ú tényleg, a kilátás az tényleg jó .... hát, igen, mi is elég sokat voltunk az erkélyen vörössel.))) az alasitasban. mondjuk a caravelben meg most a részegen tomboló szerb gimisekre láttunk. ööö
Erici!
Makrigialosra érdemes átmenni Panossal a quados túrán. Egész nyaralásunk alatt ez volt a legnagyobb élmény, szuper volt! Amúgy mi is vettünk fel utasokat Makrin. A partja valóban nagyon szép, de Panos tetszett a legjobban, ahogy végig mindent magyarázott Hatalmas fickó...
Üdv.: Aladina
Estella!
A dátum az hozzávetõleges, ugy tervezem, h diplomaosztó után 1-2 nappal indulok, és akkor már dolgozni mennék. Szóval nem kétszer megyek, hanem egyszer, de akkor ha minden jól megy októberig haza se jövök.
Sziasztok Bettiepage, Vörös!
Csak nem együtt készültök jövõre Paraliára?
Láttam, hogy Vörös irta, dolgozni szeretne kint októberig. Mi is ezt tervezzük a barátnõmmel , lehet hogy találkozunk?
szia! de együtt megyünk vörössel, dolgozni. én csak szeptemberig a suli miatt, õ meg novemberig marad. meg a barátom is jön pár hétre, na azalatt nem fogok viszont dolgozni. ha jöttök ti is, na majd mindenképp egyeztessünk. még annyira nem tudom mit fogok dolgozni, valószínüleg az ékszerboltban a pavlou melán a caravel mellett, de mindig van valami munka, ti is találtok tuti. szállást tudunk kábé 200 euróért egy hónapra.
Vedinus! Ti mit terveztek? én mondjuk a magyar étterembe mennék, de majd meglátjuk, addig még sok minden történhet.
Estella! Te nem jösz? te is most diplomázol, nem?
Sziasztok!
Vörös, nem korai elkzdeni, hogy "Vissza a karok menni!" mert én abba sem hagytam
Még nem dolgoztam kint, de már hallottam a lehetõségekrõl. A szállás szerintem jó áron van (feltéve ha nem fõre értendõ), hány személyes?
Én attól félek a legjobban, hogy azt nem találok! És az sem árt ha kinéz valahogy, ha már az lesz az otthonom. Bár a melótól is tartok, hogy fogom megértetni magam a görög föncsimmel? Már ha lesz!
Mikor ti kint voltatok azért a meló mellett tudtátok élvezni az életet? Mert én igazából arra vágyom...
Hát igen, most szeretnék diplomázni inkább úgy fogalmaznék.
Én nem annyira szeretnék kinnt dolgozni, inkább csak nyaralni
Még 2 éve mentem volna, de most már valahogy inkább csak az az 1 hét lazítás és pihenés éltet.
Gyerekek! pénteken találkoztam Panosszal itt van most nálunk, és fellelhtõ lesz majd a görög-magyar focimeccsen. Mi is Zorbasban voltunk vele, meg néhány Paráliai arccal.