Kos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
Hozzászóló Üzenet
# 901
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Szepeva
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
494 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42752 Üzenet linkje2007-08-25 21:24:33  Válasz a #42683. hsz-ra

Karaj!

Válaszoltam!

# 902
Karaj
Aktív fórumos
Aktív fórumos
213 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42815 Üzenet linkje2007-08-26 15:55:52 

Sziasztok,

Ludovika: az utak nem a legjobb minoseguek, bar jobbak mint Budapesten. icon_smile.gif Eleg ciki. Ugy gondolom, hogy a gorogok mindent el fognak kovetni azert, hogy a mozgasserult tesod a leheto legjobban erezze magat, barhova is mesz vele. En szemely szerint baratsagosabb es vendegszeretobb neppel nem talakoztam meg europaban.

# 903
Adrikaa18
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42839 Üzenet linkje2007-08-26 21:31:42 

Sziasztok! Én szeptember 6.án megyek Kos-ra, és ez lesz életem elsõ külföldi uta és repülése, remélem minden rendben lesz és nagyon szép lesz a sziget is és felejthetetlen élményekkel gazdagodom icon_biggrin.gif
# 904
Ludovika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42840 Üzenet linkje2007-08-26 21:41:40  Válasz a #42839. hsz-ra Előzmény #42839

szia mindenki
köszi,remélem minden jól megy majd.ha hazaértünk megosztom élményeinket itt a fórumon.
adrika!
ne izgulj,minden jól alakul majd.helyileg hova mész?repcsi nagy élm ény lesz(bár mi éjszaka megyünk).ha gondolod,talizhatunk majd.

# 905
Adrikaa18
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42868 Üzenet linkje2007-08-27 09:39:41 

Szia ludovika! Én Tigakiban leszek a Royal Village aparthotelban, te mikor mész és mennyi idõre?
# 906
Ludovika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42881 Üzenet linkje2007-08-27 11:35:41  Válasz a #42868. hsz-ra Előzmény #42868

szia adrika
Szeptember 3-10 ig Mastichari.Tõled nem messze,délebbre.Euro Village Achilles.

# 907
Adrikaa18
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42947 Üzenet linkje2007-08-27 20:26:01 

Ludovika, nem tudod véletlenül hogy milyen fakultatív progikra érdemes befizetni, és hogy a 15 faktoros naptej elég lesz? icon_biggrin.gif
# 908
Ludovika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42959 Üzenet linkje2007-08-27 21:46:40  Válasz a #42947. hsz-ra Előzmény #42947

adrika!
Én is csak a fórumon tapasztalt dolgokra tudok utalni:Szigetkörút,Rhodosz i hajózás,Bodrum(Töröko.)Kalymnos szigetére hajózás,Nissiros-i vulkántúra
Zia-hegyi faluban naplementés vacsora(görög est),Kos bejárása.Javaslom nézegesd a fórumot,sokat lehet tanulni belõle.
Javaslom majd helyi utazási iroda programjai közül válassz,mert olcsóbbak,gr.éttermekben egyél,mert olcsóbb,ne azt keresd ahol sok a külföldi.Úgy hallottam a taxi drága,busz tutibb.
Naptejre utalva:nem tudom,szerintem elsõ nap melegíts be a medence mellett,meert az erõs szél miatt nem fogod észrevenni,hogy már le is égtél.Mi itthon kicsit már alapoztunk,de még holnap folytatjuk:-)
Olvassál sok fórumot javaslom az index-et is.(Lehet,h ezt nem kellett volna írnom:-) )
Röviden ennyi

# 909
Vitamin51
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42963 Üzenet linkje2007-08-27 22:08:37 

Sziasztok!
Volt már valaki Görögországban, pontosabban Kos szigeten szeptember végén? Nem tudom milyen lehet akkor az idõ. Tavaly szeptember közepén voltunk Krétán 12 napot, ahogy emlékszem akkor kezdett elromlani az idõ amikor jöttünk haza. Most egy hétre megyünk, és nem tudjuk, hogy mire számítsunk, lehet, hogy egy héten át hüvös, esõs idõnk lesz? Az egész nyarat végig dolgoztuk, elkeserítõ lenne, ha nem sikerülne az egy hetes nyaralásunk. icon_sad.gif

# 910
Szepeva
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
494 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42966 Üzenet linkje2007-08-27 22:59:38  Válasz a #42963. hsz-ra Előzmény #42963

Szia!

Nem lehet rossz az idõ!!!!!!!! Mi is akkor megyünk!!!!!!

# 911
Karaj
Aktív fórumos
Aktív fórumos
213 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42977 Üzenet linkje2007-08-28 00:10:02 

Sziasztok "Ujoncok" !

Megprobalok mindenkinek valaszolni.

Naptejbol javaslom, 2 felet vigyetek. 1 nagyobb faktorost az elejere es 1 kisebbet az utolso napokra.
Nagyon meleg van meg szeptemberben is, es a szel nem mindig fuj ugy ahogy kellene.
Fakutativ kirandulasokra NE FIZESSETEK BE!!!, mert sokkal olcsobban meguszhatjatok ha sajat magatok mentek. Szet kell nezni az udulohely kornyeken, hogy a kinti irodak milyen aron kinaljak ugyan azt, amit az iroda 10-15 euro/kop -val dragabban kinal csak azert, mert elmondja azt amit az utikonyvben te is el tudsz olvasni. Bodrumba NEM SZABAD ATMENNI!!!, mert nincs semmi olyasmi amiert erdemes penzt kiadni. Ha torokorszagra vagy kivancsi, szerintem jovore oda kell utazni es nem atugrani 3-4 orara 30-40 euro/kop -ert. Bar ez az en velemenyem, mindenki ugy dont ahogy jonak latja.

Mi Kos varosban voltunk 2 hetig, semmire nem fizettunk be! 1 hetre bereltunk quadot amivel bejartuk a szigetet Eszaktol Delig, Kelettol Nyugatig. A masodik heten kiballagtam a kikotobe, voltunk Nissyroson, Kalymnoson, Platin, Pserimoson es kb 100 nem hazudok egyszaz eurot sporoltunk azzal, hogy nem irodaval mentunk kirandulni hanem sajat szervezesben utikonyvvel a kezunkben es mindent lattunk amit erdemes volt.
Igaz, lehet hogy en konnyen beszelek mint oreg Gorogorszag rajongo (5.x voltam iden), de probalok mindenkit arra osztokelni, hogy ha elmegy valahova akkor erdemes sajat utakat jarni. Eloszor lehet hogy nehez egy kicsit, de szerintem annal izgalmasabb mint hogy visznek arany arban jelentektelen helyekre.

# 912
Karaj
Aktív fórumos
Aktív fórumos
213 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42978 Üzenet linkje2007-08-28 00:12:27 

Szepeva,

Neked meg fogalmazom a levelet, ill. Vaszilijnek nemsoka elkuldom. Azert en sem vagyok egy perfekt angol tudor. icon_smile.gif

# 913
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42995 Üzenet linkje2007-08-28 09:23:15  Válasz a #42977. hsz-ra Előzmény #42977

Szia Karaj!

Abban vitatkoznék Veled, hogy Bodrumba nem szabad átmenni, mert nincs semmi amiért érdemes pénzt kiadni. Szerintem már a fekvése miatt is érdemes átlátogatni, de látnivaló is akad. Pl. a johannita erõd, azaz a Petronion, a színház, a Mauzóleum maradványai, Mindosz kapu.

# 914
Vitamin51
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43015 Üzenet linkje2007-08-28 13:39:44 

Szia Valcsi! Nagyon szépen köszönjük a sok jó tanácsot! Maximálisan egyetértek Veled, nem szabad fakultatív programra befizetni. Egyetlen egyszer mentünk el úgy Olaszországba, hogy busszal és elõre befizetett programokkal. Soha többet!!!! Iszonyatosan sok programot bezsúfoltak, az idegenvezetõ csaj én nem tudom mibõl volt, de mint egy ámokfutó úgy vitt minket végig, rengeteg látnivaló volt, de annyira iszonyatosan tömény volt, hogy gyakorlatilag felfogni is alig tudtuk. Egyetlen alkalommal álltunk meg egy pillanatra, mert megláttam valamit amit szerettem volna venni a fiam. Nem vettem meg, csak megnéztem, mire körül néztem a csoport eltünt. Hirtelen azt sem tudtuk merre keressük õket a nagy tömegben, szerencsére meg volt a telefonszáma, amikor felhívtuk megmondta, hogy hova menjünk, a végsõ állomásra. Na a 30 fokos hõségben ott vártunk rájuk majd egy órát, míg végig nézték a többi látnivalót. Ez nem egy csodás élmény volt, hanem egy rémálom, gyakorlatilag csak az maradt meg bennem, hogy mennyire meleg volt és sehol egy árnyék amikor nézegettük a romokat, és, hogy mennyire vártuk az út végéticon_sad.gif
Egy nagy élményünk azért volt, egyik nap kihagytuk a fakultatív programot és egyénileg mentünk át Capriba, hát az valami eszméletlen szép volt, és fõleg nyugis, a saját tempónkban végig járt, jóval olcsóbb út! Mi akkor megtanultuk egy életre, hogy inkább elõre felkészülünk utikönyvekbõl és mindent megtalálunk, megcsodálunk fele annyi pénzért!

# 915
Karaj
Aktív fórumos
Aktív fórumos
213 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43137 Üzenet linkje2007-08-29 17:01:43 

Szia Valcsi,

Ugy ertettem hogy nem erdemes Kosrol atmenni Bodrumba, hanem inkabb a torok rivieran eltolteni 1-2 hetet mondjuk, es ugy megnezni Bodrumot. Szerintem 2 fonek 100 euroert egy kicsit sok.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
<   1 2 3 ... 60 61 62 ... 144 145 146   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu