ja, ami konkrétat tudok,200 euróért, az elég rossz állapotban van,... a busz parkoló mellett ,majdnem, az alasitas panzióval szemben. de az tényleg nem valami jó állapotú, bár dolgozni megyünk,nem azért, hogy a lakásban legyünk végig.
Bettiepage!!! szeretnék kint dolgozni,sõt az egyik barátnõm is jönne velem!!! csak egy kicsit félek azért ez mégse olyan mint itthon,de nagyon mennék!!! ti mikorra tervezitek az indulást??
meg nem is tudom,hogy milyen munka a megfelelõ.... mert itthon 3 éve minden nyáron a vendéglátásban dolgozok de ott is a lovaglással kapcsolatos dolgokat intéztem (lovastúra, oktatás stb..) tehát még ezt is át kell gondolnom!
Én egész Paraliát megveszem ha megnyerem a lottót !!!Kerestem tegnap Paraliai vidiket a neten!Találtam egy olyat amin szélvihar volt !Fura volt látni!!!Akkor lottózás 1000el.A buli szervezés meg lassan már téma!!!Hajrá ParaliaFun Girls
Nekem elég lenne egy apartmanház a Cocus felõli oldalon és csókolom, sosem unnám meg
Nagy buléé lesz ebbõl januárban, gyorsan összehozzuk és onantól rendszeresítjük nyárig
Legalább 2 havonta de az igazi nyáron lesz ha összefutunk lenn !!
Én még kevesebbel is beérném, elég lenne ha a tulajdonomban tudhatnék 1 apartmanszobát, ahová minden évben egész nyárra berendezkedhetnék.
Persze mindig hívnék embereket is, hogy mindenki rájöjjön, milyen klassz hely Paralia!
Egyelõre még ez az álomom is megvalósíthatatlan..
Chistee, amúgy nem tervezel 1 húsvéti kiruccanást Görögországba? Vagy Leon Magyarországra?
Így-így lenne egy közös helyünk ! király lenne
De hát a lottót mi ma sem nyertük meg ...
Christee ma láttam a klippetek a Viván, de COOL volt !
A 34. lett az éves ranglistán, ezt tök jó gratula hozzá
Akkor mégis elértetek már valamit, ha ilen jó helyen zártatok!
Mi mást is kívánhatnék nektek az új évben, minthogy töltsetek minél több szép napot Görögországban, azon belül is Paralian, lubickoljatok sokat a tengeren, de ha lehet akkor még annál is többet az éjszakai életben
BUEK MINDENKINEK ÉS JÓ BULIZÁST MA ESTÉRE
Hát Estella ez a nyár elötti látogatás mind a kettõnknek csak pénz kérdése!!
ÓÓÓ ez a 34.helyezés engem is meglepett,de örülök köszönöm a gratulációt!!
Én pedig beérem egy Rena Hotel szobával!!!!Bár Paralián nem is kell szoba nyáron,majd alszom a parton! !! Ja!!Egyre sûrûbben beszélünk Leonnal,és ettõl nagyon Boldog vagyok!!
Kαλή χρονιά! Kalí Hronyá
És mégegyszer:buli febr.9.én is,és elötte még azért remélem!!!
Drága Paralia-fanok!
Olyan évet kívánok mindenkinek, amilyet csak elképzelt magának: Paralia, (Bettiepagenek Izrael is, Estellának Velence), szerelem, siker, szerencse...és persze hatalmas közös bulik!!!!!
Figyelem!
Aki apollontravel-lel utazna, annak szólok, h már fenn vannak a nyári árak! nem mindenhol, de Paralia már van. El lehet kezdeni a gyûjtést
Ahogy elnéztem nem sokkal drágább mint tavaly.
Jajjj,ne mááá,ne menjenek fel az árak! !!Én most több idõre akarok menni! !Én tavaly a Campus Clubbal mentem,ideje nézegetni a részleteket! !De a lottónyeremény meg sehol! !!Lehet csak buszra költök és tényleg Cocus mögött fogok aludni!!!