Sajnos nem tudom.De szerintem 45.000-nél több a jegy.Amikor legutóbb mentem nekem több mint a duplája volt.Bár gondolom azért,mert én az indulás elõtt egy nappal foglaltam, meg hogy az enyém volt az utolsó jegy.
Hát remélem most nagyobb szerencsém lesz!Meg persze neked is!
Hát igen,azért mondom,nekem ez elég sok. És õszintén szólva,jó lenne,ha nem mennék egyedül Örülnék,ha jönnél.
Hát ez a busz ugye 27.én vasárnap megy,hétfõre van ott. És jön vissza 29.én (kedden),és 2.án (szombaton).
Én az új kedvesemhez megyek,és én a 2.-aival jönnék vissza. Tehát kb 6 napot leszek ott.
És neked mi a célod? Kihez mész?
Én is a barátomhoz megyek,de én vissza nem veszek jegyet,mert úgy tervezzük,hogy ott is maradok (végleg) .A busztól picit félek,mert az út az nagyon hosszú megpróbálok valami olcsó rep.jegyet keresni,talán valamit találok.Majd írok neked ha találtam!
Ti hol ismerkedtetek meg?Beszélsz görögül?A családjával találkoztál már?Te nem tervezed a kiköltözést?
Én is az interneten ismertem meg tavaly ilyenkor,de elõször csak barátok voltunk,mert én akkor foglalt voltam.Azután most nyáron kinn voltam Athénban és akkor találkoztunk elõször .Azóta együtt vagyunk!!!
jujj de jo:) gratulálok! én sajna nemtudok görögül de megigérte h megtanit hát interneten csevegtünk aztán találoztunk..kiderült h itt tanul egyetemen aztán jol megszervezhetõek voltak a találkozások 2 éve ismerjük egymást lassan..persze voltak zavaros idõszakok de most jol megvagyunk szerencsére.. bár elég sokat veszekedtünkaz elmult idõben de remélhetõleg ilyen a jövõben már nem lesz