Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 3166
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44736 Üzenet linkje2007-09-13 16:03:11 

Érdekes ez a téma: hogyan utazhat ki egy gyerek. Lányaim többször utaztak nélkülünk külföldre ilyen-olyan csoporttal, nem volt gond. Sõt az idén egyedül utazott 5 fiatal, köztük egy alig 14 éves, de senki nem érdeklõdött tõlük semmilyen igazolás után. Értem én: nehogy már valaki kicsempéssze a gyerekemet a tudtom nélkül, de ha éppen elszökött akkor mi van?
Nos fura gondolatok kavarognak a fejembe errõl a dologról, de jó lenne ha egyértelmû, mindenki által megismerhetõ szabályok lennének. Inkább írok egy fránya papírt, de végül is ki garantálja, hogy azt én a szülõ írtam. Vagy hivatal, okmányiroda, stb.? Hát nem dolgozó szülõknek való procedúra. A közjegyzõ árairól ne is beszéljünk!

# 3167
Tamtam18
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44758 Üzenet linkje2007-09-13 21:41:26 

hát...nm tudom..igazából tényleg nm tudom mit csináljak...már késõ bármihez is kezdeni...okmányirodában még idõpontot sem kapok...szóval megpróbálom és legfeljebb nm engednek át...ti tudtok olyanról hogy vkit konkrétan ezért szállítottak le mert nm 3 hónapig volt érvényes az útlevele?
# 3168
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44760 Üzenet linkje2007-09-13 22:26:09 

tamtam18 írta:
hát...nm tudom..igazából tényleg nm tudom mit csináljak...már késõ bármihez is kezdeni...okmányirodában még idõpontot sem kapok...szóval megpróbálom és legfeljebb nm engednek át...ti tudtok olyanról hogy vkit konkrétan ezért szállítottak le mert nm 3 hónapig volt érvényes az útlevele?

Tamatam!

Ha busszal mégy, végképp nem lesz gond, ezt szinte biztosra mondom! Ott az utaslista, amit minden határon elkérnek... csoportos út, tehát nyugi, nem lesz gond!
De még mindig mondom, hogy 1-2 telefont póbálj meg a hivatalokba, irodáva!

# 3169
Detty-ke
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44801 Üzenet linkje2007-09-14 15:47:58  Válasz a #44484. hsz-ra Előzmény #44484

Szia!

Mi most Szerdán jöttünk haza Paraliából.. és mi is az Ino-ban laktunk!
Szerintem nincs mitõl félned, nagyon szép tiszta apartaman! Tény,hogy a fürdõszoba nagyon kicsi, de van hajszárító(legalább nem kell cipelni) icon_biggrin.gif
Melegvízkorlátozás nincs tehát mindíg lehet melegvízben fürdeni!
Ez nem mindehol van így szóval ez már jópont!!! icon_smile.gif
Igaz a város szélén van de legalább csendes! Tenger-bolt közel van!
Ha este bazározni mentek akkor kicsit több a séta, de nem vészes!
Ha legközelebb Paraliára megyünk..Itt szeretnénk ujra lakni!
Amikor eljöttünk, már elég sok medúza volt az utolsó napokban...de nem kell félni tõlük!
Nagyon jó pihenés kívánok nektek, érezzétek jól magatokat!
És egyetek sok Gyrost! icon_lol.gif
Detty

# 3170
Aladina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44811 Üzenet linkje2007-09-14 18:38:19 

detty-ke!
Mi is szerdán értünk haza.. Merre van az Ino?? Melyik végén Paralia-nak? Mi az Atlantisban voltunk, a Cocus felé van, szuper helyen az is, teljesen meg voltunk elégedve vele. Lehetett volna jobb idõ is, de este mindig fürödtünk, annyira meleg volt a tenger icon_smile.gif Úgy fáj a szivem Paralia után... meg is sirattam, mikor indultunk haza icon_sad.gif

# 3171
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44844 Üzenet linkje2007-09-14 21:48:34 

Örülök Aladina, hogy jól sikerült a nyaralásotok! icon_biggrin.gif
Olyan sokat írtál már, hogy mennyire várod és készülsz.. és már itthon is vagy..
Kicsit mindig izgulok, ha valaki ilyen lelkes, hogy biztosan tetszeni fog-e neki Pari.

Olyan rossz olvasni a csalódott hozzászólásokat.
De akkor örömmel nyugtázom, hogy bejött a hely icon_wink.gif icon_biggrin.gif

# 3172
Zsany1
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44875 Üzenet linkje2007-09-15 11:09:11 

Szia!
Köszi az értesítést, nagyon megnyugtató volt. Köszi a jókívánságokat, ja és a Gyrost semmi pénzért sem hagynánk ki.
Köszi mégegyszer!
Zsany

# 3173
Bettiepage
Aktív fórumos
Aktív fórumos
90 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44889 Üzenet linkje2007-09-15 14:38:11 

jaja vörös, tényleg mintha egy éve jöttünk volna haza, pedig aliog két hónapja.. na kitartás, már csak 23 nap, és megint ott leszünk.
# 3174
Hgabor27f
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44895 Üzenet linkje2007-09-15 16:06:13  Válasz a #43704. hsz-ra Előzmény #43704

mi is pont akkor megyünk
remlem az idõ jó lessz
össze lehetne hozni pár jó bulit
mi a grand tourszal megyünk és az atlantiszban leszünk

# 3175
Bettiepage
Aktív fórumos
Aktív fórumos
90 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44904 Üzenet linkje2007-09-15 17:50:12 

mi is grand tourssal megyünk, még az is lehet, hogy egy busszal utazunk. meg van még két lány itt a fórumon, akik akkor jönnek grand tours-szal, asszem nyíregyházán szállnak fel, õk is ketten jönnek. mi a caravelben leszünk.PANOSZNÁL PERSZE:))))
# 3176
Bettiepage
Aktív fórumos
Aktív fórumos
90 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44905 Üzenet linkje2007-09-15 17:51:37 

ja, nem is neked akartam ezt írni hgabor27:)
# 3177
Lilura
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
37 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44906 Üzenet linkje2007-09-15 17:57:27 

Most biztos kõvel fogtok megdobálni...de Nekem konkrétan a hely nem nagyon jött be...semmi extra. A part olyan amilyen, bár mi végig kijjebb mentünk, ahol már nem voltak a hullámtörõk. De ott is tele volt medúzákkal, eléggé piszkos volt, ahogy szinte minden..csomó árus, ami az elején még tényleg érdekes, de mi spec. 10 napot voltunk kint, és annyi idõ alatt simán meg lehet unni...Én nem sok "görögös" dolgot láttam benne. persze nem vagyunk egyformák, de nem hinném, hogy visszatérnénk ide. Másra vágyunk, esetleg szebbre, jobbra, olyan helyre amitõl tátva marad a szánk...mert azért Paralia egy olcsóbb kategória...de majd jövõre icon_biggrin.gif
Aztán nem megsértõdni, attól még, hogy Nekünk ez kevés volt, más még imádhatja... icon_exclaim.gif

# 3178
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44908 Üzenet linkje2007-09-15 19:36:05 

Szerintem senki nem fog megsértõdni, de a Fórumon már szerintem sokszor elhangzott, hogy Paraliat nem a "görögségért"szeretjük, hanem azért, mert ott iszonyatosan pezsgõ az élet icon_cool.gif
Másrészrõl tökéletes célpont, ha a közelben kirándulni akarsz..és még lehetne sorolni..

# 3179
Barbageorgopulosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
241 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44918 Üzenet linkje2007-09-15 21:10:22 

Szerintem sem lesz ebbõl sértõdés. icon_wink.gif
Mi Paraliafanok, nem csinálunk ebbõl gondot magunknak. icon_wink.gif
Ha valakinek nem teszik, legfeljebb nem megy vissza még egyszer. icon_confused.gif
(Vagy kilencszer, mint mi. icon_eek.gif icon_lol.gif icon_wink.gif )
Mint már leírtuk, télleg néhányszor: kiindulóhelynek, ideális. icon_wink.gif
Ha szépet akarunk látni, átmegyünk a Halkidikire. icon_lol.gif ( Az idén kétszer voltunk. icon_wink.gif )
Ha tiszta vizet akarunk a búvárkodáshoz, irány Platamonas. icon_wink.gif (Szintén 2x icon_wink.gif )
De ha buli,... haverok, akkor Paralia. icon_lol.gif icon_wink.gif

# 3180
Timike
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44920 Üzenet linkje2007-09-15 21:22:36 

Sziasztok!

Szerdán hazaérkeztünk Paraliáról (sajnos).
Az idõ jó volt, a többit már Aladina és mások leírták.
Mi az Ibuszon keresztül, a Németh Travellel mentünk. A szállásunk az Oceanis apartmanban volt, és bárkinek jó szívvel tudom ajánlani. A közelben van több szupermarket, a központ kb. 5 perc (tán még annyi sem), a part kb. 200 méter. Fantasztikusan jól éreztük magunkat. Fakultatív programot nem fizettünk, mert szerintünk egyik-másikért horrorárat kérnek. Béreltünk autót 1 napra és szinte mindent bejártunk, amit lehetett (reggel Olimposz, Dion, Litochoro, Leptokária-itt csobbantunk egy kicsit, Platamonas, majd este 10 után Thesszaloniki-óriási élmény volt hajnal 3-kor sétálni a parton és elvegyülni az emberek közt). Hajnali 4 körül értünk vissza Paraliára, fél hétkor keltünk, megnéztük még Makrigyalost és Alikest. Azért volt ennyire sûrû a reggel, mert fél 10-re vissza kellett vinni a kocsit. (ami utána még kedden is a Pieria Travel elõtt állt. Az idegenvezetõk nagyon kedvesek és segítõkészek voltak.
remélem minél elõbb visszamehetünk, mert nagyon sok látnivaló maradt ki, ami idõhiány miatt nem fért bele az egy hétbe.
A parton elég sok medúzával találkoztunk, kétszer is megcsípett, de szerencsére csak viszketõ, égõ érzés volt pár óráig, nem volt vészes.
Aki most indul nyaralni, annak sok szép élményt és jó pihenést kívánok!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 211 212 213 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu