szia Lacka! Én is ugyanezekre gondoltam!A μαναρι μου-ban azért nem voltam biztos,mert a barátom így szólít és furcsa volt hogy anyácskámnak hív,mert mi nem használjuk így.Egyébként köszi szépen a segítséget!
szia Lacka! Én is ugyanezekre gondoltam!A μαναρι μου-ban azért nem voltam biztos,mert a barátom így szólít és furcsa volt hogy anyácskámnak hív,mert mi nem használjuk így.Egyébként köszi szépen a segítséget!
Ha lány vagy, semmi gond. De ha fiú, és a barátod így szólít, hát...
De én is csak kérdeztem, valaki majd csak megerõsíti vagy cáfolja, remélem.
Mindenki fordítsa, ahogy kívánja... ( üszõm, borjúm, husikám???)
De nem mindegy? A lényeg, hogy mondjanak bármit; csak kedveskedjenek, becézgessenek!!!
Szeretném megkérdezni, hogy van görög a 'cápafog' szó?!
Köszi!
- Jorgos:
capa = καρχαρίας [karhariasz]
fog = δόντι [dhonti]
a capafog: το δόντι του καρχαρία [to dhonti tu karharia]
tobbes szam: τα δόντια του καρχαρία [ta dhontja tu karharia]
Sziasztok!Légyszi segitsetek ezt leforditani,ezek csak töredékek,köszi!toy lipis kai se emas kali epityxia me tin mama.soy elpizoume na erthis grigora kontra mas kai o giorgos se sagapaei.
Sziasztok!Légyszi segitsetek ezt leforditani,ezek csak töredékek,köszi!toy lipis kai se emas kali epityxia me tin mama.soy elpizoume na erthis grigora kontra mas kai o giorgos se sagapaei.
Hiányzol neki és nekünk, meg aztán sok sikert kívánnak a mamánál. Reméljük, mielõbb eljössz hozzánk ("kondá mász" lesz az /és nem kontra/, ~ ami szó szerint annyit tesz: a közelünkbe), és Jorgosz szeret. Ha jól értettem.
- Jorgos: Jol ertettel! Mindig van egy Jorgosz aki szeret!
Nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!Majd még zaklatlak,ha nem baj!niki1970
Stratos: Továbbra se tartom szerencsésnek, mások magán üzeneteit, itt a fórumon fordítgatni...
Inkább kezdj el tanulni Te is görögül, ha ennyire fontos! Szerintem itt, ezekben a nyelvi és dalfordítós fórumokban, minden módot, ötletet, megtalálsz, hogy hogyan is kezdj hozzá... csak olvasd végig õket!
Szia Asteri!Ahelyzet az,hogy a szerelmem görög,de beszél angolul,persze én is. Van egy nagyon aranyos ismeröse(nincs meg a hosszú ö-m)egy lány akit nagyon kedvelek,Ö is engem,de csak pár szót tud angolul,és akar Velem levelezni,ezért kérek néha segitséget.Az angolt egyedül tanultam meg,de a görögöt majd ,ha kimegyek újra,csakhát...Anyámnak operálják a mellét,sajnos elveszti az egyiket,mert rosszindulatú a daganat,ezért hazajöttem egy idöre,remélem ,hamar rendbe jön,és mehetek vissza.Niki
Szia Asteri!Köszönöm szépen,látom Benned vannak érzések és pozitiv,ez kell nekem nagyon most,mert ebben a honban mindenki sajna!negativ,de van kivétel!