Szia Barbie!Az érdekelne még hogy ha mégis tovább maradnék a tervezettnél akkor kell e valami papir.Szigorúan veszik ezt? Egyébként tényleg érdekel minden info Stavrosról.Ja és nálam ugyanaz a pálya csak én kettövel több vagyok. snake
Húú kettõvel több vagy?
Na akkor kis sorstársam,nem lesz semmi gond a papírokkal,nem tudom meddíg tervezel int maradni?!
Bírom,hogy nincs privid,és virágnyelven írsz...De értem ám
Sokmindent írhatnék még Stavrosról és környékérõl,szép hely szerelmem egész Halkidiki!!!
Jó neked,hogy idõd is van a kalandhoz...Akor bizti mindent látni fogsz.
Biztos azt hiszed most olyan helyeket ajánlok,mint Asprovalta.De nem,az már uncsi szerintem.Inkább,ha tényleg van idõd,menj el a kis falucskákba fenn a hegyen,Halkidii eldugott részeire.Na ott aztán nyugalmat találsz.Szamarakat,kecsefejést,igazi fetát ehetsz,és ihatsz helyben készült ouzot.Stavrosban szállj fel helyijáratra vissza Saloniki felé,és szállj le Nea Apolloniánál.Az is szép falu,ott ki lesz táblázva,hogy balra Halkidiki.Arra akár gyalog vágj neki,jó hosszú út szántóföldek,legelõk,és felbukkannak a kis falucskák.Nagyon szép.
Este meg menj bulizni a Crossba vagy Mojoba vagy Salonikibe!
miért? Én ezt szeretem a legjobban,érintetlen falukban járni,igen a kecskék és szamarak között!
Nemá mindíg a tengerpart! Unalmas.
Szórakozni igen,azt lehet millió helyen,de nem pont Stavrosban.
Salonikiben a Fehér Torony körül kell csak végignézned!Ott aztán van élet még télen is.
A második miatt?Hát én nem nyertem idõt sem az 1 sem a 2 miatt
Hogy csináltad?Nem rossz most?Mármint ilyen helyzetben? Te miért csináltál másodikat,ha 1 számú game over?Nem tanultál hibádból?
Szeretem a kecskéket meg a vidéki életet.Az ösök vidëkiek és imádok oda menni.A szórakozás nem vonz annyira .pláne nem utazok 80 kilométert egyedül. A 2-ik? Nem is tudom.nagy az isten állatkertje!
Szia Barbie! Holtszezonban kb mennyit esnek az árak?Motort tudok majd kölcsönözni?Ës a Szaloniki vidámpark nagyon érdekelne.roller coaster mániás vagyok! Megkaptad?....soha ne add fel! snake
Szia Snake!
Megkaptam majd írok privit válaszént.
Mindjárt írok Saloniki vidámparkról meg Stavrosról is,csak van dolgom.
Soha nem adom fel,oké,de sz@r így tudod?
Izgatottan várom!Amit csak lehet szeretnék megtudni a városrol.Mivel egyedül leszek jobb eåöre begyüjteni az infokat.(a döntésed gondold csak át jól.ha megakadsz segitek!profi vagyok sajna snake
Ja még annyi.hogy ha van kedved átmehetnénk a dumcsiba oda még a viámpark is jobban belefér.Akkor nem kell 8felé irkáln.T attoo? már nincs hely. Rock? Maiden! ez kezd picit rémiszó lenni ha-ha
Szia Barbie!Nem is tudom.de mint már irtam itt valaki kérdezte a szálláslehetöséget ö Stavrosba szeretne költözni.Milyen lehetöségek vannak hosszutávra.Apartman vagy kiadó lakás közti árkülömbség stb.Altalánosságban a jelenlegi árakról.Engem a Magic park nivöja és ára érdekelt.Ami pedig privát volt. 1.az utazás látogató vagy game over?2.hogy ért engem a megtiszteltetés vagyis hogy lettem kiválasztott?érted? <a bulldogom mikor átmegy durciba még enni sem jön elö ha-ha>