Mi akadályoz meg abban,hogy lelkileg ott legyél?Elolvasod a beszámolód és lélekben már újra kezded megélni a törtéteket.Jól sikerûlt a beszámolód és látom társak vagyunk,már mint együttérzésben.Én két hétig voltam tavaly,de még az is kevésnek bizonyúlt.E sziget piciny megismeréséhez min.két hét kell és ha erre ráduplázunk egy évvel késõbb az a legjobb.Úgy járok mint elõször Korfuval,de ha tehetném még harmadszorra is elmennék.Látod Zantéval már nem igy leszek.De még hiányzik egy állítólag és a képek is szerint egy gyönyörõ Jón-tengeri sziget:Lefkada.Vagy az Égei tenger Lesvos szigete.A jövõ zenéje...
lelkileg????
az olyan, mintha eléd raknának egy korsó mytost, hogy nézegesd. de inni nem szabad ám belõle!
szóval érted...
egyszer lehet, hogy visszamegyek, bár félek tõle, hogy nem lesz OLYAN. meg aztán túl sok szép hely van még a világon...
de ha valahová visszamegyek, az Kefalónia lesz, az biztos.
Megértelek,én is sokat vertyogtam Kefalónia szépségérõl a topikban és még senkitõl sem hallottam negatív visszajelzést.
Tudod mit:örüljünk neki,hogy volt lehetõségünk megnézni ezt a gyönyörû szigetet.Hányan élnek úgy manapság,hogy még az orszot sem tudják elhagyni,mert nincs elég suska.Anélkül meg nem megy,legfeljebb a hasunk...
Pihen a komp,kikötötték és benne hallgat a sötétség!
A kocsmát már nem emlegetem,de Kefalóniát érdemtelenül kezdjük mellõzni.Pedig ha sokan tudnák,hogy a Jón-tenger legszebb szigete és ha tudnák,hogy a legnyugisabb szigete, amivel talán csak valamikor Korfu tudta felvenni a versenyt,de a civiláció rengeteg szemete kezdi kikezdeni hajdani gyönyörûségét, de hála ez még Kefalóniával nem történt meg.
Lefkászra utazom,de szemem elõtt képzeletemben Kefalónia tájai,kéknél kékebb,a zöldnél zöldebb szinei jönnek elõ,ahol még a csend, a nyugalom az úr és nem harsog sip, dob zene és még kevés kéjsovár üvõlti tele a csendes éjszakát artikulátlan alkoholgõzös leheletével.A természet a dicsõ természet! Kezdek meghatódni újra ettõl a természetadta szépségtõl amit még egyenlõre az is ural.Egyenlõre. Csak egy monológnak szántam.
Gondolom aki már járt ott és természetbarát avval megegyezik a véleményünk.Ugye?
Legutóbb atosz szerkesztette (2008-03-07 21:59:58), összesen 1 alkalommal
Valcsi, gyönyörû eza kép, más szögbõl van fotózva, mint a legtöbb!
Atosz monológja is gyönyörû. A kép és a monológ magával ragadták a képzeletem Kefallóniára.
Hiányozni fog az idén Hellász.