kicsit megkésve irok a válaszokra, örülök h tetszettek a képek. eszembe jutottatok egy páran itt a forumon, mert nagyon sokat gondolunk szantorinire....h esetleg vissza kéne látogatni.....az a sok fincsi sültkrumplis 1 euros gyrosok ahhhhhhh..... egyre többet tanakodunk rajta :)mindenkinek jo utat aki ellátogat oda, nemfogjátok megbánni azt garantálom ha vkit érdekelne bármi irjon aztán énis csatlakozok a válaszolók társaságához
jah és mindenki figyelmébe ajánlom a discovery-n a metaxás reklám OIABÁN VAN!!!!!!!!!!!!!
mi is a jelmondata:asszem h zárd magadba a pillanatot v vmi ilyesmi még nemláttam de sasolom a tvt
sia!
hát amikor mi voltunk tavaly akkor hoztak babát, de neki nem nagy élmény, ahhoz tul kopár a vidék, meg nem homokos a partja(kamari) sztem szenvedés lenne neki, meg nektek is , senki nem tudná élvezni a nyaralást...
Mi szeptember 13-tól voltunk egy hetet, akkor tökéletes meleg volt, esténként a szokásos széllel. Azután elmentünk Naxos-szigetre és szept. 26-án mentünk vissza Santorinire. Akkor viharos szél tombolt, a parton összapakolták a napágyakat és szinte minden étterem már zárva volt. Ebbõl azt vontam le, hogy szeptember végén megáll az élet. De 2007-ben, októberben voltak a barátnõmék, Kittyék (két oldallal visszább ír is itt róla). Õk az utolsó turnussal voltak és nagyon jó idõjök volt. Szerintem az október már szezsélyes, éppen ezért nem lehet kiszámítani. A szerencsén múlik.
2004-ben okt. elsõ hetében voltam Santorínin és napközben kellemes meleg volt, de este már lehült a levegõ.
2005-ben viszont szept. 17-tõl voltam 2 hetet, akkor az elsõ héten nagyon meleg volt még éjszaka is. Tavalyelõtt viszont okt. közepén voltam pár napot és sokat esett. Nem volt "hideg", de az esõ mellé nagy szél is volt. Még a hajók sem közlekedtek.
Szia! Mi tavaly okt. elsõ hetében voltunk Perissában, de 1 Euróért sehol nem láttunk gyrost. Általában 2 Eu. volt, de mindegyikben volt sült krumpli.
Egyszer Kamariba is átmentünk, ott egy mások által dicsért étteremben gyros tálat ettünk, jó drágán. Véleményem szerint az volt a legrosszabb.
Perissában és Firában mindenhol jó és bõséges volt a kaja.
Kedves Vojandi!
Egyszer már tavaly Pargai utunk elõtt sikeresen segítettél minket a felkészülésben. Most, hogy pénteken az Utazás kiállításon befizettünk egy kéthetes nyaralásra Santorinire, örömmel látom, hogy innen is rengeteg tapasztalattal rendelkezel. Olvastam nagyszerû beszámolódat és ha nem haragszol most a közeljövõben sok kérdést fogunk feltenni Neked Cillával együtt ezzel a témakörrel kapcsolatban.
Az Aeolussal fogunk utazni, csakúgy mint Pargába. Oda autóbusz-hajó kombinációval, vissza pedig repülõvel.
Minjárt az elsõ kérdésünk, milyen vásárlási lehetõségek vannak Santorinin élelmiszer területén? Tudjuk, hogy piszkosul drága hely, de van e valamilyen olcsóbb lánc, vagy olcsóbb üzlet, ahol a nagybevásárlást érdemes intézni?
Üdvözlettel Josza
Szia Kitti!
Köszönöm, hogy válaszoltál.
Perissába, vagy Kamariba fogunk menni, (még az utazási iroda sem tudja). Megírnád, hogy melyik volt az a hely, ahol nem ízlett a gyros?