Sziasztok!
Ha van valakinek saját tapasztalaton alapuló információja a Sarti Beach Aparthotelrõl (4 ágyas apartman érdekelne leginkább), szívesen venném. Annyit tudok róla, hogy a a Beach rész széle felé található, a parton. Csendes, tiszta, jól felszerelt szálláshely lenne ideális, tekintettel a gyerekekre.
Szia !
Én eddig csak német fiatalokat láttam benne,és azt hallottam,hogy 2007ben is nagyrészt az övék volt.Én nagy ívben elkerülném õket.Ha igazán csendes helyet szeretnél ajánlanám a Phyllis hotelt.Udvarral,medencével rendelkezik.
Látom,szép lassan mindenki az idõjárás ellenére a nyárra gondol.
Sarti,Nei Pori és sorolhatnám.Mindenkinek jó készülõdést,tervezgetést kívánok.Kedves Valcsi és Jox! Köszönöm az infókat .Ezek mindenképpen jól jönnek.Akik még tervezgetnek ajánlanám ezt az oldalt.
http://www.halkidiki.com/english/accommodation_e.h
Én már voltam a KOSMAS-ba 5 éve, de többet nem szívesen választanám.
Mi hárman voltunk benne, de rettentõen keskeny volt a szoba, két ember nem fért el egymás mellett. A fürdõszoba is iszonyatosan kicsike volt, a WC-re csak a mosdókagyló és a falközé préselõdve lehetett beülni. Valóban zajos a pékség miatt, merti annak a szellõzõ és egyéb berendezése kint van a belsõ udvarban, és nagyon behallatszik. Egyébként jó helyen van, a miénk az elsõ emeleti legelsõ apartman volt így nekünk jutott az L alakú terasz, így mi ott igen jól elfértünk.
Minden évben visszajárunk SARTI-ba de ebbe az apartmanba nem megyünk többet azt eldöntöttük.
Minden évben Sarti,...hm ez remek! Akkor biztos tudsz valami jó szállást ajánlani és ha esetleg árakat is tudnál azt nagyon megköszönném.
Mi pár éve az Agni haus-ban voltunk,nagyon szép volt és remek helyen van, de az Agni elég drága lett.Most eddig amit találtunk az a Triphon ház,de még van egy- két napunk a keresésre
Köszi a segítséget
Katus
Szia Kedves Judit!!!
Merre mentek az idén?
Görögország lesz az úticél?
Üdv
Katus
Szia Katus! Mi is minden évben Sartira megyünk,2héttel kezdtük,majd 3hét majd 4hét. Az Apollonnal megyünk, a Stelitsa apartmanházba.Ez a tengertõl 2 perc,a központban van a templom mellett,mégis csendes helyen.Mi imádjuk,bár a szoba egy légteres,de klassz. Tegnap fizettem be az utat,igy lejött 15% 4hét 2+1(16 éves korig csak a buszt kell fizetni) 320 000,aminek a 40%-át kell most adni.Ha kisgyermekkel ménnétek jobban ajánlom a Sartbeachet,ott térdig ér a víz,de a központba fél órát kell gyalogolni.Ha van valami kérdésed szívesen válaszolok.
Az Apollónnal szoktunk utazni, így csak az Õ szállásaikat ismerem.
Az Iliás nekünk nagyon bejött, szép, új építésû, és ha nem két személy megy , akkor szép tágasak a szobák. 1 szoba van, ami két személyes, az van a lépcsõ felett ezt látod, ha megnézed a katalógusban, itt nem is a szoba a kicsi, hanem a hozzátartozó terasz rövid, és keskeny, két személy nem igazán fér el. Egyébként nekem nagyon tetszett. Az apartman a fõútra (országút) néz, de közelében van a pékség, és két utca választja el a tengertõl, a Kosmas közelében van.
A Stelitsa, bár nem új építésû de szerintem is jó, és ha a második emeleti szobák valamelyikét kapjátok meg, akkor este lehet gyönyörködni a kivilágított tengerparti sétányban, és jó tágas a terasz is.
A Paris is nagyon szép, de domb tetõn van, így bejátszik egy kis hegymászás is fel-le de nekünk ez nem okozott gondot, hangulata volt.
Sarti Beach csak fürdeni szoktunk kijárni, így azokról nem tudok nyilatkozni, de ha kisgyerekkel és kocsival mentek, akkor nagyon jó választás mert a kicsik is tudnak pancsolni. Azért említettem az autót, mert enélkül pláne gyerkõcökkel naponta 1.5 km körülbelül a falu fõtere naponta megtenni nem éppen kellemes.
Szia gótika!
Köszönöm az információkat az apartmanokról.
Megnéztem az iroda ajánlatait is, van néhány ház ami közül nem könnyû a választás Szeretnénk valahol a központtól kissé távolabb esõ apartmant nézni,mert vannak gyerkõcök is és fontos lenne, hogy éjjel ne legyen nagy nyüzsi körülöttünk. Eddig nagyon tetszik a Triphon-ház és az Ilias és a Stelitsa is.Bár kaptunk ajánlatot tulajdonostól is,de kicsit drágának tartom.Na majd még mazsolázunk
Üdv
Katus
Üdv lovegreek!
Micsoda találó név
Köszönöm,hogy írtál.Nekünk is tetszik az a ház, jó hogy a központban van és mégis csendes. Mi egyénileg utaznánk csak a szállást szeretnénk lefoglalni,Így ha holnap nyitva az iroda,akkor Õket is felhívom.
Köszi mégegyszer.Na hát ez a 4 hét kissé.......,nagggyon irígy vagyok Kívánunk jó pihenést és nyaralást!!!!
Üdv
Katus
Sziasztok!
Ma mi is befizettük az utunkat Sartira
Michalis apartman.
Mi zárjuk majd szokásunk szerint a szezont (szept 19-okt 07-ig)
Elsõ körben Lefkada volt tervben, de családi okok miatt Sartit választottuk mégis.Nem bánom mert a Sithon félsziget a sok kis eldugott öblével mindíg is szívem egyik csücske lesz