Nagyjából tudom, hol van az Atlantis apt., Paralia újabb részén. Sztem jól jártok ezzel az apartmannal, szépen néz ki, és látszik is rajta, hogy nemrég épült. Igaz, hogy a központig kicsit többet kell sétálni, de szerintem kibírható. Szerintem azon a részen jobb a strand, nincs annyi turista mint a központi részen, ezért tisztább a víz. De ez csak az én véleményem...
Kicsit utánanéztem az Atlantis-nak, igazából nincs vele gond, talán még jobb is, hogy nem a központi strandhoz van közel, mert ahogy olvastam az elég zsufi, meg koszosabb is.
Lilura!!! Nagyon jó utat Nektek és kellemes pihizést! Már csak pár nap és mi is megyünk Csak gyõzzük kivárni (addig még egy költözés is vár ránk )
Kicsit utánanéztem az Atlantis-nak, igazából nincs vele gond, talán még jobb is, hogy nem a központi strandhoz van közel, mert ahogy olvastam az elég zsufi, meg koszosabb is.
Szerintem jobban jártatok.
Ismerem mind a kettõt, az Atlantisz sokkal tutibb.
Na sziasztok!
Röviden most annyit csodálatos volt 6 napon át quadoztunk uj barátokat is találtunk, na meg nudi strandot:S ...REngetek ajéndákkal 1-1 börkabáttal és rengetek kagylóval csigaházakkal tértünk haza!
köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy .Egy óra és indulok. Remélem, hogy nem hagyok itthon semmit!!! csinálunk majd sok-sok képet ám De elõbb a buszt kell túlélnünk, csak nem lesz semmi gond
Írtam mailt a Grand torus-nak, nagyon kedvesek voltak, válaszoltak egyszerre, megírták, hogy nem kell kauciót fizetni, sem felárat a négy ágyas szobáért, és a busz is kitesz az Atlantis elõtt. Úgyhogy Párommal úgy döntöttünk mégis maradunk ott, pedig felajánlották, hogy visszahelyeznek a Caravelbe, csak másik szobába. (mondjuk egy érdekesség volt, azt írta a hölgy: azért is tettek át az Atlantisba, mert a megrendelõn megjegyzésbe ott volt: ha van lehetõség, helyezzenek át oda... na mi ilyet nem mondtunk ) Mindegy, most már így alakult, remélem több bonyodalom nem lesz, elvégre nászútra megyünk
Sziasztok! Nem akar valaki Olympic Beach-re menni nyaralni? Barátnõm családi okok miatt árulja a nyaralását! Aug.31-szept.9ig Salgótarjáni indulással. Ha valaki esetleg kimenne ilyen hirtelen szóljon
Igen Vörös, bonyolódik, de mi sosem az egyszerûségünkrõl voltunk híresek. Az lett volna a furi, ha minden simán megy
Nem baj, most már csak nem jön közbe semmi. Egy hét múlva ilyenkor.... be leszünk pakolva De addig sajnos még meló
Nos megérkeztünk Paráliáról,igen jó hely.Sikerült a forumban leírt helyeket megtalálni.Fõleg Józsi étterme tetszett a lányomnak a rántottsajt miatt(Tramp Travellel szembe)Az bizti ,hogy dvd lejátszót nem érdemes vinni,általában
kb.2 óra körül feküdtünk le.Szép kék medúzák vannak,de mi egyet sem csíptünk el.Parton 3 euróért ernyõ alatt el lehet lenni.Árakat érdemes nézni a boltokban,jelentõs eltérések lehetnek.Kalózhajót szerintem sétálóutcában érdemes foglalni.Athén és Meteora szép csak eléggé rohanásos.A többit szerintem már mások leírták.Sajna személyenként 1 l szeszt lehet mostantól behozni.Megyek és iszom egy kis Ouzo-t,nekem bejött.