lehet elõre kiszámítani; ott sem minden szakács profi. Szóval, nincsenek elõítéleteim, fogékony vagyok minden ujdonságra, s nem csak a kajában! icon_wink.gif

# 1404
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42313 Üzenet linkje2007-08-22 14:14:27 

A bezámolómat a fõoldalon a beszámolók között találod, nem a fórumon. Abban leírtam, hogy a tintahal nagyon rágós volt és tocsogott az olajban. Nagyon elment a kedvem a továbbo próbálkozástól. Egyébként elég bevállalós fajta vagyok, de a polip látványától annyira undorodom, hogy nem bírom megenni. Még a béka ilyen, de azt szerencsére nem a görögök favorizálják. A kagylót például nagyon szeretem, pedig az elsõ találkozásunk nagyon rosszul sült el. Évekig rá sem tudtam nézni. Most képes vagyok még elkészíteni is magamnak (senki nem kedveli a családban, a halakat is csak a lányom eszi meg).
# 1405
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42321 Üzenet linkje2007-08-22 14:53:18 

Szia Csutek!

Én is szeretek mindent kóstolgatni,amit azok esznek,ahol vagyok...ugye ez igy nagyon érthetõ?De megértem azt is,aki nem.Egyébként a családom se...csak néznek.néznek,én meg eszek-eszek...Lényeg a lényeg:JÓ ÉTVÁGYAT MINDEN KAGYLÓHOZ HALHOZ ÉS EGYÉB FINOMSÁGHOZ!

# 1406
Ratio
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42326 Üzenet linkje2007-08-22 15:06:50 

Rozinante írta:
Mono írta:

Én is bevásároltam, viszonylag még mindenbõl volt pár darab icon_razz.gif , a pénztárnál csak néztek, hogy a görög "készleten" kivül mást alig vettünk icon_biggrin.gif

bocs nem akarok illúzióromboló lenni, de:
nézd csak meg a származási hely feliratot a "görög" "készleteden"!
Én hangosan felszisszentem, mire egy hölgy mellettem mondja:"Igen én is néztem, érdekes"
A pita úgy görög (dán), mint az én otthoni serpenyõs gyros-szom (bár abban legalább az olaj valódi görög, mert ott vettem). Hát igen, jövõre bitztos veszünk még egy hûtõtáskát (néhány palack fagyasztott víz tökéletesen hidegen tartja). Mert sajnos csak eddig tartott a készlet, bár még sok lila hagyma van még icon_smile.gif No meg 1-2 édesség.

# 1407
Rozinante
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
221 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42327 Üzenet linkje2007-08-22 15:27:25 

ratio írta:
Rozinante írta:
Mono írta:

bocs nem akarok illúzióromboló lenni, de:
nézd csak meg a származási hely feliratot a "görög" "készleteden"!
Én hangosan felszisszentem, mire egy hölgy mellettem mondja:"Igen én is néztem, érdekes"
A pita úgy görög (dán), mint az én otthoni serpenyõs gyros-szom (bár abban legalább az olaj valódi görög, mert ott vettem). Hát igen, jövõre bitztos veszünk még egy hûtõtáskát (néhány palack fagyasztott víz tökéletesen hidegen tartja). Mert sajnos csak eddig tartott a készlet, bár még sok lila hagyma van még icon_smile.gif No meg 1-2 édesség.

Igen, én is láttam a feliratot, a pultos azt mondta, hogy ott csak csomagolják, a származási ország Görögország
icon_rolleyes.gif
Bár tényleg furcsa, de mindegy még így is sokkal jobb a pita, mint amit itthon egyébként kapni lehet, és ugyanez elmondható a joghurtról is..legalábbis nekem icon_lol.gif
Majd Krétán belakmározunk rendesen, és pár dolgot hozunk haza is icon_razz.gif

# 1408
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42331 Üzenet linkje2007-08-22 16:25:03 

Miskolciutas írta:
Szia Csutek!

Én is szeretek mindent kóstolgatni,amit azok esznek,ahol vagyok...ugye ez igy nagyon érthetõ?De megértem azt is,aki nem.Egyébként a családom se...csak néznek.néznek,én meg eszek-eszek...Lényeg a lényeg:JÓ ÉTVÁGYAT MINDEN KAGYLÓHOZ HALHOZ ÉS EGYÉB FINOMSÁGHOZ!

Nálunk az a szokás, hogy különbözõ ételeket rendelünk és kóstolgatjuk a másikét. Ez az én esetemben nagyon jó, mert tuti, hogy jól lakok. Az enyémet nem akarják kóstolni, én viszont mindenbõl csipegetek egy picit. icon_lol.gif icon_lol.gif Vessenek magukra, ha nem eszik a tengeri herkentyûket. A családom leginkább a kagylótól akad ki. Pedig az a legfinomabb.
A jóétvágy meg lesz, köszönöm. icon_wink.gif

# 1409
Ratio
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42391 Üzenet linkje2007-08-23 08:22:22  Válasz a #42327. hsz-ra Előzmény #42327

Tegnap megkóstoltam a yoghurtot is. Hát ez inkább a magyar krémtúró krémjére emlékeztet. Édes.
De van még 1 db igazi, amit kint vettünk (natur), azaz yoghurt ízû, de ilyen sûrû icon_smile.gif

Ajánlom mindenkinek (nekem Csutek ajánlotta - köszönet érte), mert nagyon nagy élmény ilyen sûrû yoghurtot enni és a tzaziki is finomabb icon_smile.gif

# 1410
Anika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42485 Üzenet linkje2007-08-23 17:29:12  Válasz a #42301. hsz-ra Előzmény #42301

Te hol vetted ezeket?Én is szivesen vennék.És mennyibe kerülnek?
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Általános tapasztalatok
<   1 2 3 ... 93 94 95 ... 139 140 141   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu