mindannyian vágyunk egy kicsit valahogy Elladara ki a tengerre ki kultúrára ki néprajzra ki discóra ki ouzóra Olymbosra de tudjuk,hogy jövõre is lesz nyár...és indulhatunk újra vissza szeretett Hellaszunkba addig is elbeszélgetûnk jólesõen a mi Görögországunkról.
Nos van aki most indul és van aki velem együtt ábrándozik a jövõ évi nyaralásról. Aki most megy annak nagyon szép nyaralást , vagy õszülést
A többieknek pedig jó álmodozást
Én is már az álmodozok táborát gyarapítom. Aug. 20-tól Szept. 5.-ig voltunk Nei Poriba. A Zeus-sal utaztunk, és az El Grecoba laktunk. Reggel 8 kor indult a buszunk a Népligetbõl, és hajnali 2 kor száltunk le Poriba. A szállást csak 11 körül foglalhattuk el!!! De addig beültünk a Marabuba kávézni, a parton pihentünk, beszélgettünk... Az idegenvezetõnk a Bea volt!! Aki nagyon aranyos segítõkész. A munkáját maximálisan jól látja el. Az igényeket is figyelembe veszi, ha az a hatáskörébe tartozik. Vannak olyan dolgok amiket még Õ sem tud befolyásolni mint idegenvezetõ.. Pl.: busz érkezése, indulása, a szállások állapota... Mi teljes mértékben meg voltunk elégedve a Bea munkájával, a szállással, és az utazással is.
Ma reggel értünk haza Sartiról, de 2 megjegyzés erejéig ide is beírnék.
1. Véleményünk szerint Nei Pori határozottan jobb hely, mint Sarti.
2. Ez leinkább Sanchonak és Lisnak szól:
Nem volt már Red Mythos...se a Shitonia félszigeten, se Nei Poriban, se semerre ahol csak jártunk
Állítólag csak idõszaki megjelenés volt eme fajta nedü...amirõl mi lemaradtunk
De azért Mythos-os képet igéretemhez híven csináltunk...majd felkerül a fényképalbumba...amikor elkészülök vele
Nekünk még úgy másfél óra van hátra a busz indulásáig... Kicsit parázok az idõjárás és minden egyéb miatt, de remélem nem lesz probléma... ha hazajöttem, majd kaptok beszámolót, hátha felvidít titeket kicsit
Kinek a pap kinek a papné!
Én speckó Neibe nem mennék vissza, / az idén 2. alkalommal voltunk /,
ez is csak személyes vélemény és tapasztalat.
De!
Görögországba az a nagyszerû,hogy rendkívûl változatos és sokszínû,ezért mindenki megtalálja a megfelelõ helyet a nyaralásra.