Igen, a Kalouda elõre nézõ erkélyeirõl rá lehet látni oldalirányból a tengerre. Közvetlen tengerparti ház csak a Thomas volt az elmúlt szezonban. Dehát változás mindig lehet, arról még tájékozódnom kell.
A térképet bescannelem amint scannerhez jutok valahol. Bár az alaptérkép nem teljesen pontos, de azért az elhelyezkedése a házaknak jól látható, be lehet tájolni.
Minden évben tervezem, hogy csinálok magam egy pontos térképet, amin minden fontosat jelölök a házaktól kezdve a buszmegállókig, tavernákig, motorkölcsönzõkig, de aztán sosem marad rá idõm. Talán majd májusban sikerül, akkor még nincs akkora nyüzsi.
Sziasztok Kedves Mindenki.
Sikeres,Boldog Új Évet kívánunk,sok-sok szerencsét,nagyon jó egészséget, idõt,pénzt elsõsorban ahoz,hogy mindenki eljusson oda ahová szeretne és persze Görögországba!!
Katus
Üdv. Mindenkinek!
Ez a térkép kérdés ez nagyon jó dolog lenne, mert sajnos ahogy észrevettem nem nagyon vannak kiírva a szállásokon a a nevek. Szerintem, ha ki lennének írva, illetve olyan helyen lenne jelezve, hogy milyen utazási irodához tartozik, hogy könnyen lehetne látni, akkor már majdnem mindenki tudná, hogy melyik ház hol van. Én ugyanis mikor sétálgattunk mindig azt néztem, ha legközelebb megyünk hol az a hely ahová legjobban besüt a nap. Sajnos név kiírásokkal nem nagyon találkoztam. Ez szerintem az utazási irodának nagyon jó reklám is lehetne! A Dias-nak az emblémájával is csak nagyon ritkán, vagy csak, ha nagyon keresgélte az ember. akkor lehetett megtalálni.
Szevasz Bea!
Örülök, hogy még emlékszel rám. Igaz nem sokat találkoztunk Nei Pori-ban, de azt hiszem, hogy egy nyaralás akkor jó, ha nem a"segítséget"kell keresni. Mi jól éreztük magunkat, csak kár, hogy az esõ közbeszólt a távozáskor. Ha nem esett volna, akkor szép nyugisan ki lehetett volna sétálni az állomásra és Tõled is el lehetett volna búcsúzni. De hát így alakult.
KEDVES MINDENKI!/válogatás nélkül: Jox, Rebeka, TMárta, BRobert, Lysa és Sancho, Katus, Bea és akit nem írtam, attól bocsánatot kérek, mert a teljesség igénye nélkül csak pár nevet emeltem ki, de MINDENKI !/
NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK JÓ ERÕBEN EGÉSZSÉGBEN ÉS UTAZÁSOKBAN GAZDAG NYARALÁSI SZEZONT !!!!
ÜDV.: cerezin
Ui. Jorgosnak ezen kívül mielöbbi gyógyulást !
Elõször is én is szeretnék minden kedves ismerõsnek, jövõbeni ismerõsnek, és ismeretlennek egyaránt boldog, valóra vált álmokban gazdag Új Évet kívánni!
Másodszor: igazad van abban Cerezin, hogy sajnos a görögök Nei Poriban nem írják ki (vagy csak elvétve) a neveket a házra, de az is igaz, hogy ezek a nevek folyton változnak. Például a mai Dias néven ismert házat egy évvel korábban, mikor egy másik irodával szerzõdött, még Giuvarasnak hívták, és ez ki is volt rá írva, dehát ugye mi nem ezen a néven ismerjük.
A DiasZeus Travel nagy kék tábláit pedig két kezemmel fúrtam ki, és raktam fel a házak erkélyeire, dehát csak sajnos 5-öt köldtek a 9 házra, így nem volt mit tenni. Jövõre ez is pótolva lesz remélhetõleg.
A térképet pedig megcsinálom májusban, mert ki akarom majd rakni minden házhoz. Bár úgyis ellopják, ahogy minden más tájékoztató anyagot, de remélem gyõzöm majd pótolgatni
És Cerezin! Hát hogyne emlékeznék rád, hiszen minden egyes Hellaszost külön örömmel vártam, és te ugyebár nem is a "megszokott" közlekedési módon érkeztél, és ugyebár volt az a jó kis sétánk a szállásig És összefutottunk késõbb is. Naná, hogy emlékszem, és remélem talán viszont is látjuk majd még egymást. Üdvözlet a feleségednek is!
Üdv. Mindenkinek!
Mégegyszer Boldog Új Évet!
Szevasz Bea!
Kedves Bea! Szerintem nem kint kellene a térképet kifüggeszteni, hanem itthon az irodában, amikor valaki befizet, vagy csak érdeklõdik a lehetõségek iránt, akkor kellene adni és talán jobban meg is becsülnék. Ha pedig valakinek nem lenne, akkor meg kellene mondani, hogy fényképezze le és azt ki tudná nyomtatni. Gondolom fényképezõgépet mindenki visz magával!
MÁS!!
Kedves Jox,
Kedves fórum tagok!
Lenne egy olyan javaslatom /persze ez csak egy ötlet/, hogy aki bele menne abba havi szinten adjunk be egy- vagy kétszáz forintot és havonta ki lehetne sorsolni 20 fõt két személlyel két hetes turnusra.
Azt hiszem Jox ezt már valahogy kigondolta a Nei Pori klub megalakításával. Persze ennek a mikéntjét még ki kellene goldolni. Még egyszer írom, hogy ez csak egy ötlet.
Ha valakinek a tervét és ötletét írtam le , akkor bocsánatot kérek Tõle.
Üdv.: Mindenkinek
Kedves Cerezin.
Nem találom rossz ötletnek,a magam részérõl benne is lennék.Kíváncsian várom,várjuk a többiek véleményét.
B.U.É.K. és jó egészséget az egész családnak.
Katus
Szia Cerezin!Gondolkodtam egy picit az ötleteden,és lenne egy javaslatom.Persze nem kell elfogadni,ez csak a magánvéleményem.Szerinted nem lenne szép és nemes dolog
Szia Cerezin!Gondolkodtam egy picit az ötleteden,és lenne egy javaslatom.Persze nem kell elfogadni,ez csak a magánvéleményem.Szerinted nem lenne szép és nemes dolog,ha nem magunk közt,hanem pl. rászoruló, hátrányos helyzetü gyerekek javára sorsolnánk?Tudom mindenki spórol hogy nyaralhasson,és sokunknak vannak gyerekei,akikre eleget költünk.Viszont mi már télen tervezünk,itt irogatunk róla,mig vannak gyerekek akik még egy jobb strandra sem jutnak el.Talán pár gyermeknek örömet szerezhetnénk összefogásunkal,támogatásunkal!!!Még ha csak egy hétre is de boldogok lehetnének páran.Bocs ha belekontárkodtam a tervedbe! üdv-snake
Szia Snake!
Nem kontárkodtál bele az ötletbe, mert ez sem egyéni, sem saját gondolat megvalósítása lenne, ha megvalósulna. Ez egy egész csapat munkája a szervezéstõl a megvalósításig. Több ember több gondolat, amibõl a végén kialakulhat valami. Persze, ha lesznek hozzá annyian, hogy egyáltalán érdemes vele foglalkozni.
Nagyon örülök, hogy már ketten is így áltatok hozzá a gondolathoz. A Te ötleted is nagyon elgondolkodtató és remélem támogatják majd akik jónak vélik ezt az egész ötletet.
Üdv.: cerezin
Kicsit megkésve talán, de kívánok valamennyiõtöknek boldog és sikeres új évet!
Új gondolatok, … új ötletek, … új elhivatottság, … új célok, … új álmok, …. 2008-ra ezt kívánom.
Késésem oka az, hogy az ország egy távolabbi pontján búszúztattuk az óesztendõt és köszöntöttük az újat. Emlegettük sûrün a Beát, mert nem messze voltunk tõle, és persze sóhajtozva emlegettük azt a két hetet amit imádott tengerpartunkon tölthettünk. A hólapátolás újabb alkalmat adott rá, hogy mondogassuk: "Emlékszel még amikor 46 fok volt, éjszaka meg még a szél is forró volt, az ágy meg szinte sütött?"
Mi tavaly a Kaloudában voltunk legalábbis Nkem azt mondták, hogy és ha õszintén kérdezed akkor lehet látni a tengert, de nem nagyon. Mi egy éjszakát a tetõtérben laktunk tévedés miatt, innen lehetett látni, de azért nem úgy mintha elõtted lett volna, de az elsõ emeletrõl ez nem teljesen, pedig mi a sarki apartmanban laktuk. Ha gondolod küldök képet.
Nézegettem a hozzászólásokat a kérdésem az volna, hogy volt-e valaki a Dias 4-6 fõs apartmanjában?Ha igen akkor mi a véleménytek és tudnátok-e képet küldeni? Ugyen ha jól értelmeztem 2 hálószoba van és külön légtérben a konyha.
Várom válaszaitokat.