jajjj ezek a görögpasik mindenkit meghódítottak csajok!!! Bettiepage én nem ismerem sajnos! mondjuk olyan Cocusos képeim vannak h nem is ismerem azokat akik rajta vannak de helyiek, mert ezek egymást fényképezgették a gépemmel!!!
most látom csak, hogy zat írtam leon tényleg pali. ezzel nem azt akartam mondani, hogy egy percig is azt gondoltam, hogy nõ, hanem azt akartam írni, hogy tényleg jó pali. jó. pali. jópali
Na!Lányok!Micsoda fejlemények Estella!Hát tartjuk a kapcsolatot,csak az a probléma,h nekem mindig kell h segítsen valaki,mert annyira nem tudok angolul.Persze õ tud,én meg tanulom.Amikor kinnt voltam könnyebben kommunikáltunk ( 3 nyelvbõl összehoztunk valamit - magyar,angol,görög ),szóval amióta hazajöttem rajta vagyok az ügyön.Ja és szoktuk egymást webkamerán bámulni
Bettiepage!Hogy ismerem e Simo-t meg Vasilit??Jó kérdés,jobb az arc memóriám mint a név,nem tudom,én kicsit el voltam vakulva Csak egy embert néztem mindig!
Hát......én sem vonnám kétségbe , h nõ e,vagy pali Aztán ki tudja hány lánnyal webkamerázgat Lehet minden napra beosztja!Na jó,nem kezdek el itt hisztizni
"A tánc képes összekötni embereket, érzéseket, életeket, világokat, hovatartozás nélkül. Ebben rejlik ereje. Olyan közös nyelv, amely kapcsolatot teremt a zene világán keresztül, s így a legtöbbet képes adni az embereknek, az élet szeretetét. Aki a Tánc világába belekóstol, sosem lesz egyedül, s hamar magával ragadja a szenvedély tüze."
Ezt muszáj megosztanom veletek!!!Leonnal is sokat táncoltunk,lehet ezért sikerült így beleélnem magam ebbe az egészbe!
és mennyi idõre mész ki jövõre christee? mi vörössel veszünk ki szobát egész nyárra,mert dolgozni megyünk. szóval ha lesz hely, hozzánk mindig lehet majd jönni egy-két hétre. amúgy meg nem hiszem , hogy leon sok lánnyal msnezne, mert nem sokan vállalják be a távkapcsolatot, fõleg görög fiúkkal, mert azt gondolják, biztos sok másik barátnõje van. amúgy az én barátom meg izraelben lakik, szóval az sem olyan jó, és õ még messzebb van...
Istenem!Olyan jó ilyeneket olvasni!!És mit fogtok kinnt dolgozni,ha kérdezhetem??Sajna pénztõl is függ,h mi lesz,én csak max 2 hetet tudnék megoldani(de lehet 1 lesz belöle ha nem jönnek be a dolgaim),bár ha nyernék a lottón,akkor nem két hét lenne !Izrael????Az igen!De te gondolom tudsz angolul!Jobb lenne ha én is rendesen tudnék vele beszélgetni!Bár én nagyon szívesen tanulnék görögül is,de az angol az elsõ.Én a Rena Hotelben voltam most,és eléggé bejött De ki tudja még...
rena hotel? ez merrefelé van? mármint elég kicsi parália,szóval úgy értem a tengerparton? ja, tudok angolul, de mi héberül beszélünk meg magyarul.
drukkolok neked, hogy azért a két hét összejöjjön
Tudsz héberül??Az igen !Képzeld nézegettem a tagokat,és felfedeztem egy olyat h dj_leon ! Szerinted ez valami véletlen?
Fõleg h így írja az email címe elsõ részét is!Na mindegy!De hozzászólás nincs.Mit keresne magyar oldalon.És ti mikor taliztok??
Vörös és Bettipage ha tényleg kinnt lesztek akkor majd legalább egy welcome drink erejéig koccinthatnánk, ha másra nem legalább arra, hogy túléltük, ezt a diploma-munkás-mizériás évet
Christee, szerintem bõven elég, ha angolozul, azt megérti minden görög És mikora tervezed a visszatérést? Június?Július?
Jaj, lassan letudjuk magunk mögött ezt az évet, és végre tervezgetés ezerrel..
Bár mondjuk mi most beiktatunk egy kis telelést Velencében a barátnõmmel..
Túl sok van még nyárig..
Estella, ez szép gondolat, nekünk Bettiepage barátnõmmel egy tavaszi nyitó buli lesz Prágában, mert még tényleg messze a nyár...
HA ugy alakul h sikerül tényleg kinn lennünk egész nyáron akkor Estella szívesen látunk, sõt!! és persze mindenkit
Egyébként Christee tényleg ne aggódj, mi nyár elején ismerkdetünk meg simo-ékkal, és még októberben is megismertek, emlékeztek ránk, pedig mi is azt gondoltuk, hogy nyilván minden turistacsoportból felszedtek legalább egy csajt...és még most is tartjuk a kapcsolatot, simo nagyon rendesen szokott telefonálgatni