Az Ibusznál rákérdeztetek a repjegyre ?
A Vistanál is érdemes keresgélni. Jan. 27-i indulással találtam 38000-ért jegyet ( illetékkel), csak az a gond, hogy Bécsbõl van az indulás.
Budapestrõl is van, de már jóval drágábban.
Szia Asteri! Én még nem érdeklõdtem sehol,de majd utána nézek! Bécsbõl semmiképp sem szeretnék menni.Inkább lehet picivel drágább,de Budapestrõl mennék.Amúgy köszi a segítséget:)
A kicsit drágább, az kb. 60000 ft...
Ezért lennék én is kiváncsi az Ibusz által hirdetett 25000ft-os repülõjegyre, mert az illetéket én úgy tudom, hogy 23000. Így még mindig ez a legolcsóbb jegy.
Kedves Annita ás Minyo.
ne haragudjatok,hogy nem írtam,de 31.-én éjjel autóbalesetet szenvedtem agyrázkódással vitt el a mentõ,és elég nagy kár lett már itthon vagyok,de még nagyon megvisel a dolog... már jobban vagyok,de a görög útra a pénzem valószínû a kocsira megy nagyon szomorú vagyok
Szerencsére nem történt komolyabb dolog:( remélhetõleg hamarosan jobban leszel!Jobbulást kívánok..a válasz pedig nem érdekes a lényeg h sokat pihenj és h kiheverd a dolgokat!
Annita és Minyo!
Már sokkal jobban vagyok, kedves tõletek,hogy írtatok.
valószínû nem megyek,majd csak márciusban Athénba,mivel a kocsi nagyon sokba kerül...
veletek mi a helyzet?
Szia Szandi! Nagyon örülünk,hogy ismét itt vagy köztünk és hogy már jobban vagy !
Nem tudok semmi újat mondani!Csak annyit,hogy már nagyon várom,hogy utazhassak!
Lehet már kérdeztem,de sajnos elfelejtettem hogy te milyen ügyben mész ki?
Annitám!
Nagyon kedves Tõled, igazán jól estek a soraid
Jajj én is bármit odaadnék, csakhogy utazhassak!!!!!!!!!!
Szerintem kérdezted hehe. Hát Athénban él egy barátom. vagy lehet inkább A barátom... ? Õ hívott meg.
Lehet, hogy már én is kérdeztem, de én is elfelejtettem: és Te?
Én 27.-re terveztem az utat,de kb. 1 hetet csúszni fog,mert még nagyon sok mindent el kell intéznem a költözés elõtt!Mi Athénban találkoztunk a nyáron,amikor kinn tanultam
Ti hogyan ismerkedtetek meg?Mikor mész pontosan?Gondoltál rá,hogy esetleg kinn maradsz?Elküldöm priviben az msn címem és ha gondolod dumcsizhatunk