Szervusztok !
Én most elõször írok a fórumba és mindenkit köszöntök.
Bocsánatot kérek az elõbbi kirohanásomért, de fellelkesültem az árlista hallatán. Az idén én is elcsábulok Sartira - hozzászólásaitok alapján - nem utoljára.
Sziasztok! Igyekeztem a Sartiról szóló hozzászólásokat elolvasni, de egy valamit nem találtam sehol. Lehet-e Sarti környékén túrázni? Tudom az ember fürdeni megy, de a család szeret kirándulgatni a természetbe. Van erre lehetõség Sartiban vagy keressünk másik helyet?
Nem tudom, hogy milyen túrázásra gondolsz. Gyalog, kerékpár? Sartin vannak kerékpárkölcsönzõk, és azzal ellátogathattok a környezõ gyönyörû tájakra. Csodálatosan szép öblök találhatók, sõt Sartitól kb. 3 km-re búvárkodni is lehet (oktatással is). Sarti, mint ahogy az egész Sithon félsziget nagyon gyönyörû, érdemes bebarangolni.
Szia! Inkább gyalogtúrára gondoltam. Olyan szép dombok, hegyek vannak arrafelé. Esetleg át lehet gyalogolni a "túloldalra" is. Bár az lehet hogy húzós, nem ismerem ott a távolságokat.
Mi a hegyekbe nem gyalogoltunk fel, helyesebben szólva elmentünk gyalog a kikötõig ami Sartin kívül van, egy dombon keresztül, valamint a falu másik végénél levõ sziklás részig. Úgy rémlik, hogy az öszvértúra a hegyekbe vezet, tehát valószínûleg gyalogosan is fel lehet menni.
Kedves Zeusz,
Meg is kaptam,sõt!ki tudja miért,az Annáé is hozzám érkezett.Köszönöm szépen,de ezt már mult héten is elküldted.Csak ez még mindig nem Sarti.Ginának is irtam 2napja,de még nem válaszolt.