Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 871
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50149 Üzenet linkje2007-12-31 09:18:35 

Mi hajdanán nagy Euroturszosok voltunk és mindig megvoltunk velük elégedve,na de ott is sajnos beütött a krakk,mint most is egy két irodánál.

Kefalóniába és utoljára Zantéra az Imperátor Travellel mentünk és le a kalappal elõttük.Mindig azt biztosították amit kértünk,de fontos,hogy az a szerzõdéskor a papirra kerüljön,arra figyelni kell!Mind a két utazásnál lehetõség volt a 14 ill.15 napos foglalásra és az jó!Egy hétre nem tartom érdemesnek az utazást.Vagy 2 hét, vagy nem megyünk, ha nincs elegendõ suska.1 hétnél alig érkezel meg és már pakolhatsz vissza. icon_biggrin.gif icon_sad.gif

Aeolusszal Krétán voltunk,a második krétai utazásnál,de evvel az irodával is meg voltunk elégedve.

# 872
Mono
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
646 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50177 Üzenet linkje2007-12-31 16:15:28 

Nekünk is kellemes élményünk volt az Eurotours-al kapcsolatban,igaz mi csak 2x utaztunk velük,de korrektek voltak nagyon icon_smile.gif
# 873
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50187 Üzenet linkje2007-12-31 17:06:39 

Nagyon kiváncsi leszek majd a jövõ évi utaztatókra és legfõképp a tarifákra ugye.Elég nehéz összeszedni azt a párszázezret, de könnyen elvehetik a kedved a megérkezés után az egésztõl.Szoval jól megkell hányni vetni a dógokat.A viszonylag "sok" görög útjaink közül egy eviai Ibuszos út sikerûlt gyatrán, azóta mellõzzük ezt a szintársulatot.Gondolom egy kicsit a szerencse kérdése is.Na, de ne legyen az, hamár ennyi pénzt belefeccõltél.Nemde?Persze könnyû ezt így kijelenteni.Egyértelmûen nehéz kiállni bármelyik mellett is,csak egy -két alkalom után remélni lehet annak majd a sikerességét.
# 874
Mono
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
646 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50193 Üzenet linkje2007-12-31 19:06:18  Válasz a #50187. hsz-ra Előzmény #50187

Így van,szerencse is kell hozzá hogy jól sikerüljön a nyaralás icon_smile.gif
Ha már egész évben arra az 1-2 hétre gyûjtöttem,akkor az legyen jó,szerintem elvárható icon_wink.gif

# 875
Asteri
Törzstag
Törzstag
725 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50199 Üzenet linkje2007-12-31 20:17:31 

Szia Atosz!

Sajnos az Ibusszal mi is így jártunk tavaly õsszel. Nem voltunk megelégedve sem az apartmannal, sem az idegenvezetõvel. Igazából õt nem láttuk egyszer sem , megérkezésünkkor sem õ várt minket, csak hazafelé jött velünk. 2 éve próbáltam velük utazni elõször, a teljes összeget is befizettem, mivel már csak 2-3 hét volt az indulásig. Nagyon örültem, mert állítólag az utolsó 3 helyet foglaltam le. Pár nap múlva felhívtak, hogy gond van, ehhez az idõponthoz nincs repülõjárat... és hogy mennyire sajnálják...
Az még a hab volt a tortán, hogy kétszer kellett visszamenni az irodába, mire a pénzt visszakaptam.Ez egy vidéki Ibusz irodában volt, akkor azt hittem, hogy konkrétan azzal az irodával vannak gondok. De a tavalyi krétai nyaralásunk után, nem szándékozok többet velük utazni!

# 876
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50207 Üzenet linkje2007-12-31 21:51:50 

Szia Asteri!

Ez pedig mekkora csalódást és kedvtelenséget okoz, ha ilyet az utolsó pillanatokban benyögnek az embernek.Hónapokon keresztül tervezget,izgis örömöket táplál és egyszercsak bele sz...nak álmaid közepébe.Ettõl ökölbeszorúl az ember talpa.Pedig valamikor az Ibusz volt a nyaralni vágyók álmainak megtestesítõje.Valamikor.Hát most..?Itt a példád,meg volt az enyim is.Igaz egy kis €-val korrumpálva elviselhetõvé tettem... + kiadás.

# 877
Asteri
Törzstag
Törzstag
725 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50217 Üzenet linkje2008-01-01 01:16:58 

Szia Atosz!

Az elsõ alkalommal én már nem tudtam mást tenni, csak a pénzem után szaladgálni...
Az volt az érdekes, hogy ha én az utolsó helyeket foglaltam le, akkor kb.3 héttel hogy nem tudták azt, hogy nem tudják kiutaztani az utasokat az elsõ turnusban.... nekem ez mellébeszélésnek tünt, valószínû nem jelezték a központnak a foglalásunkat és más is befizethetett velem egyidõben. A gyöngyösi Ibusz irodáról ennyit, na meg az Ibuszról is...
Tavaly Krétán, Ammudarán volt a szállásunk, a Marirena apartmanban. Hát, nem ajánlom senkinek sem!
Koszos, igénytelen és fõként büdös volt az apartman, de nem csak a miénk. Indulás elõtt , délben kellett elhagyni a szóbát, amivel nem is lett volna gond, ha biztosítanak helységet a csomagoknak. Helyette a teraszon áztak a bõrõndök este 10-ig. Gondolom, hogy emlékszel, hogy tavaly ( vagyis most már tavalyelõtt) októberben milyen nagy esõzés volt Krétán. Röviden ennyi az Ibuszos történetünk !

# 878
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50220 Üzenet linkje2008-01-01 13:23:28 

Sziasztok!

Az Apollontravel honlapján fentvannak az idei árak icon_lol.gif
(még nem az összes)

És az Aeolus szlovák honlapján is megtaláljátok az idei árakat.
Ebbõl nagyjából kilehet számolni mennyi lesz nálunk az ára.

# 879
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kakadu
Törzstag
Törzstag
1130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50224 Üzenet linkje2008-01-01 16:36:54  Válasz a #50220. hsz-ra Előzmény #50220

Nézegettem az Apollon lefkádai ajánlatokat és nagyon teccet icon_lol.gif
Pl ajánlja a RED TOWER APARTMANHOTELT, mely szerinte 450 m-re van a tengerparttól; ez igaz, de függõlegesen!!, a fotón is jól látszik, hogy egy sziklára épült, onnan komoly túra egy fürdés!
Mivel hosszú évek óta járunk erre a szigetre nyaranként látom a csapdákat, féligazságokat, melyekkel megvezetik, lehúzzák a tudatlan utazókat, akit részletesebben érdekel a téma annak javaslom olvassa el a tavalyi beszámolóm 9-10-ik oldalát...
Itt már fejtegette korábban egy olvtárs, hogy mennyire vigyázni kell az utazási irodákkal és egyetértve vele komolyan óvok mindenkit az ilyen csapdáktól.

# 880
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50295 Üzenet linkje2008-01-02 19:45:22 

Szióka Kristi!

Lesvos,Lefkáda,Karpathos?Egy pár "jóvolnára" mintha emlékeznék nálad is.

Nehéz dönteni,mert az nem engedtetik meg,hogy mindet.Sajnos.Hogy

ménem vagyok benne a parlamentbe? Most képzeld,az ottani "minimál"-ból

talán meg lehetne oldani.Nem? icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_evil.gif

Az én Kanári-szigeti kimozdulásomat meg elvitte a "nihil".

# 881
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50350 Üzenet linkje2008-01-03 11:32:52 

atosz írta:
Várom az Aeolust ami talán már elviselhetõbb kondiciókkal és több apartman lehetõséget biztosít.A katalógusuk megjelentetését már dec.18-20-a körülre
igérte,de még nem találkoztam vele.Ha netán valaki már tud a megjelenésérõl közkincsé tehetné.

Közkincsé tétetik, hogy megjelent az Aeolus katalógusa (nekem már megvan), de árak csak január 15-én lesznek. Addíg azért érdemes böngészni, mert vannak új uticélok is benne. Sajnos Nyugat-Krétára idén nem utaztatnak csak délre. Azt sem értem igazán, hogy miért került ki a kínálatukból a Zantén lévõ Lukas, és a Krétai Theodóra apartman, mivel mind a kettõ szerintem nagyon klassz volt.

# 882
Vörös
Aktív fórumos
Aktív fórumos
177 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50352 Üzenet linkje2008-01-03 12:08:18 

Kristi!
Épp én is fel akartam rakni az apollontraveles hírt, remélem hamarosan fenn lesz az összes ár. Én mindennap figyelem. Egyébként sztem egyáltalán nem vészes a tavalyihoz képest.
Grand Toursról ha már tudtok valamit lécci szóljatok!

# 883
Vörös
Aktív fórumos
Aktív fórumos
177 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50353 Üzenet linkje2008-01-03 12:10:10 

Annyit tudok, hogy az utazási kiállítás február 28. - március 2. lesz, és addigra meg lezs tuti mindenkinek az ajánlata a firts minute kedvezményekkel!
Puszíííí

# 884
Kristin1
Törzstag
Törzstag
501 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50357 Üzenet linkje2008-01-03 12:56:31  Válasz a #50350. hsz-ra Előzmény #50350

Szia Valcsi!

Ha szépen megkérlek, leírnád, hogy mik azok a helyek, ahova eddig nem utaztatott az Aeolus, de idén már igen? Lefkada véletlenül nincs a kínálatban? icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif

Elõre is köszi!

# 885
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50362 Üzenet linkje2008-01-03 13:48:35  Válasz a #50357. hsz-ra Előzmény #50357

Szia Krisztin!

Fejbõl nem emlékszem, de holnapra megnézem, hogy Lefkadára indítanak-e utakat. Új hely pl. Karpathos, Santoríni. Buszos utaknál is van két új település a kínálatban. Ezek Platamonas alatt vannak kb. 20-30 km-rel, ha jól emlékszem Velika és Kokkino Nero a nevük.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 58 59 60 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu