Szívesen Luco, és nagyon szép utat kívánok, nektek és a most utazóknak. Választásotok tökéletes, de ezt majd Ti is látjátok. Várom a beszámolókat, és a sok szép fotót.
Van még itt egy kép, Pargaról, de szépiában. Még eddig nem raktam fel, az albumokhoz, nem rég lettem kész vele, ez saját fotó.
de azért Parga
Remélem sikerül.
Andra! Trompos! és a Többiek!
Köszönöm, hogy megosztottátok élményeiteket, tapasztalataitokat, és minden kérdésemre válaszoltatok. Holnap végre már mi is elindulunk Pargara, Szegeden fogunk felszállni a buszra (a megadott idõpont 10.40 óra). Remélem az idõjárás ott sokkal jobb lesz, mint ami itthon van. Minden nap néztem, hogy arra milyen az idõ, de minden nap mást mutatott, mit ez elõzõ nap, úgyhogy feladtam, majd ott meglátjuk. Ma biztos egész nap csak a csomagolással foglalkozunk (amit annyira nem szeretek). Éjjel biztos nem sokat fogok aludni. Talán találkozunk Rózsavirággal és Xuhanaval is, akik ebben a turnusban jönnek. Viszontlátásra (jobban mondva viszontírásra) szeptember 22-e után.
Wéreb, Rózsavirág jó pakolást kívánok nektek!
Tudtatok úgy váltani eurót, hogy fémpénzt is van benne? Sikerült találnunk pesten egy jó váltót, de egy fitying aprót sem adott, úgyhogy az úton a bokros mellékhelyiséget fogjuk választani
Xuhana! Ha ez a busz is ugy áll meg pihenõkbe mint a korfui járatok, akkor csak egy helyen a szerbeknél van fizetõs WC. Általában OMV vagy hasonló kutaknál szoktak megállni, ahol ingyenes kulturált mosdó és WC van. Viszont az is lehet, hogy ez a busz nem ezeken a helyeken fog megállni. Fém pénzt csak maszek váltóknál kapsz.Bevásárló központba nézd meg.
Remélem Rózsavirág, hogy normális és nem fizetõs helyeken fogunk megállni. De az sem baj, ha az erdõszélen pihenünk
Az a baj, hogy most már nem nagyon tudunk váltani sehol sem, de hát ez olyan mint a fizetés utáni 20 ezres. Senki nem "tudja"felváltani.
H.apci!
Nagyon köszönöm. Az alsó kettõt én is megtaláltam, gyönyörû és nagyon sok kép. Kezdek beleszeretni. Hogy mi lesz ebbõl? Jelenleg 21 fok van Pargán, ez tökéletes.