Egyéb utazásaink
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
Hozzászóló Üzenet
# 781
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42139 Üzenet linkje2007-08-20 19:57:58 

Végezetül még néhány lép a kedvenceimbõl:

# 782
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42141 Üzenet linkje2007-08-20 20:53:11 

h.apci! Tényleg szépek ezek a képek, még ha nem valami gyönyörûség is veszi körül õket.-sajnos.

Kössz:Atosz

# 783
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42146 Üzenet linkje2007-08-20 21:55:11 

Köszönöm atosz!

Mielõtt még itt is kikapnék valakitõl, hozzá kell tennem, hogy néha kicsit kerestem is a „bajt” magamnak; felkerestem olyan helyeket is, amelyek nem annyira felkapottak. Több mint 400 felvételt készítettem, s alig van közte olyan, amelyik ne a szépséget, értéket tükrözné. Csodálatos táj, s még csodálatosabb építészeti, vagy kultúrális emlékek, bármely nemzetiség (magyar, román, szász) is alkotta ezeket. Dicséretes törekvésekkel is találkoztam mindegyik vidéken, néhol meg is lepett a látványos fejlõdés, de még nem ez a jellemzõ. Nyilván ez pénzkérdés is…

# 784
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42621 Üzenet linkje2007-08-24 16:19:25 

Kicsit megkésve ugyan,de ma felkerült egy képnézegetõ oldalra a francia utazás egy része.76 szép kép,de még nem tudtam kitalálni,hogy kommentárokat hogyan füzzek hozzájuk,igy csak nézegetni lehet,aki nem tudja mi van rajtuk,az is gyönyörködhet,szerintem legalábbis szépek.
www.keptarhelyem.hu/Miskolciutas van még sok,de nagyon kell válogatni,mert annyi kedvenc van köztük...mit szóltok hozzájuk?

# 785
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42625 Üzenet linkje2007-08-24 17:34:19 

h.apci!
Most jutottam oda, hogy megnézegettem az itteni képeket. Mit mondjak: fáj a szívem. Szeretem Erdélyt, de nem ismerem annyira hogy beazonosítsam a képeket. "Sok" csodaszép helyen jártam már, de ezeken nem. Ismered az érzést: minnél többet tudsz valamirõl annál inkább érzed mennyit nem ismersz még!
Hát hogy milyen is a környezet idõnként........ Annyi, de annyi hazai példát is tudnék erre hozni sajnos. Én ezt úgy szoktam lereagálni, hogy elsõsorban a szépet látom meg, a többit tudomásul veszem.

# 786
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42626 Üzenet linkje2007-08-24 17:37:14 

Miskolciutas!
Mit szólok hozzájuk: valóban szépek. Engem mondjuk érdekelne a többi is, de ismerem az érzést: én sem szeretek sok képet feltenni nehogy a nézelõdõ közben beleunjon. Ha lesznek kommentárok is szólj!

# 787
Anika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42628 Üzenet linkje2007-08-24 17:50:08  Válasz a #42621. hsz-ra Előzmény #42621

Szia Miskolciutas!
Szerintem is szépek a képek.Gratulálok.

# 788
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42634 Üzenet linkje2007-08-24 18:40:54 

Köszi mindenkinek!

Elkezdtem irni a kommentárokat is.Hogy ennyi kép van,annak jobbára technikai okai vannak:nem vagyok nagy szakértõje a számitógépnek,nekem ugy megy,hogy ha elkezdek valamit,és a gép reagál,akkor mindent el kell olvasnom,és még akkor sem biztos,hpgy rögtön tudom a megoldást.Szóval lassan õrölnek az én malmaim.Egyébként annyira szép ut volt,és olyan sok uj benyomást is szereztem,hogy én is elm,erengve nézegetem a képeimet/talán röhejes/ miközben irkálok alájuk.

# 789
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42638 Üzenet linkje2007-08-24 19:12:51 

Rebeka írta:
h.apci!
Most jutottam oda, hogy megnézegettem az itteni képeket. Mit mondjak: fáj a szívem. Szeretem Erdélyt, de nem ismerem annyira hogy beazonosítsam a képeket. "Sok" csodaszép helyen jártam már, de ezeken nem. Ismered az érzést: minnél többet tudsz valamirõl annál inkább érzed mennyit nem ismersz még!
Hát hogy milyen is a környezet idõnként........ Annyi, de annyi hazai példát is tudnék erre hozni sajnos. Én ezt úgy szoktam lereagálni, hogy elsõsorban a szépet látom meg, a többit tudomásul veszem.

Én is többször voltam már, de még mindíg nem láttam mindent, ami fontos lenne... Amúgy osztom a nézeted... icon_wink.gif

A feltett képek sorban: Dióshalom, Barcánfalva, Szaplonca (vidám temetõ), Suceviþa, Borsa környéki tájak, Szászhermány - erõdtemplom, Tórockó és környéke, végül az Aranyos völgye.

# 790
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42651 Üzenet linkje2007-08-24 22:17:59 

Miskolciutas!

Most jutottam odáig, hogy megnézzem a képeid. Nagyon szép helyeken jártál; mondtam már, hogy betetted a bogarat a fülembe. Imádom a középkort idézõ városkákat; el tudnám nézegetni akármeddig ezek képeit. Jártam már Franciaországban, de sajnos csak kevés helyen.
Köszi a szép képeket! icon_wink.gif

Rebeka (és mindenki, akit érdekel)!

Elkészült egy válogatás a Bukovinában és Erdélyben készített felvételeimbõl: https://ro.h-apci.fotoalbum.hu

# 791
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42654 Üzenet linkje2007-08-24 22:34:43 

Szia Miskolciutas!
Nagyon szépek a képeid!!!! köszi
Nincs kedved errõl az útról egy beszámolót írni? Jó lenne.

# 792
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42701 Üzenet linkje2007-08-25 15:29:54 

Elkezdtem irni a beszámolót.Mondjuk jellemzõ,hogy aszabadságom utolsó napjait élem...egyenlõre csak kockás papirra,majd ha kész lesz,felteszem.Egyébiránt a nem görög beszámolókat is ugyanoda lehet irni,ahová a görögöket?
# 793
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42703 Üzenet linkje2007-08-25 15:31:37 

Írok neked privit. Miskolci...
# 794
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42712 Üzenet linkje2007-08-25 15:58:32 

Hello
h.apci!

Már multkori és a most feltett erdélyi és bukovinai képeid eszméletlen jók.Nem Bók-Jók!Nagyon ügyi vagy. Egyes képek némelyikétõl egész furcsa nosztalgiát érzek pedig soha nem jártam arra.Végig néztem az összeset és mondom némelyik kép egy komplex, nem csak vizuális érzést ad.Érdekes és kössz! icon_smile.gif icon_wink.gif

Üdv: Atosz

Hogy ezt megmagyarázzam,bár ez elég alpári hasonlat: amikor egy férfi meztelen klassz nõi képet néz annál több mint ,hogy látja, ehhez emócionálisan kapcsolódik.Bár tudom te nem vagy férfi...és lehet,hogy nem érted v.érzed. No ezt mán túl dumálom... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

# 795
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42718 Üzenet linkje2007-08-25 17:32:57 

KÖLN:

A héten jártam arrafelé. Sajnos az idõ borzasztó volt és mivel sajnos nem nyaralás, hanem munka volt, így csak egész késõn, sötétedéskor jutottunk be a belvárosba egy kis bumlizásra... icon_sad.gif

Ezért nem túl tökéletesesek a képek, elõre is BOCS icon_smile.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
<   1 2 3 ... 52 53 54 ... 94 95 96   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu