Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 916
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Ujutas
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
40 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44001 Üzenet linkje2007-09-06 17:59:41 

hali-hali!
igen, mindent leirok majd nektek csak ma' ott tartanank! hol van még 21-e? imadnam ha ott jo meleg lenne az elorejelzesek szerint 28-30-fok szokott lenni jo esetben szep-ben

# 917
Vadevezõs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
373 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44041 Üzenet linkje2007-09-07 03:31:08  Válasz a #43939. hsz-ra Előzmény #43939

hali sartit én is imádom imádtam és imádni fogom már a jövõ évre készülök szervezek készülök legszívesebben centit vágnék és haza se jönnék mindenki jó fej és rendes
# 918
Vadevezõs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
373 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44042 Üzenet linkje2007-09-07 03:36:46  Válasz a #43148. hsz-ra Előzmény #43148

az említett irodáról nekem sincs jó véleményem én a németh travellel járok már nyolc éve bár idén volt némi gond de megoldódott a soffõrök jó fejek próbálnak alkalmazkodni a sok hülyeséggel amivelszembekerülnek Leo egyébként tényleg tök rendes de a többiek is jó fejek.Zolika Ági is rendesek bármiben segítenek. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
# 919
Vadevezõs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
373 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44043 Üzenet linkje2007-09-07 03:41:51  Válasz a #40510. hsz-ra Előzmény #40510

zolis ott van teljes életnagyságban és tényleg tök ari a búvárkodással én is kacérkodok de van bennem némi félsz ezért mindig elmarad
# 920
Nixi007
Aktív fórumos
Aktív fórumos
261 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45337 Üzenet linkje2007-09-19 18:18:07 

Sziasztok!
Igaz még nagyon messze van a kövekezõ nyár,de jó belegondolni már elõre,hogy Sartiba megyünk vissza nyaralni.
2005-ben voltunk elöször,és már akkor megfogadtuk,hogy visszamegyünk.Szeretünk tudatosan készûlni,valahogy így mindig gyorsabban telik az idõ.
További szép napot kívánok!
Niki!

# 921
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45454 Üzenet linkje2007-09-20 18:43:59 

Vadevezõs! Ilyen névvel nem kéne,hogy félsz legyen benned egy kis búvárkodástól!
# 922
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45654 Üzenet linkje2007-09-23 15:17:26 

Sziasztok!

Ma reggel értünk haza Sartiról a párommal. Szép volt, jó volt, ám nem érezzük úgy, hogy vissza vágynánk. Bár egészében jól érzetük magunkat, de valahogy többet vártunk ettõl az úttól.
Az Apollon Travellel voltunk, az Apollon Hotelben. Kirándultunk a környéken, megnéztük a Narancspartot, Neos Maramarast, Toronit, részvettünk Öszvértúrán és az Athosi kiránduláson is, tehát nem csak lógattuk a lábunk...mégsincs bennünk az a bizonyos "húúú ide még vissza kell jönnünk" érzés. icon_sad.gif
A fent leírtak természetesen kizárólag a saját véleményünket tükrözik.

# 923
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45656 Üzenet linkje2007-09-23 15:45:09 

BRobert!

Érdekes, amit mondasz... icon_eek.gif Én csak átuzazóban voltam Sartin és Nei poriban is (2x), de nekem valamiért Sarti jobban teteszett; így most hirtelen nem is tudnám megfogalmazni az okát. Kíváncsi vagyok, mások mit mondanak. Amúgy egyik sem tudna a kedvencem lenni, de ha már választani kellene... icon_confused.gif

# 924
Sziro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45660 Üzenet linkje2007-09-23 16:53:56 

Ha választanom kellene, akkor nekem is Sarti, ill. Toroni. Mindkét helyen szuperül éreztük magunkat. Na persze nem maga a településrõl beszélek, hanem pl. Sarti Beachrõl, ami még most van kiépülõben, még nincs tömegturizmus, nincsenek még pénzért, fogyasztásért bérelhetõ napágyak, igaz tusoló sincs, de legalább még érintetlen a part.
Torininál szintén a település északi részén lévõ kis öböl volt a kedvencünk. icon_lol.gif

# 925
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45698 Üzenet linkje2007-09-24 09:09:52  Válasz a #45654. hsz-ra Előzmény #45654

Szia BRobert!

Sajnos Sarti elvesztette azt a báját, mint amilyen volt a kilencvenes években. Akkor egy nagyon hangulatos, nem zsúfolt kis falu volt, ahol szuper jól érezte magát az ember. Én ugyan nem mentem vissza, de két ismerõsöm újra Sartiban nyaralt tavaly és Õk mondták, hogy össze sem lehet hasonlítani az 1998-as Sartit a mostanival. Ami az elõnye volt, az lett a veszte. Mindenki oda szeretett volna menni, így nagyon zsúfoltá vált és nincs már meg az a hangulat mint régen. Kár!

# 926
Gótika
Aktív fórumos
Aktív fórumos
81 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45785 Üzenet linkje2007-09-24 19:41:42 

Sziasztok!

Osztom az elõttem szólók véleményét, bár én elfogult vagyok, de valóban SARTI már nem ugyanaz, mint ami 1998-ban volt.
Természetesen ezt pozitív és negatív értelemben is elmondható.
Már itt is "tömegturizmus" van, és nem az a bájos kis falu. Már megjelentek Sarti Beac-en is a napágyak bérleti lehetõsége fogyasztás fejében "helyfoglalók".
Például teljesen meglepett, hogy a görög est magyar mulatós zenével zárul. A három üzemeltetõ srác közül az egyiknek magyar a felesége,
aki elmonta, hogy ezt a magyar zenét a végére a magyarok kérik mert nem tudnak görög zenére mulatni.
Nekem ez egy kicsit sem jön így be, én a szórakozó helyeken is hiányolom a görög zenét, hiszen olyan sok jó énekesük van.
Egy pár év, és egy pár új szálloda és apartman, és már össze is olvadt SARTI ófalujával majd Sarti Beac.
Mindettõl függetlenül a szívem csücske marad, mert a tenger gyönyörû és tiszta, a közelben pedig rengeteg csodás kis öböl van. Én minden évben hazajárok
SARTIBA, így rengeteg az ismerõs és unatkozni nem szoktunk, de valóban már teljesen más, mint évekkel ezelõtt volt, de ettõl függetlenül érdemes itt nyaralni, és SARTI-t egyszer látni látni kell.

# 927
Ujpagi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45821 Üzenet linkje2007-09-25 15:45:29 

Sziasztok!

Én pénteken (28-án) indulok Sartiba busszal (utolsó elõtti turnus). Még nem jártam ott, és mivel nagyon késõ van már, félek, hogy nem lesz jó idõ, meg talán már fakultatív programok sem lesznek. Van ott még ilyenkor élet? Volt már ilyen késõn valaki ott?

Üdv.: egy újonc

# 928
Ujpagi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45822 Üzenet linkje2007-09-25 15:47:41 

Ja! A Simos apartmanban leszünk elhelyezve, de errõl éppen senki sem írt semmit, pedig sok-sok oldalt elolvasgattam, sok info-t kaptam tõletek. Tud valaki róla valamit?
# 929
Ujpagi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45922 Üzenet linkje2007-09-27 09:38:10 

Háát...

Sajnálom, hogy nincs senki már a fórumban. icon_cry.gif

Kicsit aggódva, de azért bizakodva nézek az utazás elé. Akármi vár is ott, jól fogom érezni magam a párommal!!!

# 930
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45925 Üzenet linkje2007-09-27 10:06:40  Válasz a #45822. hsz-ra Előzmény #45822

Szia ujpagi!

Ezt találtam Neked a neten a Simos apartmanról.

http://kep.tar.hu/mufi-kardhal/50094956

Szerintem nappal még jó idõ lesz, az éjszakék és hajnalok azonban már hûvösebbek. A tenger elég lassan hül le, valószínûleg még tudtok benne fürdeni. Fakultatív kirándulás akkor indul, ha megvan a kellõ számú jelentkezõ rá, ez nem évszakfüggõ. Thesszalonikibe egyénileg is bemehettek, van buszjárat Sartiból. Amennyiben béreltek motort, úgy érdemes bejárni a Sithon-félszigetet, mert gyönyörû a táj, és szebbnél szebb öblöket lehet találni.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 61 62 63 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu