Egyéb finomságok kis utunkról:
Voltunk Kateriniben nézelõdni, shoppingolni. Szerintem mindenkinek érdemes oda benézni, Paraliától nincs messze és 1,17 euro a buszjegy (ilyenkor a piros jegyet kell venni). Igaz a kolleganõm azt mondta, h olyan mint gyál....de a hét végére kiderült, h õk csak a külvárosi részekig jutottak...hát az tényleg olyan mint gyál...de a központ: az egész egy Ráday utca Váci utca keverék.
Péntek este meg elmentünk Thesszalonikiba: most már határozottan állítom, h oda sokkal jobb egyénileg menni, mint a fakultatív kirándulásokkal, mert: Paráliáról Katerinibe 1,17 euro a busz, vagy 5 euró a taxi, és Katerinibõl 3,10 a vonatjegy Szalonikibe (6 euro az IC), és a vonatállomáshoz minden közel van, az út maximum másfél óra, átszállásokkal...bár a görög menetrend, az a görög menetrend: tényleg igaz a +/- 15 perc...szóval megéri, érdemes elruccani oda, akár pár napra is, mert mi ezt tettük: csak vasárnap délután mentünk vissza Paraliara, annyira lenyûgözött Szaloniki
A kinn élõ/dolgozó magyarok, fiatalok közül mindenki jól van, mindenki ugyanolyan idióta....csak kicsit megfáradtak a nyártól. A nagyrészük hazajött velünk (idegenvezetõ csajok), de vannak akik a következõ két hétben jönnek haza.
Na most ennyi jutott eszembe, kérdezzetek ha van valami!!
Úristen! ez elszomorít,hogy Paralia ennyire kihalt már!!! persze érthetõ,nálunk sincs már senki a Balatonon akkor most már nem is akarok ebben az évben menni ha Cocus is bezárt!!!
Jajjjjjj de azért már nagyon várom,hogy mehessek!!! nagyon jó Vörös,hogy ti most jötettek haza! ha nem is volt annyira nagy a pezsgés...... de legalább kint voltatok!!!
húú hát paralia nekem ugynolyan jó volt, mint júniusban. talán még jobb is, mert most szalonikibe is elmentünk 3 napra. na az aztán a nemsemmi, agyam eldobom.jövõre paraliára már dolgozni megyünk az tuti, és nyaralni meg szalonikibe.
Örülök, hogy épségben haza repültetek 13 óra alatt, mert ez már rekord idõ. Én most voltam kocsival Erdélyben és bizony kemény 12 óra volt..
Sajnálom, hogy nem volt diszkó élet, azt hittem a Gold legalább 7végéken virágzik, elvégre csak járnak valahova bulizni a görögök is..
Az idõrõl írtál???Vagy én nem vettem észre? A tenger hideg-meleg-langyos??
Mind1 jövõ nyár, vár reátok..ki tudja talán még ránk is
de ez a jövõ zenéje.. egyenlõre diploma munka..
ahol önkényesen görögországról szeretnék írni!!ha már nem lehetek ott, legalább írhassak róluk
Estella drága!
Amint megtudtam egy sráctól aki a La Vita pizzában dolgozik, h egész évben csak az Omilos van nyitva, asszem egyszer egy héten.
Az idõ nem volt igazán strandolós, mi inkább shoppingoltunk, várostnéztünk. Egyszer kagylótszedtünk, és akkor térdig feltûrt nadrággal bementünk a tengerbe, ami, nem volt annyira hideg, de ha fürdesz benne és kijösz, akkor hideg lehetett...de nem bántuk egyszerûen zajlottak az események, Paralia igy is magával ragadott.
Egyelõre még nekem is diplomamunka...nem tudom te hogy állsz vele, mert én igazából sehogy...sajnos én nem róluk írom, bár nem rossz ötlet...lenne mit
Mivel én is diplomázom jövõre csak juli közepén tudok kimenni, de ha minden jól megy október végéig haza se jövök
Bepróbálkozom a Józsi éttermében
Ha minden jól megy akkor az egyik barátnõmmel mi is Paralián kötünk ki ,munka terén!!! legalábbis remélem,hogy összejön valami.....:S ha nem akkor maradok a nyaralásnál az se rossz,csak rövidebb
Sziasztok ! Én csalódtam. Paralia egy "betonváros" , a part és az utcáék koszosak,pálmafák között gaz Olimpic Beach is egy nagy ..... .... stb... A Caravelben semmi gond nem volt kivéve a melegvízzel. Skiathos viszont szép volt. Alexandra elõtt le a kalappal! Az biztos , hogy ide nem jövünk többet. Ez csak annak élmény aki még nem látott jobbat....
El kell menni máshová is. Pl.: Bercelona....
Minden elismerésem a Grand Tours -nak !!!! Jövõre megyümk velük megint ! /Spanyolba/
uhh hát igen a melegvíz, vannak vele gondok, ami nyáron nem tûnik föl,. de most õsszel úgy kellett zuhanyoznunk, hogy felébredtünk, kinyitottuk a zuhanyt, és olyan 15 perc múlva lehetett menni. ha a hideg vizet kinyitottuk, hogy mégse forró legyen, akkor meg tökhideg volt. de amúgy minden rendben a caravelben, fõleg a koktélok:)
Sajnálom Micimackó, hogy neked nem tetszett.
Én több helyen is megfordultam többek között Rómában is, de ettõl függetlenül, jobban várom a nyarat, és Görögországot, mint a karácsonyt
Paraliával kapcsolatban pedig a sok negatív vélemény ellenére elfogult vagyok.
Nem hinném, hogy csak annak élmény aki nem látott jobbat.
Van ott sok szép dolog csak észre kell venni
Kedves micimackó!
Sajnálom h te nem osztozol velünk a Parália iránti elfogultságunkban. MInt itt már sokszor leírtuk Paráliát nem a szépségéért, nem a görögségéért szeretjük. Ezek szerint téged nem ragadott magával a hangulat. Szerintem Paráliába vagy beleszeretsz elsõre, vagy egyáltalán nem.
Hogy betonváros lenne, azt nem hiszem, csak kicsit fura, azzzal a rentgeteg apartmannal.
És én eddig akárhol voltam nyaralni, ott mindenhol gond volt a melegvízzel