Tegnap takarítás közben felrakosgattam a Skiathos és az Olympus kirándulás képeit. Így nem is volt fárasztó...jobb, mintha itt ültem volna végig a gép elõtt 1 polc, 4 kép, virágöntözés, 4 kép... megy ez mint a karikacsapás
Kellemes képnézegetést! Remélem tetszik majd Nektek (sajnos a legszebb részeken kevés idõt töltöttünk, így arról - szerintem - kevés fotó készült.
Nagyon tetszettek a képeid amiket csináltál, ezért lenne egy pár kérdésem. Máskor is nézegettük Nei Pori-s képeket, de valahogy mindig arra döntöttünk, hogy túl kicsi falu. Igaz ez szerinted? Sartin és Naos Marmaroson jártunk már ahhoz tudunk viszonyitani, azok úgy tetszettek nekünk. Nei Pori van legalább akkora, mint valamelyik a kettõ közül?
Üdv. Mindenkinek!
Szevasz Sancho!
Remélem tesznek is, mert egy kis javulás nem ártana a gerincemnek, meg a reumámnak. A többi nyavalyáról nem is beszélve.
Christine, nagyon tetszenek a képek
Üdv.: cerezin
Nagyon tetszettek a képeid amiket csináltál, ezért lenne egy pár kérdésem. Máskor is nézegettük Nei Pori-s képeket, de valahogy mindig arra döntöttünk, hogy túl kicsi falu. Igaz ez szerinted? Sartin és Naos Marmaroson jártunk már ahhoz tudunk viszonyitani, azok úgy tetszettek nekünk. Nei Pori van legalább akkora, mint valamelyik a kettõ közül?
Szia zsuli73!
én voltam mind a három helyen, így ha nem gond, akkor válaszolnék a kérdésedre
Nei Pori kb. olyan hosszú, mint Sarti, a beach résszel együtt (1.5 km), de széltében nagyobb, mivel Sartin 1-2 utca van keresztbe, Neiben 5-6, melyek ráadásul szélesebbek is.
Marmarassal nem könnyû összehasonlítani, a nagyságát, mivel az dombokra épült, míg Nei Pori "sikságra". nekünk tetszett Marmaras, de egyrészt kicsit zsúfoltnak éreztük, Nei Pori szellõssége után, másrész, míg Nei Poriban és Sartiban bármelyik utcán mentél le, mindenhol tudtál strandolni, de Marmarasban ugyanezt nem teheted meg.
Tehát a válasz röviden: igen van olyan nagy, mint Sarti, vagy Marmaras
Sziasztok,
Cerezin nagyon jók lettek a fotóid,(csak most jutottam el oda hogy megnézzem az albumod)ahogy látom a Ti életetekbe is fontos szerepet játszik az étkezés az a reggeli igen pazar
a képaláírások is nagyon tetszenek,olyan magamfajta jó humorú embernek gondollak
Köszi a fotókat!
(nem nagyon látogatod a többi topicot,alig találtam meg a kismozdonyt,mert én meg errefele nem járok)
Üdv. Mindenkinek!
Mindenkinek köszönöm a fotókra tett megjegyzéseket. Nem az a bajom, hogy nem lettek jók, hanem nagyon sok van, ami nem teljesen éles és ez a "kisgép" hibája. Ezért szeretnék majd egy kicsivel komolyabbat, amivel pillanat felvételt is lehet készíteni. Kedves Mono, igazad van a többi topikot, nem nagyon látogatom, de néha azért egybe-egybe bele kukkantok. Az étkezés az egy nagyon fontos dolog, fõleg az én számomra. Én úgy vagyok vele, hogy egy jó falat kajáért mindent oda adnék. A humorról pedig annyit, hogy az élteti az embert, arról nem szabad lemondani, van az embernek épp elég baja-gondja úgy is. Gondoltam arra, hogy teszek fel egy albumot, ami csak a napfelkeltét követné. De ez már csak a harkányi "nyaralás" után
Üdv. Mindenkinek: cerezin
Kedves Sancho!
Remélem én is , hogy valami jó kezü Valaki vesz kezelésbe, mert sokszor már nagyon fáj minden mozdulat. Nem ártana, ha újult erõvel térnék haza. Sajnos, ha hazajövök, akkor meg mehetek Pestre a MÁV tüdõgondozóba, mert az is rosszalkodik. Egyre kevesebb a levegõ körülöttem.
Üdv. Lisa-nak és Neked