Üdv. Mindenkinek!
Tudatom Veletek, hogy Jox feltette a képeket, amit nagyon köszönök Neki.
Most november 01-ig nem leszek, mert megyek Balatonfüredre szanatóriumba.
Sancho!
Lehet nézegetni, bár nem a legjobbak és sajnos nem sorban küldtem el Jox-nak, aki volt szíves és nagyon hamar feltette, hogy nézhessétek. Köszönet neki.
De jó ide visszajönni. )) Örülök,h mindenki jól érezte magát!
B.Robert! A képek nagyon szépek,igaz még nem jártam Sartiba de a képeket nézegetve úgy éreztem ott vagyok.
Külön köszönet a Mythos-os reklámért. ))) A partért ami picit nyugisabb mint a többi,ugyanis az lesz,ha jövõre Sartiba megyünk,az én helyem ))) yah és persze a kora reggeli napfelkeltéért! ))) Gyönyörû!
Cerezin! Ahoz képest,h nem értesz a gépekhez elég jó kis képeket készítettél. ...csak a szívemet fájlaltad a hullámoktól gyönyörû parttal. Azt vettem észre,legnagyobb örömömre, h Nektek is a picit ferde képek tetszettek a legjobban ))) Tessék gyorsan regenerálódni és vissza ide.
Nem olyan biztos az a jó idõ. Egyik nap nekünk elég csúnya idõ volt, hatalmas hullámok meg erõs szél. Mi meg kárörvendtünk azokon a barátainkon akik elmentek Skiatosra. Erre hazajöttek teljesen lesülve Nagyon meleg volt, mi meg majd megfagytunk
Azt sajnálom nagyon, hogy a piacról lemaradtunk, mert az pénteken volt, és mi aznap mentünk a Meteorákhoz.
Üdv. Mindenkinek!
Nagyon köszönöm a sok agódást, de sajnos ezzel már együtt kell élni. Minden évben csinálnak egy "generált" és mehet tovább az élet. Sajnos, hogy miért kell, egy hosszabb történet, de az nem ebbe a fórumba való, Majd priviben megírom, de nem biztos, hogy most. Lehet, hogy csak Füred után. Utána pedig Nov. közepén Harkányba "generálra". Nyugdíjba bele fér.
Mindenkinek nagyon jó pihit és emlékezést kívánok. Majd még válogatok képeket és azokat is feltetetem
Üdv.: cerezin
Lisa! Ezzel a géppel az a bajom, hogy nem lehet pillanat képet készíteni, ezért szeretnék majd egy kicsit komolyabbat.
Zsupoc! Ne sajnáld a piacot, mert nem volt valami nagy szám. Fõleg a második héten, mert akkor esett és hideg volt, úgy hogy fele akkora sem volt mint az elsõ. Persze lehet, hogy mikor Ti voltatok más volt a helyzet.
Most már tényleg búcsuzom.
Üdv. Nektek!!
Mint Cerezin is mondta: vége van a nyárnak, hûvös szelek járnak és senkinek nincs már kedve írogatni a fórumra
Pedig a nagy hidegben jólesik felidézni a forró nyarat és a felejthetetlen pillanatokat. Bár ezek szerint nem minden felejthetetlen, ha már el is felejtettétek
Igen? Nekem is van egy címem ahol két hétre elõre meg tudom nézni az idõjárást, de én min 13 fokot láttam... Lehet hogy azóta ennyit változott az elõrejelzés?
Nálam még mindig a Nei tengerpart és a háttérben a vár látható a számítógépen. Szóval a hûvös szelek ellenére én még a nyárból töltekezek. Pláne, hogy nálunk hosszú lesz az elvonás, más célok kerültek elõtérbe a jövõ évre.
Bea is hazatért pár hete, tehát a nyárnak végérvényesen vége Neiben is. De ha módom (fõleg szabad pénzem) lenne szívesen megnézném a görög tengert télen is. Egyszer talán még arra is fogja futni.