Ez a klipp csak azt bizonyítja mennyire tehetséges énekes és elõadó
Vérében van mind a kettõ. Hozzá még jól is néz ki az nem hátrány semmilyen szempontból
Sajnos a munkahelyemen nem tudom megnézni a klippet, ez az oldal is le van tíltva Nem tudom melyik klipp ez. Sjnos a YouTube-on sokszor csak ilyen "kamu" klippek vannak. Nincs is annyi dalához hivatalos video, amennyi ezen az oldalon fent van
De mikor a "Shake it "dalával megfogott, nem csak azt nem tudtam, hogy néz ki (akár szemben is jöhetett volna az utcán) de még azt sem tudtam, hogy görög. Mivel az Eurvizios fesztiválokat nem szoktam nézni, nem is hallottam azelõtt ezt a számot... és ráadásul angolul énekli!
(Ne kérdezzétek, miért... Talán ha a filmet végignézitek, a dal szövegét egyben olvassátok, azt hiszem érthetõ lesz. Legalábbis számomra így lett )
A hétvégén kölcsön kapatam egy barátomtól. Hát fantasztikus, legalábbis számomra
A film címe:
CLOSER (2004, Columbia Pictures)
Föszereplõk: Natalie Portman, Julia Roberts, Jude Law, Clive Owen
Itt egy másik klipp, ami tulajdon képpen egy "bemutató" is egyben:
(Jelenetek a filmbõl)
Igen! Gone with the wind! Elnézést, legközelebb leírom angolul is
Akkor meg nagyon jól sikerült kiválasztani az embereket. Ha így nézzük, szuper kis produkció!!!
És sok ilyen "túlfûtött" jelenetekkel teli görög film van? Nem ellenzik sokan (konzervatívak) az ilyeneket
Csak még mindig az járja rólatok - bár Athént és környékét kicsit megismerve teljesen más a kép ) - hogy ennél konzervatívabbak vagytok. Legalábbis még többen azok, mint ahányan "liberálisak" (és nem a politikára gondolok )
És a Sakis-ról olvasott cikkekben az õ "elamerikaisodott" attitûdje, elõadásmódja (performance) is sok kritikát kapott már az évek során(szexi színpadi jelenetek csinos csajokkal, stb...)
Most hetvegen lattam az "El Greco" cimu filmet.
(Ket szaz ezer [200.000] jegy csak az elso heten!)
A producerek kozott volt egy magyar, nem emlekszem mi a neve...