Karpathos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
Hozzászóló Üzenet
# 91
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46173 Üzenet linkje2007-10-01 11:39:08 

Szia Andi!

Leírásod elolvastam,a fotókat végignéztem.Õszintén nem tudom hova tenni ezt a világot,ami különbözik sokmindenben a mi általunk bejárt
szigetektõl.Egy kicsit hasonló a verzió nekem Zantéval.Képeid tetszenek.

Most kezdünk mi is filózni,hogy egy kicsit leállunk a görög szigetekkel.
Nem tudom, de Kefalónia még birizgál,meg Lesvos.Szóval beállt a határozatlanság,talán tavaszig letisztúl.Olaszokat utálom,de Szicilia érdekel.Spanyolokért sem vagyok oda,de a Kanári-szigetek,Tenerife sem lenne rossz.Marad a ?????? icon_sad.gif icon_rolleyes.gif icon_wink.gif

# 92
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46174 Üzenet linkje2007-10-01 11:43:32 

Éppen most írtam neked privit az egyik képpel kapcsolatban, Atosz! icon_smile.gif
Én még rengeteget fogok görög szigetekre utazni, ebben biztos vagyok és az is lehetséges, hogy azt a szigetugrálós módszert választjuk, ami csak hátizsákkal és spontáneitással vihetõ végbe.
Egy nagyon pici off még, válaszolva: Tenerife örök szerelem, szeretnénk ott élni. Valszeg megyünk megint tavasszal.
Szicília is majdnem biztos, csak az a baj, hogy baromi nagy és akkor két hét alatt csak mennénk és néznénk, most meg már nem vágyunk ilyen strapás nyaralásra, hanem inkább olyan nyugisra, mint "Kárpi" volt. icon_smile.gif

# 93
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46184 Üzenet linkje2007-10-01 13:32:27 

atosz írta:
Szóval beállt a határozatlanság,talán tavaszig letisztúl.Olaszokat utálom,de Szicilia érdekel.Spanyolokért sem vagyok oda,de a Kanári-szigetek,Tenerife sem lenne rossz.Marad a ?????? icon_sad.gif icon_rolleyes.gif icon_wink.gif

Korzika!? icon_confused.gif icon_wink.gif icon_exclaim.gif

# 94
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46189 Üzenet linkje2007-10-01 14:08:28 

Szia h.apci. Azt már kibeszéltük Atosszal, ha jól emlékszem a Lesvos topikban icon_smile.gif
# 95
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46420 Üzenet linkje2007-10-04 19:22:02 

Összeállítottam képkbõl és két 30 mp-s filmbõl egy 3 perces videót. Sajnos az ezer db fotó mellett nem maradt több hely felvételeknek, de bánom is, mert eredetlieg öt volt, csak törölni kellett, mert kellett a fotóknak a hely, pedig 2 GB volt nálunk. A Pigadia városi videó ezért mozog olyan gyorsan, mert nem volt helyem, így kissé zavaró a film gyorsasága -szerintem.
# 96
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46421 Üzenet linkje2007-10-04 19:40:04  Válasz a #46420. hsz-ra Előzmény #46420

Ügyes vagy Andi; fog ez menni! icon_wink.gif icon_razz.gif
# 97
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46422 Üzenet linkje2007-10-04 19:42:11 

Hé, h.apci, te aztán gyors voltál!!! Ezt tegnap este csaptam össze. Van ennél sokkal jobb másik is, de azok marha hosszúak, 1-2 GB-osak, azt meg nem küldözgethetem ide icon_smile.gif
# 98
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46485 Üzenet linkje2007-10-06 23:35:46 

Andi!

Ismét találtam jónéhány szép képet neked (is), amit talán még így utólag is jó nézegetni. icon_razz.gif

# 99
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46495 Üzenet linkje2007-10-07 13:20:38 

Ezt soha nem fogom megérteni... icon_evil.gif Rám jár a rúd... icon_rolleyes.gif Felteszek egy képet, egy-két napig fent van, majd eltûnik, a weblapon pedig ott van... icon_eek.gif icon_confused.gif Vagy engedi a weblap, vagy nem, s ha engedi, késõbb miért tûnik el!? icon_evil.gif icon_rolleyes.gif Elnézést az offért! icon_redface.gif
# 100
Surgy
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
43 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46554 Üzenet linkje2007-10-08 17:54:18  Válasz a #46495. hsz-ra Előzmény #46495

Néha van ez így... icon_razz.gif
# 101
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46631 Üzenet linkje2007-10-09 18:58:25 

Ezt én sem értem h.apci. Én még láttam a képet, most nem látom...kár.
# 102
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46775 Üzenet linkje2007-10-11 17:38:14  Válasz a #46631. hsz-ra Előzmény #46631

Szia Andi!

Gratulálok a beszámolódhoz, nekem ez sokkal jobban teszik, mint amit Samosról írtál. Abszolut olyan érzés volt, mintha ott lennék én is, nagyon jól átadtad a benyomásaidat, élményeidet. Köszönöm icon_lol.gif

# 103
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46786 Üzenet linkje2007-10-11 21:39:22 

Szia Kriszta!
Téged ezer éve nem láttalak, a Holdon jártál? icon_smile.gif Köszönöm. Nem tudok egyformán írni (meg az unalmas is lenne), meg az élmények is szerencsére mindig mások. Most hivattattam elõ 360 db fotót a kéepkbõl és ahogy nézegetem, egyre jobban vágyakozom vissza. Az elsõ ítélkezéseinkkel szemben, azt hiszem, mégis csak vissza fogunk még menni valamikor erre a szigetre, ha éppen valami nagyon nyugis nyaralásra vágyunk.

# 104
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#47831 Üzenet linkje2007-10-30 13:53:28 

Hihetetlen, de megtaláltam a neten annak az embernek a fényképét, akit mi nem fényképeztünk le...

A tuti hely, életem legnagyobb görög kocsmaélménye. Egy görög fickó lakásában van a kocsma, egyik helyiség a hálószoba és nappali, a konyha pedig (két székkel) a bár, az erkélye (ami szerencsére elég nagy) pedig a hely a vendégeknek. Barbara elmeséli, hogy úgy akadt rá erre a helyre, hogy jöttek fel a sötétben itt a lépcsõs utcán és elesett, eltörte a kulcscsontját. Éliász, a kocsmáros vitte be a kórházba (igen, az is van itt, de rémes), így ismerkedtek meg. Akkor Barbara egyedül nyaralt itt. Kiderült, hogy ez a hely németek, osztrákok és hollandok találkozóhelye, akik rendszeresen visszatérnek a szigetre. Tényleg olyan az egész, mint valami családi találka, mindenki mindenkit ismer, csak mi vagyunk itt most újak. Éliász úgy mászkál, a tálcát magasan a feje fölé tartva, mint valami mesefigura és amikor egy kanyart vesz be a tálcával a feje fölött, mindig hozzáteszi „bip,bip”, pontosan, ahogy a kengyelfutó gyalogkakukk csinálta. Jókat mosolygok rajta. A sürgetett vacsora megfeküdte a gyomrom, Karl Ouzót javasol a baj orvoslására. Éliász hoz is egy nagy adagot, ami valóban segít.

# 105
Harmi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#47851 Üzenet linkje2007-10-30 20:53:04  Válasz a #47831. hsz-ra Előzmény #47831

szia Andi,

egyelõre a 4-es albumot néztem végig a karpathosi képekbõl, nagyon szépek, folytatom a többivel!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
<   1 2 3 ... 6 7 8 ... 161 162 163   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu