Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 3316
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Bettiepage
Aktív fórumos
Aktív fórumos
90 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49462 Üzenet linkje2007-12-11 23:01:31 

azta, leonra én is emlékszem. tényleg pali. christee, akkor simo-t, meg vasilit is ismered?
# 3317
Bettiepage
Aktív fórumos
Aktív fórumos
90 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49463 Üzenet linkje2007-12-11 23:02:36 

vagy valaki? ismeri õket? öö nem vagyok kétségbeesve, nem azért kérdezgetem itt fórum szerte, hogy ki ismeri simót. de ismeri valaki?????
# 3318
Vici
Aktív fórumos
Aktív fórumos
78 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49474 Üzenet linkje2007-12-12 19:59:03 

jajjj ezek a görögpasik mindenkit meghódítottak csajok!!! Bettiepage én nem ismerem sajnos! mondjuk olyan Cocusos képeim vannak h nem is ismerem azokat akik rajta vannak de helyiek, mert ezek egymást fényképezgették a gépemmel!!! icon_biggrin.gificon_biggrin.gif
# 3319
Bettiepage
Aktív fórumos
Aktív fórumos
90 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49476 Üzenet linkje2007-12-12 21:31:31 

most látom csak, hogy zat írtam leon tényleg pali. ezzel nem azt akartam mondani, hogy egy percig is azt gondoltam, hogy nõ, hanem azt akartam írni, hogy tényleg jó pali. jó. pali. jópali
# 3320
Vörös
Aktív fórumos
Aktív fórumos
177 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49498 Üzenet linkje2007-12-13 21:25:35 

bettiepage, gondolom az nem számít h én ismerem simóékat, elvégre két hétig voltunk együtt velük...
# 3321
Christee
Törzstag
Törzstag
502 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49515 Üzenet linkje2007-12-14 12:06:06 

Na!Lányok!Micsoda fejlemények icon_smile.gif Estella!Hát tartjuk a kapcsolatot,csak az a probléma,h nekem mindig kell h segítsen valaki,mert annyira nem tudok angolul.Persze õ tud,én meg tanulom.Amikor kinnt voltam könnyebben kommunikáltunk ( 3 nyelvbõl összehoztunk valamit - magyar,angol,görög icon_smile.gif ),szóval amióta hazajöttem rajta vagyok az ügyön.Ja és szoktuk egymást webkamerán bámulni icon_smile.gif
Bettiepage!Hogy ismerem e Simo-t meg Vasilit??Jó kérdés,jobb az arc memóriám mint a név,nem tudom,én kicsit el voltam vakulva icon_smile.gif Csak egy embert néztem mindig! icon_smile.gif

# 3322
Christee
Törzstag
Törzstag
502 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49516 Üzenet linkje2007-12-14 12:09:19 

Hát......én sem vonnám kétségbe , h nõ e,vagy pali icon_smile.gif Aztán ki tudja hány lánnyal webkamerázgat icon_sad.gif Lehet minden napra beosztja!Na jó,nem kezdek el itt hisztizni icon_smile.gif
# 3323
Christee
Törzstag
Törzstag
502 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49518 Üzenet linkje2007-12-14 12:24:41 

"A tánc képes összekötni embereket, érzéseket, életeket, világokat, hovatartozás nélkül. Ebben rejlik ereje. Olyan közös nyelv, amely kapcsolatot teremt a zene világán keresztül, s így a legtöbbet képes adni az embereknek, az élet szeretetét. Aki a Tánc világába belekóstol, sosem lesz egyedül, s hamar magával ragadja a szenvedély tüze."

Ezt muszáj megosztanom veletek!!!Leonnal is sokat táncoltunk,lehet ezért sikerült így beleélnem magam ebbe az egészbe!

# 3324
Bettiepage
Aktív fórumos
Aktív fórumos
90 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49519 Üzenet linkje2007-12-14 15:01:00 

és mennyi idõre mész ki jövõre christee? mi vörössel veszünk ki szobát egész nyárra,mert dolgozni megyünk. szóval ha lesz hely, hozzánk mindig lehet majd jönni egy-két hétre. amúgy meg nem hiszem , hogy leon sok lánnyal msnezne, mert nem sokan vállalják be a távkapcsolatot, fõleg görög fiúkkal, mert azt gondolják, biztos sok másik barátnõje van. amúgy az én barátom meg izraelben lakik, szóval az sem olyan jó, és õ még messzebb van...
# 3325
Christee
Törzstag
Törzstag
502 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49522 Üzenet linkje2007-12-14 19:16:25 

Istenem!Olyan jó ilyeneket olvasni!!És mit fogtok kinnt dolgozni,ha kérdezhetem??Sajna pénztõl is függ,h mi lesz,én csak max 2 hetet tudnék megoldani(de lehet 1 lesz belöle ha nem jönnek be a dolgaim),bár ha nyernék a lottón,akkor nem két hét lenne icon_smile.gif icon_smile.gif !Izrael????Az igen!De te gondolom tudsz angolul!Jobb lenne ha én is rendesen tudnék vele beszélgetni!Bár én nagyon szívesen tanulnék görögül is,de az angol az elsõ.Én a Rena Hotelben voltam most,és eléggé bejött icon_smile.gif De ki tudja még...
# 3326
Bettiepage
Aktív fórumos
Aktív fórumos
90 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49526 Üzenet linkje2007-12-14 21:06:15 

rena hotel? ez merrefelé van? mármint elég kicsi parália,szóval úgy értem a tengerparton? ja, tudok angolul, de mi héberül beszélünk meg magyarul.
drukkolok neked, hogy azért a két hét összejöjjönicon_smile.gif

# 3327
Christee
Törzstag
Törzstag
502 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49528 Üzenet linkje2007-12-14 21:21:17 

Tudsz héberül??Az igen icon_smile.gif !Képzeld nézegettem a tagokat,és felfedeztem egy olyat h dj_leon ! Szerinted ez valami véletlen?
Fõleg h így írja az email címe elsõ részét is!Na mindegy!De hozzászólás nincs.Mit keresne magyar oldalon.És ti mikor taliztok??

# 3328
Christee
Törzstag
Törzstag
502 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49529 Üzenet linkje2007-12-14 21:23:13 

Ja!A hotel,hát nem bennt van a központban,hanem lenntebb,és azért közel van a parthoz,de mégsincs az a nagy zaj.Most nem tudom mihez viszonyítsam!
# 3329
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49538 Üzenet linkje2007-12-15 02:05:31 

Juj, de jó olvasni a sorokat!

Vörös és Bettipage ha tényleg kinnt lesztek akkor majd legalább egy welcome drink erejéig koccinthatnánk, ha másra nem legalább arra, hogy túléltük, ezt a diploma-munkás-mizériás évet icon_mrgreen.gif

Christee, szerintem bõven elég, ha angolozul, azt megérti minden görög icon_wink.gif És mikora tervezed a visszatérést? Június?Július?
Jaj, lassan letudjuk magunk mögött ezt az évet, és végre tervezgetés ezerrel..

Bár mondjuk mi most beiktatunk egy kis telelést Velencében a barátnõmmel..
Túl sok van még nyárig.. icon_lol.gif icon_lol.gif

# 3330
Vörös
Aktív fórumos
Aktív fórumos
177 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49540 Üzenet linkje2007-12-15 13:44:31 

Estella, ez szép gondolat, nekünk Bettiepage barátnõmmel egy tavaszi nyitó buli lesz Prágában, mert még tényleg messze a nyár...
HA ugy alakul h sikerül tényleg kinn lennünk egész nyáron akkor Estella szívesen látunk, sõt!! és persze mindenkit icon_biggrin.gif
Egyébként Christee tényleg ne aggódj, mi nyár elején ismerkdetünk meg simo-ékkal, és még októberben is megismertek, emlékeztek ránk, pedig mi is azt gondoltuk, hogy nyilván minden turistacsoportból felszedtek legalább egy csajt...és még most is tartjuk a kapcsolatot, simo nagyon rendesen szokott telefonálgatni icon_biggrin.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 221 222 223 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu