Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 2071
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#47983 Üzenet linkje2007-10-31 17:35:26  Válasz a #47982. hsz-ra

Cerezin én úgy veszem hogy a nyomásnak csak jó oldala van. Értse mindenki ahogy szeretné icon_wink.gif
# 2072
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#47987 Üzenet linkje2007-10-31 18:30:24 

Szia Cerezin!
Jó újra téged is itt látni! Azért piszok jó ezeknek a nyugdíjasoknak! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif Generál itt, generál ott........ Mi meg szépen megnyuvadunk mire megérnénk a kellemes nyugdíjas kor. icon_confused.gif
De félre a tréfával, örülök, hogy minden rendben találtatott. Ill. majdnem minden? icon_rolleyes.gif

# 2073
Cerezin
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#47994 Üzenet linkje2007-10-31 19:30:22 

Üdv. Mindenkinek!
Örülök, hogy ennyire velem éreztek és ezt komolyan mondom.
Kedves Rebeka! Hál Istennek reméljük, hogy Ti is és a fiatalabbak is megérik, hogy tudják a nyugdíjas kort ne így, hanem egészségesen kihasználni.
Sancho! Neked tréfának szántam, és teljesen egyetértek Veled.

# 2074
Cerezin
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#47996 Üzenet linkje2007-10-31 19:49:54 

Üdv. Mindenkinek!
Örülök, hogy ennyire velem éreztek és ezt komolyan mondom.
Kedves Rebeka! Hál Istennek reméljük, hogy Ti is és a fiatalabbak is megérik, hogy tudják a nyugdíjas kort ne így, hanem egészségesen kihasználni. De azért a 38 év munka sem semmi!
Sancho! Neked tréfának szántam, és teljesen egyetértek Veled.

# 2075
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#48011 Üzenet linkje2007-11-01 08:09:30 

Szia Cerezin!

Fel a fejjel icon_smile.gif Ha a motor jól szuperál, akkor a többi ahhpz képest már "csak" kaszni fényezés icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif
Pozitív gondolkodoként, néha elképzelem azt is, hogy milyen jókat is fogok utazni nyugdíjasként...igaz addig még van bõ 30 évem icon_smile.gificon_smile.gif

# 2076
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#48012 Üzenet linkje2007-11-01 08:15:23 

Szia Bea!

Üdv itthon!
Problémák és problémás utasok mindig lesznek icon_sad.gif De remélem, hogy idén is jóval több volt a pozitív élményed, mint a rossz. Sokan vannak itt, akiknek segítettél a hozzászólásaiddal, ezért remélem, hogy továbbra is olvashatjuk a Te véleményedet és ötleteidet icon_smile.gif

# 2077
Christine
Aktív fórumos
Aktív fórumos
313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#48025 Üzenet linkje2007-11-01 21:15:43  Válasz a #47996. hsz-ra Előzmény #47996

Sziasztok!

Mostanában eléggé elszakadtam a fórumtól... Cerezin, lemaradtam a beszámolódról. Tömören: milyen volt Nei Poriban?

Én éppen most igyekszem feltenni a fotókat - több, mint 500 kép, úgyhogy külön albumokba kerülnek. De egyesével felrakosgatni õket... rémálom!
icon_sad.gif

# 2078
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#48027 Üzenet linkje2007-11-01 21:31:52  Re:

christine írta:
Sziasztok!

Mostanában eléggé elszakadtam a fórumtól... Cerezin, lemaradtam a beszámolódról. Tömören: milyen volt Nei Poriban?

Olvass vissza! icon_evil.gif Tömören: Jó... icon_rolleyes.gif

# 2079
Christine
Aktív fórumos
Aktív fórumos
313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#48028 Üzenet linkje2007-11-01 21:38:48  Válasz a #48027. hsz-ra Előzmény #48027

Hû, de mérges vagy.... Jelenleg túl fáradt lennék visszakeresgélni... azt sem tom nagyjából melyik oldalon keressem. Így is sík ideg vagyok a fotók miatt. Ahogy ezt befejeztem, tuti, hogy a többi albumot nem teszem fel.. Jó lenne magánéletet is élni.. nem is értem hogyan gondolták, hogy 240 képet egyesével tegyünk fel. Áh!
# 2080
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#48029 Üzenet linkje2007-11-01 22:00:43  Re:

christine írta:
Így is sík ideg vagyok

Azt látom... 133, 134. oldal kezdetnek... icon_wink.gif icon_lol.gif

# 2081
Christine
Aktív fórumos
Aktív fórumos
313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#48031 Üzenet linkje2007-11-01 22:24:55 

Mindenki egyesével tette fel a képeket? Ez rémálom! Még csak egy albumot tettem fel, pedig van négy. Több, mint 1000 kép készült és így is legalább a felét "kidobáltam", hogy ne kelljen velük szöszölni. Felraktam egy Nei Pori-s albumot, amiben szerintem semmi újat nem fogtok látni. A Skiathos albumot szívesen feltettem volna, mert ott sok olyan fotó van, amit szerintem kevesen láttak csak... (egyénileg mentünk, és körbejártuk a fél szigetet).
De ilyen áron inkább hagyom. Tiszta durca vagyok. és fáradt! feladom bocsi

# 2082
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#48037 Üzenet linkje2007-11-02 08:37:15 

Igen Christine, mindenkinek, köztük nekem is így kellett felrakni a képeket. Sõt, elõtte még át is kellett méreteznem minegyiket, mert nagy méretüek voltak icon_smile.gif

A Skiatosi albumodra én is kiváncsi lennék, tehát mély levegõ és türelem icon_smile.gif

# 2083
Christine
Aktív fórumos
Aktív fórumos
313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#48042 Üzenet linkje2007-11-02 14:15:35  Válasz a #48037. hsz-ra Előzmény #48037

Szia!

Igen, méretezni nekem is kellett, ráadásul ilyen nagy számban még én sem méreteztem, így kellett egy kis idõ mire rájöttem, hogy az általam használt angol nyelvû programmal ez hogyan megoldható. Na erre még azt mondom könnyû volt. De olyan lassan mennek fel a képek, hogy hûû...
Ha a hétvégén lesz olyan alkalom, hogy a párom alszik és rám nem jön álom, vagy elmegy itthonról, akkor lehet hogy belevágok egy másik albumba. Igazából nem is tudom eldönteni melyik legyen a következõ. Van Olympus.. az is olyan rész, ahová csak egyénileg lehet menni.. Van Skiathos.. ide is egyénileg mentünk, meg van Athén és a Meteorák (amit biztosan legutoljára fogok feltenni, mert ezek is már sokszor látott képek).

Olympus az, ami miatt visszamennék Poriba, vagy környékére habár akkor a pokolba kívántam az egészet. Skiathosnak paradicsomi részein kötöttünk ki, Athén pedig teljesen magával ragadott. Szóval nehéz dönteni, mivel is folytassam majd.... De elõször is idõ, idõ és még több idõ kell hozzá. icon_smile.gif... Igyekszem!

# 2084
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#48045 Üzenet linkje2007-11-02 14:34:14 

Szia Christine!

Mindenkinek sok idõt vesz igénybe egy album feltöltése. Nekem is délutánok mentek rá, de megcsinálom. Szeretek másoknak örömet szerezni (nem biztos, hogy ez a fotóimmal sikerült). Nekem nagy öröm minden Nei Pori-ról készült fotó és minden, ami egy kirándulás keretében megközelíthetõ.
Kitartás. Egyszer majdcsak elkészülnek az albumok! icon_wink.gif

# 2085
Cerezin
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#48047 Üzenet linkje2007-11-02 15:11:08 

Üdv. Mindenkinek!
Szia Christine!
Röviden nagyon jó volt, majd lehet, hogy Harkányban elkezdek egy kis beszámolót írni. Attól függ, hogyan vesznek kezelésbe a doktornénik és doktorbácsik. De mindenképpen rászánom lassan magam. Szerintem mindenkinek vannak jó és "mégjobb" élményei. Igaz, hogy beszámolóm még nincs, de az album már fent van. Hála Jox-nak.Majd még szedek össze képeket én is és esetleg egy újabb album erejéig összerakosgatom õket.
Mindenkinek nagyon jó pihenést a hosszú hétvégén.
Üdv.: cerezin

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 138 139 140 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu