mi vörössel már úgyis rég készülünk a zorbasba, mikor mydros lesz. vörös volt ott múltkor panosszal, meg néhány paráliai arccal, és azt mondta, nagyon jó volt a buli. és tényleg törtek a tányérok, és dobálták a szalvétákat. szóval menjünk, gyertek ti is! bár szerintem ez már csak januárban esedékes. de az meg már mindjárt itt van!
Mi októberben voltunk, de az egy lightosabb buléé volt
De akkor legközelebb megyünk többen csajok és megtoljuk a hangulatot
Január végét javasolnám részünkrõl
Hát nem is tudom!!!Mikor menjünk????!!!Ki kéne derítenem mikor vannak sokan,és h mikor érdemes menni.Húúúú,alig várom !!Lehet Szilveszter Nektek van már program?????Varázsoljunk nyarat,teleportáljunk a Cocusba,és Szilveszterezzünk ott
Én benne lennék a "Cocusba töltsük a szilvesztert" ötletben!!! csak az a baj hogy ezt elég nehéz lenne összehozni mivel már nincs ott senki!!! de tényleg jó álmodozni ilyenekrõl!!!
visszatérve a paralia-katerini-thesszaloniki utazgatásokhoz, szerintem tök jó buli, de csak akkor ha van nálad egy csomü pénz, mert következõ busz, meg vonat mindig van....még a görögöknél is, csak nem mindegy h mikor. Szóval ha pénz, telefon van, akkor nagy baj nem lehet. Szerintem egyáltalán nem gáz, én bármikor utazgatnék magamtól, tök nagy buli bár a 45 perces séta, az elég távol áll tõlem