Ez év tavaszátol ebben a topikban rengeteg szállást és elérhetõséget leírtak a többiek. Az egyik javaslatom, hogy ha van egy kis idõd akkor merülj bele eme fórumba és biztos találsz weboldalakat, szállásokat ami sokat segít.
A másik javaslatom, hogy nézd meg az utazási irodák last minute ajánlatait - például: Dias, Apollon, Bella, Anett - mind kínál szállást szeptemberre Nei Poriba.
Rengeteget olvasok arról, hogy milyen szemetes a part meg a víz Nei Poriban. Nem tudom, hogy ki merre járt ahol mi voltunk ott minden reggelre a taverna tulajdonosok takarítottak bár mi béreltünk 2 nyugágyat napernyõvel, így szerintem kényelmes is volt meg tisztaság is.Amikor feljebb mentünk kagylót gyûjteni mi akkor sem találkoztunk semmi furcsa úszó dologgal sem és ott is tiszta volt a tenger, pedig a fiúk rengeteget búvárkodtak. Sajnálom akiknek ilyen rossz élménye volt, lehet, hogy az sem mindegy, hogy melyik részén van az ember a partnak.
Nei Pori tengegpartja úgy 3 km hosszú, de mivel a parton is végig lehet menni Platamon felé, így akár azt is mondhatjuk, hogy 8 km hosszú
Ja és nem csak Platamon felé, hanem az ellenkezõ irányba is lehet menni
Sziasztok
Mi szeptermber 10-én indulunk Nei Poriba!
Remélem még jó lesz az idõ akkor is. A Dora Apartmanban lesz a szállásunk. Tud valaki valami infóval szolgálni errõl a helyrõl? Felszereltség.... stb.
Még sosem utaztam busszal ilyen messzire, csak vonattal, de az nyilván kényelmesebb. Kicsit félek tõle..
Jön még valaki ekkor Nei Poriba?
Na igen... Lisával már javában tervezzük a jövõ nyaralást
Igaz, gondolkodunk, hogy jövõre kocsival megyünk. De Ti majd nézelõdtök a tájban. Alszotok egy nagyon és már ott is lesztek
Jaj de visszamennénk...