Sziasztoooooook!!!!
Most értem haza Paraliarol.. JAJJJ ANNYIRA JÓ VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tök szép volt és MINDEN éjjel buliztunk HoolaHoopba illetve Goldba!! Isteni volt ez a 10nap! Jövöre is szeretnék menni mindenképp de akkor nem busszal,mert az utazás kikészitõ..
Mennyi egy repjegy nem tudjátok?? Vki ment már azzal vagy csak buszoztatok ti is?! Lehet majd rakok fel pár képet!!
Köszi Holnap kezdek majd pakolgatni, de hogy fogok elférni ?! Meteóráknál ugye csak vállat takaró, hosszú ruhában lehet menni? Nõknél ez csak hosszú szoknya lehet? Nadrág nem jó?
Már többször, több helyen leírtuk, de senkit nem zavar. Meteorákhoz nem kötelezõ a térd alá érõ szoknya és a vállat fedõ felsõrész. Úgyis kapsz egy szoknya félét és egy "stolát" De ha már betekintést nyerhetünk egy másik kultúrába, picit próbáljunk alkalmazkodni.
Én nem hordok szoknyát, de a nadrágom minimum térd alá ér, ha a Meteorákhoz megyek(no miniszoknya és popsit nem egészen takaró rövidnaci)/én be sem engedném az ilyen túristát egy szent helyre/. Egy újjatlan topban sincs kevésbé melegem, mint egy pólóban, úgyhogy tök mindeggy, hogy mit viselek. A minimális tiszteletet adjuk meg a helynek.
Senki ne vegye gonoszkodásnak amit írtam. Fiúknak hosszúnadrág, lányoknak illendõ viselet, szoknyát úgy is kapnak.
24-én megyünk Paraliára. Most derült ki, hogy a választott apartman helyett a CAPITENS Apartmanba helyeztek el bennünket. Tud róla valaki valami infót?
Paraliára utazunk szeptember 08.-án. A családdal horgászni szeretnénk. Mit tehettem volna, megigértem. A probléma az, hogy én még soha nem horgásztam a tengerparton. Azt szeretném tudni, hogy kell-e valamilyen engedély, ha igen hol tudom beszerezni Paralián és mennyibe kerül? Milyen elõírások vonatkoznak a horgászokra és hol lehet Paralián horgászni? Továbbá milyen készséggel érdemes és milyen csalival, van-e súly illetve méret korlátozás? Ha valakinek van inormációja kérem segítsen! Köszönöm.
Paraliára utazunk szeptember 08.-án. A családdal horgászni szeretnénk. Mit tehettem volna, megigértem. A probléma az, hogy én még soha nem horgásztam a tengerparton. Azt szeretném tudni, hogy kell-e valamilyen engedély, ha igen hol tudom beszerezni Paralián és mennyibe kerül? Milyen elõírások vonatkoznak a horgászokra és hol lehet Paralián horgászni? Továbbá milyen készséggel érdemes és milyen csalival, van-e súly illetve méret korlátozás? Ha valakinek van inormációja kérem segítsen! Köszönöm.
Nagy Ho- Ho horgász az egyik állandó utitársunk, õ már feltérképezte a helyzetet. Tavaly a cuccát is hozta magával. Szerinte nem érdemes vele foglalkozni. ( Pedíg még egy lavor vízben is fog legalább három süllõt. ) A partról lehet pecázni, de onnan csak kis apró halak akadnak a horogra. Csónakból már érdekesebb lenne, de az nincs, meg azt mondták neki, hogy ahoz már engedély is kellene. A mólóról szoktak egyébként pecázni Paralián, több-kevesebb, de inkább kevesebb sikerrel.
Paralia, O. B. felõli végén van egy horgász-búvár bolt, esetleg ott tudnak segíteni.
Mi még csak most fogunk menni (szept. . Szalonikibe repülünk Budapestrõl a Skyeurope-val. A jegy nem került oda-vissza, illetékkel együtt 20 e. Ft/fõ. Transzfert is sikerült szerezni Paraliára 20 EU/fõ/út. Nagyon várom a nyaralást és remélem jó lesz.
Mi is ugyanígy megyünk aug. 29-én, SkyEurope-pal Szalonikibe, aztán Parália. Mi úgy gondoltuk megoldjuk tömegközlekedéssel, de ha csak ennyi a transzfer lehet érdemesebb lenne. Hogyan intéztétek? Tudnál segíteni?
Egy ismerõsöm intézte a transzefert, kinti utazási irodán keresztül. Mi 10-en megyünk egyszerre. Próbálom tõle megszerezni a magyarul is beszélõ kinti kapcsolattartó elérhetõségét, ha sikerül jelentkezem. Másik lehetõség, a Skyeurope weblapján láttam transzefert, habár 2-3 fõnek az lehet, hogy drága. Sajnos szeprt. 8 még soká lesz, de aztán mi is utazunk. Jó utat!
Köszi szépen, ha esetleg sikerül megszerezni a számot, akkor nagyon megköszönném. Egyébként mi is 10-en megyünk
Szerintem még körülnézek a SkyEurope honlapján is, aztán végsõ esetben marad a tömegközlekedés, az is jó buli lesz.
Egyébként melyik apartmanban lesztek?
Köszönöm a segítséget, és persze nektek is jó nyaralást!
Sok pozitívummal nem lettem gazdagabb, de azért nagyon szépen köszönöm az infót. Kitalált a család még valamit?! Imádnak énekelni és van magyar nyelvû kareoki CD. Van Paralián olyan hely ahol, ha megkérjük az üzemeltetõt lehetõség van annnak lejátszására és mikrofonba tudnak énekelni. Ti már voltatok ilyen helyen? Hogy zajlott le az egész?
Kicsit letörtem Ma hívtak fel, hogy áthelyeztek minket a Caravelbõl az Atlantisba.... tiszta jó Errõl az apartmanról semmit nem tudok, igaz írtak itt róla biztos elegen, de sajna nincs idõm visszaolvasgatni a dolgokat. Azt tudom, hogy nagyon jól néz ki (képen legalábbis), viszont a város (vagy falu? ) szélén van, tök máshol, mint a Caravel és még kauciót is kell fizetni... Ajjajj... mégsem megy minden simán
Halihó, kb holnap ilyenkor lépjük át a magyar határt...el se hiszem. Ha valaki kint találkozna 2 nagyon vidám, fiatal, magyar párral, azok mi leszünk valószinüleg Na még úgyis irok indulás elõtt.